Oğuzkan Erışık 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Arabamı satmış bulunmaktayım. Darısı satmak isteyenlere olsun. Yaklaşık 16bin km yolculuk yaptık beraber. Beni hiç bir yerde üzmedi sağolsun. 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Arabamı satmış bulunmaktayım. Darısı satmak isteyenlere olsun. Yaklaşık 16bin km yolculuk yaptık beraber. Beni hiç bir yerde üzmedi sağolsun. Hadi be, daha yazacaktım 350 diye Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Murat Sürmeli yazdı: Hadi be, daha yazacaktım 350 diye Hayırlı olsun 345e verdim keşke yazsaydın 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: 345e verdim keşke yazsaydın Ledleri ne yaptın bu arada? Adresi biliyorsun Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Murat Sürmeli yazdı: Ledleri ne yaptın bu arada? Adresi biliyorsun Ledleri gördü adam sökemedim. İban gönderebilirsin abi Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. Sağol abi Çağlar Bayur yazdı: satılmazdı bu yenisinden iyi Hep öyle değil mi abi gelen gideni aratırmış. Kamyon gibi bişey aldım bu sefer 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ledleri gördü adam sökemedim. İban gönderebilirsin abi Togg'a takacaktım ya, neyse artık Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Murat Sürmeli yazdı: Togg'a takacaktım ya, neyse artık Aldın mı hani? H kaç oluyor ki? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Sağol İlkay abi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun kardeş Fatih Evcin yazdı: hayırlı olsun. Sağolun teşekkürler Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Hayırlı olsun arıza kesicileri de bana yolla bari. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun arıza kesicileri de bana yolla bari. Oovv onları unuttuk yaa. İyi hatırlattın abi. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlısı olsun Sağol abi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Ooo noldu millete esip gürlüyodun? İste boyle aklını alırlar adamın pardon astrasını 😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Zafer Bakar yazdı: Bir devir bitti Daha büyük bir devir başlıyor. Alpay Sumer yazdı: Ooo noldu millete esip gürlüyodun? İste boyle aklını alırlar adamın pardon astrasını 😂 Kime esip gürledim ? Hiç öyle adetlerim yoktur aslında 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: ASfargoTra ? Eve gidebilirsem konusunu açacağım abi. Pejomanyonet aldım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts