Çağlar Bayur 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 (düzenlendi) akar yahu, opel yine bir opellik yapmadı ise tapa zaten karterin arkasına denk gelir? umarım yani? 21 Mart 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Mart 2023 Yazar Paylaş 21 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: akar yahu, opel yine bir opellik yapmadı ise tapa zaten karterin arkasına denk gelir? umarım yani? Bakmak lazım abi Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Senin de belirttiğin gibi, biraz daha geniş malzeme kullansan, göze daha sağlam gelebilirdi Ama yine de sağlam olduğuna eminim. Emniyet supabı olarak kriko ile destek yapabilirsin de 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 İsa Acar yazdı: Senin de belirttiğin gibi, biraz daha geniş malzeme kullansan, göze daha sağlam gelebilirdi Ama yine de sağlam olduğuna eminim. Emniyet supabı olarak kriko ile destek yapabilirsin de Sağlam abi dün denedim akşam 😄 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Otobandan çakırlara dönünce ara tarif ederim Göksu'dab çakırlara bağlansak ? Nerde durmamız gerekiyor tam olarak Bakım yaptıralı 1 ay anca oluyo ama benim arabayı da deneyelim bakalım taşıyacak mı Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Göksu'dab çakırlara bağlansak ? Nerde durmamız gerekiyor tam olarak Bakım yaptıralı 1 ay anca oluyo ama benim arabayı da deneyelim bakalım taşıyacak mı A6 c4 kasayı taşıdı dün. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz efendim. Dmden bilgi verilmiştir. 😄 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: A6 c4 kasayı taşıdı dün Onu taşıdıysa bizimkini de taşır o zaman Eline sağlık güzel olmuş Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Güzel olmuş biraz daha geniş olabilirdi ahşap 85 kg/cm² yük taşır sıkıntı olmaz. ... Metin hocam söylemiş ne kadar yük taşıyabileceğini 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Onu taşıdıysa bizimkini de taşır o zaman Eline sağlık güzel olmuş Sağol abi. Sana da lazım olursa elimizin altında var. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sağol abi. Sana da lazım olursa elimizin altında var. Ne zamandır rutin bakımı kendim yapayım düşüncesi bende de var da bir türlü hayata geçiremedim. İnşallah bir gün uygulamaya sokabilirsem ararım seni 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Bende karter tapası karterin aracın arkada kalan kısma konumlandırmışlar. Hatta aracı yolcu ön tekerden kaldırırsam daha iyi çünkü karter tapası sağ arka da kalıyor. Liftte o kadar yağ akmaz mesela araç liftte de olsa bir miktar öne yığılıyor. Kolay gelsin kablo geldi de sensör nerde onu göremedim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Demek kii akmayacakmıışş 😄 Söylenmeyen servis sırları 2.bölüme geçebiliriz 😁 İki tanesini yollayabilirsin o zaman adresi biliyorsun 😎 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Bende karter tapası karterin aracın arkada kalan kısma konumlandırmışlar. Hatta aracı yolcu ön tekerden kaldırırsam daha iyi çünkü karter tapası sağ arka da kalıyor. Liftte o kadar yağ akmaz mesela araç liftte de olsa bir miktar öne yığılıyor. Kolay gelsin kablo geldi de sensör nerde onu göremedim Kablo işte. Sensör poryanın içinde. Kabloyu değiştirdim ben. Sağlam mıymıştı? Metin Akbal yazdı: İki tanesini yollayabilirsin o zaman adresi biliyorsun 😎 4ünü yollayım da koli boş kalmasın 😎 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Bende sensör kabloyla birdi ve poryaya giriyordu o yüzden anlamadım mevzuyu. Seninki daha sakat. Poryanin içinde. Bakacam inşallah. O kadar büyük koli varsa ev araba ne varsa koliye koyabilirsin ne kadar gönlü zengin arkadaşlarım varmış benim 😁 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Bende sensör kabloyla birdi ve poryaya giriyordu o yüzden anlamadım mevzuyu. Seninki daha sakat. Poryanin içinde. Bakacam inşallah. O kadar büyük koli varsa ev araba ne varsa koliye koyabilirsin ne kadar gönlü zengin arkadaşlarım varmış benim 😁 Senden gıymetli mi... 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Maşallah kardeşim güzel fikir emeğine sağlık. Tahtaların yağlı ve ıslak olmadığına emin ol allah korusun kuruyken sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Senden gıymetli mi... Canımsın 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Arif Aykın yazdı: Maşallah kardeşim güzel fikir emeğine sağlık. Tahtaların yağlı ve ıslak olmadığına emin ol allah korusun kuruyken sorun olmaz. Sağol abi. Islakken üstündeyken kayar mı? Bahçede duruyor. En üst katmana kauçuk çakayım öyleyse Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 bir sonraki bakımı bende kendim yapacam. kaldırmakta gerekmiyor benimkini altına yatıp rahatça sökülür pozisyonda tapa . karter korumanın altında tapa söküp yağ akıtacak yerde bırakmışlar mis 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Ali Gök yazdı: bir sonraki bakımı bende kendim yapacam. kaldırmakta gerekmiyor benimkini altına yatıp rahatça sökülür pozisyonda tapa . karter korumanın altında tapa söküp yağ akıtacak yerde bırakmışlar mis Gözüm navara ve rangerlarda. Ne dersin ? Girişilir mi ? Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Ümit Türk yazdı: Gözüm navara ve rangerlarda. Ne dersin ? Girişilir mi ? pikap ihtiyacı yoksa anlamsız derim çekilir dert değil 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Ali Gök yazdı: pikap ihtiyacı yoksa anlamsız derim çekilir dert değil İhtiyaç değil daha çok zevkine. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Erdem Doğan yazdı: https://fb.watch/jqK10qWvkv/ Bizim burdaki fiyatlara baktınız mı ?😄 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Ümit Türk yazdı: İhtiyaç değil daha çok zevkine. valla ne diyim bu biraz göreceli zevk dedinmi herşey değişir gerekli ekonomik durum varsa yapılır ben seviyorum tank gibi arabayla gezmeyi ama otopark sorunum yok evle iş yakın vs avantajlarım var mersinde bag bahçedede kullanıyorum o sebeple satmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts