İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam - Astra H

Oğuzkan Erışık

Recommended Posts

Çağlar Bayur
(düzenlendi)

akar yahu, opel yine bir opellik yapmadı ise tapa zaten karterin arkasına denk gelir? umarım yani?

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Çağlar Bayur yazdı:

akar yahu, opel yine bir opellik yapmadı ise tapa zaten karterin arkasına denk gelir? umarım yani?

Bakmak lazım abi

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Senin de belirttiğin gibi, biraz daha geniş malzeme kullansan, göze daha sağlam gelebilirdi :flowers:  Ama yine de sağlam olduğuna eminim. Emniyet supabı olarak kriko ile destek yapabilirsin de :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
İsa Acar yazdı:

Senin de belirttiğin gibi, biraz daha geniş malzeme kullansan, göze daha sağlam gelebilirdi :flowers:  Ama yine de sağlam olduğuna eminim. Emniyet supabı olarak kriko ile destek yapabilirsin de :good1:

Sağlam abi dün denedim akşam 😄

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Erışık yazdı:

Otobandan çakırlara dönünce ara tarif ederim 

Göksu'dab çakırlara bağlansak ? :D  Nerde durmamız gerekiyor tam olarak

Bakım yaptıralı 1 ay anca oluyo ama benim arabayı da deneyelim bakalım taşıyacak mı :) 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Alptuğ Özcan yazdı:

Göksu'dab çakırlara bağlansak ? :D  Nerde durmamız gerekiyor tam olarak

Bakım yaptıralı 1 ay anca oluyo ama benim arabayı da deneyelim bakalım taşıyacak mı :) 

A6 c4 kasayı taşıdı dün. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz efendim. Dmden bilgi verilmiştir. 😄

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Erışık yazdı:

A6 c4 kasayı taşıdı dün

Onu taşıdıysa bizimkini de taşır o zaman 

Eline sağlık güzel olmuş

Yorum bağlantısı
İsa Acar
Metin Uzunoğlu yazdı:

Güzel olmuş biraz daha geniş olabilirdi ahşap 85 kg/cm² yük taşır sıkıntı olmaz. 

...

Metin hocam söylemiş ne kadar yük taşıyabileceğini :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Alptuğ Özcan yazdı:

Onu taşıdıysa bizimkini de taşır o zaman 

Eline sağlık güzel olmuş

Sağol abi. Sana da lazım olursa elimizin altında var. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Erışık yazdı:

Sağol abi. Sana da lazım olursa elimizin altında var. 

Ne zamandır rutin bakımı kendim yapayım düşüncesi bende de var da bir türlü hayata geçiremedim. İnşallah bir gün uygulamaya sokabilirsem ararım seni :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bende karter tapası karterin aracın arkada kalan kısma konumlandırmışlar. Hatta aracı yolcu ön tekerden kaldırırsam daha iyi çünkü karter tapası sağ arka da kalıyor. Liftte o kadar yağ akmaz mesela araç liftte de olsa bir miktar öne yığılıyor.

Kolay gelsin kablo geldi de sensör nerde onu göremedim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Erışık yazdı:

Demek kii akmayacakmıışş 😄

Söylenmeyen servis sırları 2.bölüme geçebiliriz 😁

İki tanesini yollayabilirsin o zaman adresi biliyorsun 😎

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Metin Akbal yazdı:

Bende karter tapası karterin aracın arkada kalan kısma konumlandırmışlar. Hatta aracı yolcu ön tekerden kaldırırsam daha iyi çünkü karter tapası sağ arka da kalıyor. Liftte o kadar yağ akmaz mesela araç liftte de olsa bir miktar öne yığılıyor.

Kolay gelsin kablo geldi de sensör nerde onu göremedim :D

Kablo işte. Sensör poryanın içinde. Kabloyu değiştirdim ben. Sağlam mıymıştı?

Metin Akbal yazdı:

İki tanesini yollayabilirsin o zaman adresi biliyorsun 😎

4ünü yollayım da koli boş kalmasın 😎

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bende sensör kabloyla birdi ve poryaya giriyordu o yüzden anlamadım mevzuyu. Seninki daha sakat. Poryanin içinde. Bakacam inşallah.

O kadar büyük koli varsa ev araba ne varsa koliye koyabilirsin ne kadar gönlü zengin arkadaşlarım varmış benim 😁

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Metin Akbal yazdı:

Bende sensör kabloyla birdi ve poryaya giriyordu o yüzden anlamadım mevzuyu. Seninki daha sakat. Poryanin içinde. Bakacam inşallah.

O kadar büyük koli varsa ev araba ne varsa koliye koyabilirsin ne kadar gönlü zengin arkadaşlarım varmış benim 😁

Senden gıymetli mi...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Maşallah kardeşim güzel fikir emeğine sağlık. Tahtaların yağlı ve ıslak olmadığına emin ol allah korusun kuruyken sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Erışık yazdı:

Senden gıymetli mi...

Canımsın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Arif Aykın yazdı:

Maşallah kardeşim güzel fikir emeğine sağlık. Tahtaların yağlı ve ıslak olmadığına emin ol allah korusun kuruyken sorun olmaz.

Sağol abi. Islakken üstündeyken kayar mı? Bahçede duruyor. En üst katmana kauçuk çakayım öyleyse

Yorum bağlantısı
Ali Gök

bir sonraki bakımı bende kendim yapacam. kaldırmakta gerekmiyor benimkini altına yatıp rahatça sökülür pozisyonda tapa . karter korumanın altında tapa söküp yağ akıtacak yerde bırakmışlar mis 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Gök yazdı:

bir sonraki bakımı bende kendim yapacam. kaldırmakta gerekmiyor benimkini altına yatıp rahatça sökülür pozisyonda tapa . karter korumanın altında tapa söküp yağ akıtacak yerde bırakmışlar mis 

Gözüm navara ve rangerlarda. Ne dersin ?  Girişilir mi ? 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ümit Türk yazdı:

Gözüm navara ve rangerlarda. Ne dersin ?  Girişilir mi ? 

pikap ihtiyacı yoksa anlamsız derim  çekilir dert değil 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Gök yazdı:

pikap ihtiyacı yoksa anlamsız derim  çekilir dert değil 

İhtiyaç değil daha çok zevkine. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ümit Türk yazdı:

İhtiyaç değil daha çok zevkine. 

valla ne diyim bu biraz göreceli zevk dedinmi herşey değişir gerekli ekonomik durum varsa yapılır

ben seviyorum tank gibi arabayla gezmeyi ama otopark sorunum yok evle iş yakın vs avantajlarım var mersinde bag bahçedede kullanıyorum o sebeple satmıyorum

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...