Alptuğ Özcan 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Çağatay Kılınç yazdı: Tr de 400 bin tane sıfır daire var mı? Ben 8 bini haberlerde duymuştum nası sallamış öyle Hem de ne sallamış. gelen müşteriyi paniğe sevkedip oltaya düşürme taktikleri Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Bi tane emlakçı daha ilk gün 400 bin kişi başvurmuş dedi bizim berberin kuzeni olabilir o emlakçı 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Bi tane emlakçı daha ilk gün 400 bin kişi başvurmuş dedi İstihbaratı nerden aldıysa artık Kaba bir yerden almış olabilir Çağlar Bayur yazdı: bizim berberin kuzeni olabilir o emlakçı Abi senin berber çok tehlikeli, vesile ile takıl daha iyi, boş ver berberi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Bu kredide %5 teşvik olayı vardı. O nedir? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Valla bu kredi olayında belirsizlik çok. Ne %10 peşinat olayını bilen yada uygulayan var ne de %5 teşvik olayını bilen vardır. Sokaktaki dayılara sorsan "herkes ev alsın diye kampanya bile yaptılar daha ne yapsınlar, nankörler" diye bağırırlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 (düzenlendi) Yönetmelik bu. Bazı noktaları herkes atlamış. İyi okumak lazım. mesela hiç satılmamış ama müteahhitin olmayan ev bu finansman kapsamında. Yani kat karşılığı ev sahibi olandan ev alırsanız bu krediden faydalanırsınız. Bunu çoğu kişi bilmiyor şu an. Onların fatura vs gibi dertleri yok https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/01/20230128-15.htm ve ayrıca 8.yıldan sonra bugüne göre fahiş taksitler var. Enflasyona güvenen alsın 1 Şubat 2023 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 (düzenlendi) (Bu madde kapsamında bir takvim yılı içerisinde bankalarca sağlanacak konut finansmanının toplam anapara tutarı 220 milyar TL’yi aşamaz.) toplam 220 milyar TL yi aşamaz ise, 5 milyonluk 44 bin ev yapar, hedef 100 bin demişti Sn bakan, her türlü sıfır konut ve hatta inşaata başlamaış konut kapsamda, boşta arsası olan aşağıdaki madde üstünden hayali inşaata güzel yürüyebilir girişimci lik.... (Bu madde kapsamında, gayrimenkul geliştiricileri ve arsa payı karşılığında inşaat sözleşmesi çerçevesinde arsa payı sahipleri de yüklenici olarak kabul edilir.) 1 Şubat 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: (Bu madde kapsamında bir takvim yılı içerisinde bankalarca sağlanacak konut finansmanının toplam anapara tutarı 220 milyar TL’yi aşamaz.) toplam 220 milyar TL yi aşamaz ise, 5 milyonluk 44 bin ev yapar, hedef 100 bin demişti Sn bakan, her türlü sıfır konut ve hatta inşaata başlamaış konut kapsamda, boşta arsası olan aşağıdaki madde üstünden hayali inşaata güzel yürüyebilir girişimci lik.... (Bu madde kapsamında, gayrimenkul geliştiricileri ve arsa payı karşılığında inşaat sözleşmesi çerçevesinde arsa payı sahipleri de yüklenici olarak kabul edilir.) 5 milyonluk eve 4,5 kredi çekebiliyoruz. 49 bin ev yapar. Bayburtta 500 bin liraya 3+1 var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bayburtta bayburttaki holdinglerde maaşlar kaç tl? A sınıfı rezidensler kapış kapış mı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: bayburttaki holdinglerde maaşlar kaç tl? A sınıfı rezidensler kapış kapış mı? baksı baksı adete vurunca rakamlar tutar bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5 milyonluk eve 4,5 kredi çekebiliyoruz. 49 bin ev yapar. Bayburtta 500 bin liraya 3+1 var vesile ile bayburtta ki en ucuz 3+1 790 bin tl ilandaki, yalıtım sınıfını bilmiyorum , ilana çıkmamış 500 e varsa bilemem https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-satilik-3-plus1-sifir-luks-daire-963516114/detay Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile bayburtta ki en ucuz 3+1 790 bin tl ilandaki, yalıtım sınıfını bilmiyorum , ilana çıkmamış 500 e varsa bilemem https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-satilik-3-plus1-sifir-luks-daire-963516114/detay iskanlı 3+1 ilanda 650 yesyeni. Tüvtürk karşısında. Daha ne olsun https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-arac-muayene-istasyonunun-karsisinda-satilik-daire-1055465356/detay sıkı pazarlıkla 600 olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: iskanlı 3+1 ilanda 650 yesyeni. Tüvtürk karşısında. Daha ne olsun https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-arac-muayene-istasyonunun-karsisinda-satilik-daire-1055465356/detay sıkı pazarlıkla 600 olur yahu 85 m2 de 3+1 de kapıyı açamazsın odaya koltuk felan koysan 1 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela hiç satılmamış ama müteahhitin olmayan ev bu finansman kapsamında. Yani kat karşılığı ev sahibi olandan ev alırsanız bu krediden faydalanırsınız. Bahsettiğiniz bu galiba. Müteahhitin arsa sahibinde vermiş olduğu evler de bu kapsamda oluyo Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: yahu 85 m2 de 3+1 de kapıyı açamazsın odaya koltuk felan koysan 85 m2 ye 3+1 yapan mantık ne acaba cidden. 100-110 m2 2+1 için ideal bence. 130-140 da 3+1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Bahsettiğiniz bu galiba. Müteahhitin arsa sahibinde vermiş olduğu evler de bu kapsamda oluyo aynen öyle. Arsa sahipleri uyanmadan işi bitirmek lazım Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: aynen öyle. Arsa sahipleri uyanmadan işi bitirmek lazım Gördüğüm kadarıyla daha bankalar bile uyanamamış bu duruma Arsa sahipleri duruma uyanırsa fiyatlar yukarı yönlü güncellenir mesajı aldım sanki doğru mu? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Gördüğüm kadarıyla daha bankalar bile uyanamamış bu duruma Arsa sahipleri duruma uyanırsa fiyatlar yukarı yönlü güncellenir mesajı aldım sanki doğru mu? fiyatı aşağı yönlendirecek bir sinyal henüz keşfedilmediği için, nokta dahi sinyal olsa gideceği tek yön vardır 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Bir bankanın sitesinde bu kampanya ile alakalı şöyle bir madde var; Bu maddeyi dairesini satmak isteyen hangi toprak sahibi insan kabul eder ki @Tansu Kalafatoğlu Çağlar Bayur yazdı: fiyatı aşağı yönlendirecek bir sinyal henüz keşfedilmediği için, nokta dahi sinyal olsa gideceği tek yön vardır Haklısın abi bazen Türkiye'de yaşadığımı unutuyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Bir bankanın sitesinde bu kampanya ile alakalı şöyle bir madde var; Bu maddeyi dairesini satmak isteyen hangi toprak sahibi insan kabul eder ki @Tansu Kalafatoğlu Haklısın abi bazen Türkiye'de yaşadığımı unutuyorum onlara bu durum yansımayabilir. Veya üstüne o miktar koyup satış olabilir. Belki o destek daire sahibi vatandaşlar için yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: onlara bu durum yansımayabilir. Veya üstüne o miktar koyup satış olabilir. Belki o destek daire sahibi vatandaşlar için yoktur. Bekleyip göreceğiz artık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Bu maddeyi dairesini satmak isteyen hangi toprak sahibi insan kabul eder ki arazi var inaşat yok, maket ten satabilir benim okuduğumdan anladığım o Tansu Kalafatoğlu yazdı: Belki o destek daire sahibi vatandaşlar için yoktur. son 1 yılda daire satmışsan veya dairen varsa hane halkında i zaten ilkyuvam paketin de olamıyor zaten okudum da anlamadığım maketten evi alırsan nasıl oturacaksın? alınan evde ikamet şartı da var diğer maddede 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: arazi var inaşat yok, maket ten satabilir benim okuduğumdan anladığım o son 1 yılda daire satmışsan veya dairen varsa hane halkında i zaten ilkyuvam paketin de olamıyor zaten okudum da anlamadığım maketten evi alırsan nasıl oturacaksın? alınan evde ikamet şartı da var diğer maddede Hangisi uyarsa 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 10 Mart 2023 Yazar Paylaş 10 Mart 2023 Selamünaleyküm... Evi alma aşamasında tapuda imza atmak için sabah uyandık ve yeni bir deprem ile karşılaşınca Kayseri'de şimdilik askıya aldık . Evin 400 MT yakınında da diri bir fay olduğunu jeoloji mühendisine danışarak öğrendik. Psikolojik olarak rahat etmeyecektir alıp ikamet adresine döndüğümüzde. Her depremde acaba bişe oldu mu düşüncesi bizi yordu epey 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Çağatay Kılınç yazdı: Selamünaleyküm... Evi alma aşamasında tapuda imza atmak için sabah uyandık ve yeni bir deprem ile karşılaşınca Kayseri'de şimdilik askıya aldık . Evin 400 MT yakınında da diri bir fay olduğunu jeoloji mühendisine danışarak öğrendik. Psikolojik olarak rahat etmeyecektir alıp ikamet adresine döndüğümüzde. Her depremde acaba bişe oldu mu düşüncesi bizi yordu epey Hayırlısı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts