Gökhan DOĞAN 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Merhabalar hayırlı akşamlar , 2001 pug 206 aracımda anlamsız bir şekilde iç aydınlatmayı kapı konumuna aldığımda kapılar kapalı olsa bile sürekli yanık vaziyette.. kapı kilit swichlerinde problem olsa kapıları kilitlemez atar öyle de bir problem yok sorunsuz kilitleyip açıyor. işin doğrusu işin içinden çıkamaz oldum bsi beyninden kaynaklanan bir durumda olabilir mi diye düşünmüyor değilim. psa grubundan anlayan bir elektrikçi ile iletişime geçmek istiyorum tanıdığınız bildiğiniz var mıdır teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 sonradan merkezi kilit takılmışsa kapı switchine bakmayabilir 1 Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 6 Ocak 2023 Yazar Paylaş 6 Ocak 2023 Mehmet Cihat yazdı: sonradan merkezi kilit takılmışsa kapı switchine bakmayabilir orjinal anahtar ve kumandalı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 basitten başlayın iç aydınlatma düğmeniz doğru çalışıyor mu? led vs var mı aydınlatmada? 1 Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 6 Ocak 2023 Yazar Paylaş 6 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: basitten başlayın iç aydınlatma düğmeniz doğru çalışıyor mu? led vs var mı aydınlatmada? yok abi normal sarı ampül. geçiş butonları çalışıyor sürekli açık kapalı ve kapı modu. ama işte kapı modunda sürekli yanıyor söktüm soket tarafına baktım açık kablo vs yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 pug un şalterini bilmem de temel de aynıdır , ikisinde de aynı tetiği alıyor olabilir, iç lambanın soketine kapı açıp kapayınca şase veya cereyan gidip geliyopr mu yoksa sabit mi bakmalı beyne girmeden önce. basiti elemeli bir de kapı açıkken merkezi kilit kendisin kesiyor mu bunlarda? fransız belki kesmez? 1 Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 6 Ocak 2023 Yazar Paylaş 6 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: pug un şalterini bilmem de temel de aynıdır , ikisinde de aynı tetiği alıyor olabilir, iç lambanın soketine kapı açıp kapayınca şase veya cereyan gidip geliyopr mu yoksa sabit mi bakmalı beyne girmeden önce. basiti elemeli bir de kapı açıkken merkezi kilit kendisin kesiyor mu bunlarda? fransız belki kesmez? abi galiba sürekli elektrik geliyor ki şöyle anladım.. önceki aracımda kapı açıkken araç hareket halindeyken lamba yanıp sönüyor ikaz veriyordu bunda denedim hareket halindeyken de sürekli yanıyor. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Öncelikli olarak kapı switchlerinin çalıştığından emin olun. Golfte orjinal kilit sisteminde 3 kapı switch bozuktu, araba gayet düğmeye basınca kilitliyordu ama iç aydınlatma hep açık kalıyordu. Hatta yaptırdım, kapı switchleri değiştirildi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 ölçüm esastır diğerinde muhtemelen kapı switch gidip geliyormuş sarsıntı ile Yorum bağlantısı
Ersen şahin 7 Ocak 2023 Paylaş 7 Ocak 2023 Aracı stop edip kapıları kilitleyince sönüyormu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Ocak 2023 Paylaş 7 Ocak 2023 Anahtarı kontaktan çıkarınca tepe lambası sönüyor mu? Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 9 Ocak 2023 Yazar Paylaş 9 Ocak 2023 Ersen şahin yazdı: Aracı stop edip kapıları kilitleyince sönüyormu sönmüyor sabit yanıyor Selçuk Bakış yazdı: Anahtarı kontaktan çıkarınca tepe lambası sönüyor mu? sönmüyor hatta araçtan inip kapıları kilitledikten sonra bile açık halde kalıyor Mehmet Ozyurek yazdı: her kapıda aynı mı ? farketmiyor abi 4 kapıyı kilit dillerinden kapattım aynı kapılar kapalıyken içe doğru baskı uyguladım aynı.. şöyle bi detay var kapı sensöründen sorun olsa 2 şekilde anlaşılır. birincisi kapıları kilitleyince kilitlenmez atar (bizde kilitleniyor) ikincisi kapının açık olduğunu belli bir km hızdan sonra lamba yanıp sönerek ikaz ediyor (bizde hız faktmeksizin sürekli yanıyor) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 Kapı müşürü ile kilitlerin kilitlenmesi bağlantılı olmayabilir.. Benim arabalarımda alakasızdı. Kapının tam kapandığını müşürden değil kilitten kontrol ediyordu. Bu sebeple ben hala müşürün birinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Müşürler görünür yerde mi ? Yorum bağlantısı
Ersen şahin 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Muhtemelen switch lerde sıkıntı var Kapı pandizotlarını sökün lambaya giden kabloların soketlerini tek tek çıkarıp kısa devre yaptırarak hangi kapıda sıkıntı olduğunu bulun sonrada sonrasında switch tamir yada değişim yapılır Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 10 Ocak 2023 Yazar Paylaş 10 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kapı müşürü ile kilitlerin kilitlenmesi bağlantılı olmayabilir.. Benim arabalarımda alakasızdı. Kapının tam kapandığını müşürden değil kilitten kontrol ediyordu. Bu sebeple ben hala müşürün birinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Müşürler görünür yerde mi ? yok abi kilitle beraber buton vs yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Gökhan DOĞAN yazdı: yok abi kilitle beraber buton vs yok Kilidin için açtın mı ? Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 10 Ocak 2023 Yazar Paylaş 10 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kilidin için açtın mı ? yok abi açmadım ama yakın bir zamanda uğraşacağım o işle sonucu iletirim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 306da ön kapılar için menteşe civarında switch oluyor, bunlarda da aynı olabilir örnek ilan https://www.otoyedekmarket.com/urun/peugeot-206-kapi-isik-otomatigi-orj 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Gökhan DOĞAN 18 Mayıs 2023 Yazar Çözüm Paylaş 18 Mayıs 2023 sorun çözüldü. iç aydınlatma değişti sorun çözüldü kilitler vs sağlammış. iç aydınlatmanın butonunda problem varmış 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 basit iyidir önce düğmeden başlanır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts