Doğan Arşiray 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 hayırlı olsun. bunların iç kalitesi çok iyi değil ama ürün olarak bana hep sorunsuz bir araba gibi gelmiştir. alınır binilir bana göre. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ocak 2023 Yazar Paylaş 6 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: DPF'de yok. Yazılım candır. Kart bilgilerin lazım ama 🤩 Çağlar Bayur yazdı: listede nirvana çıtır yazılım şart Selçuk Bakış yazdı: Maşallah güle güle kullan, yazılım şapşart 😁 Hepinize birer taksit yazdım canım abilerim 😄 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Kart bilgilerin lazım ama 🤩 Hepinize birer taksit yazdım canım abilerim 😄 Eski saabine rücu et, niye atmadın diye 😁 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ocak 2023 Yazar Paylaş 6 Ocak 2023 Selçuk Bakış yazdı: Eski saabine rücu et, niye atmadın diye 😁 Yemem 😀 nası abisiniz insan canın sağolsun der 😄 Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. bunların iç kalitesi çok iyi değil ama ürün olarak bana hep sorunsuz bir araba gibi gelmiştir. alınır binilir bana göre. Sağol abi. Aslında iç malzemeleri de kaliteli. Göreceli bir durum tabi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Kart bilgilerin lazım ama 🤩 Hepinize birer taksit yazdım canım abilerim 😄 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Yemem 😀 nası abisiniz insan canın sağolsun der 😄 Sağol abi. Aslında iç malzemeleri de kaliteli. Göreceli bir durum tabi. Nereden baktığına göre değişir. WK'dan bakarsan kalitesiz, rönodan bakarsan kaliteli dersin. Ama mesela Astra G'nin iç malzemesine göre kıyas yaparsan kalite kaybı aşikar. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sağol abi. Aslında iç malzemeleri de kaliteli. Göreceli bir durum tabi. bir önceki versiyona göre öyle gelmişti bana. ilk satılanlardan G vardı. WK nin iç kalitesi de çok kötü ayrıca. sert plastik heryeri. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Doğan Arşiray yazdı: bir önceki versiyona göre öyle gelmişti bana. ilk satılanlardan G vardı. WK nin iç kalitesi de çok kötü ayrıca. sert plastik heryeri. Trim sesi yapmıyorsa iyidir Doğan hocam. Artık buraya geldi bu iş. Ama astra G konusunda kesinlikle katılıyorum. Çok kaliteliydi. Halen çok pişmanım sattığıma. Golf dahil o kaliteyi tekrar bulamadım. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Hayırlı olsun astra iyidir hoştur, H kasada biraz saklama gözü ararsın ama genel itibari ile memnun kalacağını düşünüyorum. Naylona -1, opele +1 yazılsın 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Güzel araba bunlar. Baya da ağır. Samsungtan sonra baya kemikli gelir. Hayırlı olsun. Bende c kasa vectralara hastayım. Sitede var birtane 1.6 ilk sahibi. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Güzel araç. Sarı sitede h kasanın cosmo mercek far donanimlilari çok nadir. Bir de bu kasanın direkleri ve şasi direnci çok yüksek. Yakınım 135kmh ile tarlaya uçtu ona rağmen bukulmemis 4 tekerinin üzerinde durmuştu. Avrupada en çok satan astra kasası yanlış bilmiyorsam. 1.3 yerine onlar 1.7 cdti ile biniyordu. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Isınmayan araba uzak olsun kazasız belasız 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Süleyman Can yazdı: h kasanın cosmo mercek far donanimlilari Bunların yanında beyaz da olursa tadından yenmez... Metin Akbal yazdı: Isınmayan araba uzak olsun kazasız belasız Sen çok yanlış gelmişsin. Şuraya alalım seni: ısınmayan araba Şaka bir yana 1.3 MTJ ısınır aslında. Lineada hiç ısınma problemi yoktu. Sadece hareket etmek gerekiyor ısınmak için. Rölantide 1 saat çalışsa ısınmazdı 1 dk rölanti üzerine yürürdüm, 10 dk geçmeden içeri ısınmaya başlardı. Aynı yolda focus tdci ile aynı kullanım şekli ile hararetin kıpırdadığını bilmem mesela. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Trim sesi yapmıyorsa iyidir Doğan hocam. astra H ses yapıyor, wk daha çok yapıyor buz gibi havada malesef. G astra lotus işbirliği ile yapılmış bir arabaydı. tasarım da italyandı, pininfarina etkisi vardı. OPC lerde özellikle. tip olarak çok sevmezdim ama mekanik, yol tutuş ekonomi vs o dönem için müthiş idi. olsa hala binilir. 1.4 90 hp ne harika motordu ama vitesle kısaydı. 5 yerine 6 ileri olsaydı... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ocak 2023 Yazar Paylaş 6 Ocak 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun astra iyidir hoştur, H kasada biraz saklama gözü ararsın ama genel itibari ile memnun kalacağını düşünüyorum. Naylona -1, opele +1 yazılsın Sağol Köksal abi. Telefonu kapı çekme koluna koyuyorum İlkay Başaran yazdı: Güzel araba bunlar. Baya da ağır. Samsungtan sonra baya kemikli gelir. Hayırlı olsun. Bende c kasa vectralara hastayım. Sitede var birtane 1.6 ilk sahibi. Sağol İlkay abi. Meganı ne zaman getiriyon? Murat abinin gözü yollarda kaldı 😀 Metin Akbal yazdı: Isınmayan araba uzak olsun kazasız belasız Ptcden sonra çok üşüyeceğim 😀 Sağol abi. 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Doğan Arşiray yazdı: astra H ses yapıyor, wk daha çok yapıyor buz gibi havada malesef. G astra lotus işbirliği ile yapılmış bir arabaydı. tasarım da italyandı, pininfarina etkisi vardı. OPC lerde özellikle. tip olarak çok sevmezdim ama mekanik, yol tutuş ekonomi vs o dönem için müthiş idi. olsa hala binilir. 1.4 90 hp ne harika motordu ama vitesle kısaydı. 5 yerine 6 ileri olsaydı... Millet dağılırdı.. Oğuzkan Erışık yazdı: Sağol İlkay abi. Meganı ne zaman getiriyon? Murat abinin gözü yollarda kaldı 😀 Almancı o. Kaba bir dil olduğundan mütevellit ben sevmiyorum şahsıma münasır. 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Doğan Arşiray yazdı: astra H ses yapıyor, wk daha çok yapıyor buz gibi havada malesef. Astra için kabul edilebilir ama wk için üzücü. Doğan Arşiray yazdı: G astra lotus işbirliği ile yapılmış bir arabaydı. tasarım da italyandı, pininfarina etkisi vardı. OPC lerde özellikle. tip olarak çok sevmezdim ama mekanik, yol tutuş ekonomi vs o dönem için müthiş idi. olsa hala binilir. 1.4 90 hp ne harika motordu ama vitesle kısaydı. 5 yerine 6 ileri olsaydı... 1.6 Ekotek fenaydı. Mekanik olarak çok iyiydi. Yakıt olarak 10 litreyi geçmezdi. Gayet konforluydu. Kasanın o kadar yatmasına rağmen tutunmaya devam ediyor olması da lotus işbirliğinin sonucuydu. Ama göğüs, kapı döşemeleri falan muazzam kalitedeydi. Dokunduğum her yer yumuşacıktı arabada. Ses yapmazdı da. Sadece göğüste orta panel arada ses yapardı, onu da silikon sprey çözüyordu. Satma hatasının üzerine bir de gidip linea almıştım, ilk uzun yolda yaşadığım hissiyattan bahsetmeye gerek yok 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sağol Köksal abi. Telefonu kapı çekme koluna koyuyorum Sağol İlkay abi. Meganı ne zaman getiriyon? Murat abinin gözü yollarda kaldı 😀 Ptcden sonra çok üşüyeceğim 😀 Sağol abi. Bende ptc var, sende de olabilir iyice bak Murat Sahın yazdı: Astra için kabul edilebilir ama wk için üzücü. 1.6 Ekotek fenaydı. Mekanik olarak çok iyiydi. Yakıt olarak 10 litreyi geçmezdi. Gayet konforluydu. Kasanın o kadar yatmasına rağmen tutunmaya devam ediyor olması da lotus işbirliğinin sonucuydu. Ama göğüs, kapı döşemeleri falan muazzam kalitedeydi. Dokunduğum her yer yumuşacıktı arabada. Ses yapmazdı da. Sadece göğüste orta panel arada ses yapardı, onu da silikon sprey çözüyordu. Satma hatasının üzerine bir de gidip linea almıştım, ilk uzun yolda yaşadığım hissiyattan bahsetmeye gerek yok Tam kendimi görüyordum ki istediğim gibi linea bulamayınca j aldım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Almancı o. Kaba bir dil olduğundan mütevellit ben sevmiyorum şahsıma münasır. Yok ben şu sıralar servis çektiğim için amacına uygun her araç kabulümdür. Sen gel yeter Köksal Yılmaz yazdı: Bende ptc var, sende de olabilir iyice bak Tam kendimi görüyordum ki istediğim gibi linea bulamayınca j aldım. Sadaka ver bir garibana. O kadar söyleyim focus yada astra ile aradaki farkı Lineada sürüş konforu, keyif, rahatlık, yani insanı mutlu edecek hiç bir şey yok. Bagaj var, 5 kişiyi uygun maliyetle taşıyabilmek var, görece uygun fiyat var. Tamamen görev aracı. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Yok ben şu sıralar servis çektiğim için amacına uygun her araç kabulümdür. Sen gel yeter Sen mıncırsan benim arabayı kafandaki reno algısı değişir. Kapı içleri deri, torpidoda sert plastik kısım yok, torpido gözü, gözlük kapları arka kolçak içine kadar kadife kaplamış adamlar. Kel layn yoğurt kovası edişınlar cirit atınca piyasada herkes hepsini aynı zannediyor. Ama satmayacam. Duvara vurup alacam parayı. Emmiye zarar olsun 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Hayırlı olsun Oğuzkan, güzel günlerde kullanın Darısı başıma gari 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Doğan Arşiray yazdı: bir önceki versiyona göre öyle gelmişti bana. ilk satılanlardan G vardı. WK nin iç kalitesi de çok kötü ayrıca. sert plastik heryeri. torpido ile neler yaşamayı planloyprsan bilemedim Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: torpido ile neler yaşamayı planloyprsan bilemedim Zırıldamasın yeter 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Zırıldamasın yeter torpido ilacı burda 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts