Bahadır Taşpolat 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan tatlı arabadır 2005'te test sürüşünde kullanmıştım ne yıllardı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Bahadır Taşpolat yazdı: Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan tatlı arabadır 2005'te test sürüşünde kullanmıştım ne yıllardı Sağol abi teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Kazasız Belasız Cezasız İnşallah. Kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Ayhan Asil yazdı: Kazasız Belasız Cezasız İnşallah. Kardeşim. Sağol abi teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Geçmiş olsun eğitimim boyunca bunu düşündüm eğitime odaklanamadım 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Metin Akbal yazdı: Geçmiş olsun eğitimim boyunca bunu düşündüm eğitime odaklanamadım Ben sordum müsaitsen diye. Diyılım deseydin Gerçekten kafanı bulandırdıysam özürlerimi sunarım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ben sordum müsaitsen diye. Diyılım deseydin Gerçekten kafanı bulandırdıysam özürlerimi sunarım Sevgimi fiskirtiyorum burdan sana 😁 Eğitimi durdurdum senin için çözüm bulamayınca devam ettirdim sagolsunlar Oğuzkan in sorunu bizim sorunumuz dediler 😁 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Metin Akbal yazdı: Sevgimi fiskirtiyorum burdan sana 😁 Eğitimi durdurdum senin için çözüm bulamayınca devam ettirdim sagolsunlar Oğuzkan in sorunu bizim sorunumuz dediler 😁 Hayata daha fazla tutunuyorum sen varken 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 ee hayırlı olsun o zaman kim sattı neyi alıyoruz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: ee hayırlı olsun o zaman kim sattı neyi alıyoruz Dur abi daha depoyu bitiremedik 🤣 Ama 350ye veririm hemen kim alacakmış? 😀 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Artık 350.500 çünkü arabasına torpido rafı taktım😂 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Zafer Bakar yazdı: Artık 350.500 çünkü arabasına torpido rafı taktım😂 İban gönder de atayım 500ü yanımda bozuk yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Şubat 2023 Yazar Paylaş 3 Şubat 2023 Karlı Ankara akşamından bir kaç kare ekleyim. Karda araç kullanmanın keyfini özlemişim vallahi. karda fludan daha fazla keyif verdi. Esp çok güzel çalışıyor. Ama kapatma düğmesi olsaydı daha keyifli olacaktı. Çünkü arkayı kopardığımda çeyrek turda tutuveriyor arabayı Eski dostla görüştük ayrıca 😀 9 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Mart 2023 Yazar Paylaş 4 Mart 2023 Bugün bol mesai harcadım arabaya. Sol arka kapı fitili bozulmuş kapının kapanmasına engel oluyordu. Onu değiştirdim. Fıskiye memelerini püskürtmeli tip olanla değiştirdim. İnsignianın ki uyuyor. 175 tl Arka tamponu tabela direğine çarpmıştım. Macun boya vernik astar spatula zımpara bant aldım. 360 tl İlk defa macun çektim. Mükemmel bir sonuç çıkmadı ama daha iyisi için bin tl den fazlasını istediler. Eski halinden daha iyi benim için. 4 kat boya 3 kat vernik attım. Aldığım vernik nedense parlaklık vermedi çok fazla. 11 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Gayet iyi olmuş bir daha olmaz inşallah ama olursa daha iyi boyarsın. Bende de var benzer bir göçük yapayım bari😊 Bu arada verniğe pasta cila yaparsan bir iki güne daha da parlar. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Mart 2023 Yazar Paylaş 4 Mart 2023 Selçuk Bakış yazdı: Gayet iyi olmuş bir daha olmaz inşallah ama olursa daha iyi boyarsın. Bende de var benzer bir göçük yapayım bari😊 Bu arada verniğe pasta cila yaparsan bir iki güne daha da parlar. Sağol Selçuk abi. Yarın 2500 zımpara yapıp pasta cila çekeceğim abi zaten. Biraz daha toparlar dediğin gibi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Mart 2023 Yazar Paylaş 4 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Sensör mü otmedi noldu? Sensör çalışıyordu abi. Vurunca hasar almıştı. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 washerjeti bende yapmıstım opele..Metin hucam pek sevmese de. Korkuyor yol birden kapanıyor diyor.. E tabi yaşlandı gözlerde gitti 🤪 Boya badanada benden cok iyisin ben bi lokal yapmıştım , tövbeler olsun 2 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Mart 2023 Yazar Paylaş 5 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Sensör mü otmedi noldu? Evet evet sensör ötmedi. Bir de dağlık yerdeydim. Balığa gitmiştik. Yol olmayan yere tabela koymuşlar 😀 bir de kör noktaya gelmiş ne arka camdan ne yan aynadan görünüyor. İyi vurdum ama 😅😅 sensörün üstündeki eskiden kalma macunu temizleyince sensör çalışmaya başladı. Alpay abiyle telefonda beyin mi soket mi diye konuşurken kazımıştım. Alpay Sumer yazdı: washerjeti bende yapmıstım opele..Metin hucam pek sevmese de. Korkuyor yol birden kapanıyor diyor.. E tabi yaşlandı gözlerde gitti 🤪 Boya badanada benden cok iyisin ben bi lokal yapmıştım , tövbeler olsun Korkmasına da gerek yokki. Baksana 80le rampa çıkıyor. Ya da kafayı camdan çıkarıp öyle çalıştırsın fiskiyeyi 2 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Ustaca boya yapılır. Beceremedim diye düşündüğünüz işler olursa üzülmeyin ben hallederim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Mart 2023 Yazar Paylaş 5 Mart 2023 Zafer Bakar yazdı: Ustaca boya yapılır. Beceremedim diye düşündüğünüz işler olursa üzülmeyin ben hallederim. Jantları niye boyamadın o zaman 😀 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Jantları niye boyamadın o zaman 😀 Yazın o iş Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 Geçmiş olsun Oğuzkan. Eline sağlık, bence gayet güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Mart 2023 Yazar Paylaş 6 Mart 2023 İsa Acar yazdı: Geçmiş olsun Oğuzkan. Eline sağlık, bence gayet güzel olmuş Teşekkür ederim abi 😊 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts