Necat Ertan 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Corolla cross için sıra geldi, o yüzden satılığa çıkarttım arkadaşlar. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Yorum ve sallamak serbest 😅 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 boya yok bişi yok istanbuldan gelsek desek ağırlarsın o da işlemez, yok olmadı bu iş 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Hayırlı satışlar olsun. Param olsa da ben alsam. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Param olsa da alsam hayırlı satışlar Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Hayırlı satışlar. Açıkcası mtv si hariç gayet ekonomik bir araba.Tam ulaşım aracı.Ama o 1.8 motor ne alaka anlamdım gitti. 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 APL yerine ALP olaymış 30 bin daha yazardı 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Param olsa da alsam hayırlı satışlar Piyasada ne kadar hibrit varsa topla zaten Bu arada ilana göre araç cvt şanzımanlı, sen gezegen dişli falan diyorsun. Nasıl bir şanzıman var bunda? Yorum bağlantısı
Süleyman Can 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Bir tek güncel mtv'si düşündürücü. 3060.00 tl x 2 = 6120.00 tl Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Süleyman Can yazdı: Bir tek güncel mtv'si düşündürücü. 3060.00 tl x 2 = 6120.00 tl Bu aracın 2800 civarı 6 aylık 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 100km’de 2 litre tasarruf yapsa 10bin km’de 200 litre yani 4.000 lira kâr bırakır. Eğer trafikli yerde sürüyorsanız bu tasarruf 3-4 litrelere çıkar. Sene içinde benzin fiyatı da çıkarsa bakın o işe. biraz matematik bu arada mtv ile ilgili düzenleme gelirse bu arabanın fiyatı artar daha da değerlenir. Murat Sahın yazdı: Piyasada ne kadar hibrit varsa topla zaten Bu arada ilana göre araç cvt şanzımanlı, sen gezegen dişli falan diyorsun. Nasıl bir şanzıman var bunda? Yav sahibinden com ne anlar teknolojiden. Daha “şurada su koyma yeri dar, kol dayama şöyle böyle” diyen youtuberlar bile konuyu bilmiyor. hibrit şanzımanı ile cvt’nin alakası yok. Tork konvertörlü şanzımanın da alakası yok. Klasik otomobil camiasının uzak olduğu bir tasarım 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Senaryosu yoğun trafikte işe git gel senede bir uzun yola çık olanlar için doğru seçim. Zira abimin ort tuketim ekranında 4.9lt yazıyor bu da yaklaşık 4.5lt mazot demek. Mtvsini amorti etmek için İstanbul simülasyonu şart. Maliyetler sürekli değiştiği müddetçe hiç bir hesaplama da birbirini tutmayacak gerçi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 bilmediğimden soruyorum ; hybrit araçlarda bakım vs kaça çıkıyor ? bataryalarının ömrü ne kadar ? elektrikli motorun herhangi bir vs işlemi nasıl ve ne kadar ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Murat Öngür yazdı: bilmediğimden soruyorum ; hybrit araçlarda bakım vs kaça çıkıyor ? bataryalarının ömrü ne kadar ? elektrikli motorun herhangi bir vs işlemi nasıl ve ne kadar ? 1- 15.000’de bir yağ-filtre bakımı. Diğerler markaladan ucuz. Balata disk normale göre 3-5 kat daha uzun ömürlü 2- ömrü 10-15 yıl. Batarya küçük 3- soru ilginç. Anlamadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Murat Öngür yazdı: elektrikli motorun herhangi bir vs işlemi nasıl ve ne kadar ? onun cevabı yok, selpak gibi, bozulursa yenisi alınıyor Tansu Kalafatoğlu yazdı: Anlamadım tercüme ettim 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1- 15.000’de bir yağ-filtre bakımı. Diğerler markaladan ucuz. Balata disk normale göre 3-5 kat daha uzun ömürlü 2- ömrü 10-15 yıl. Batarya küçük 3- soru ilginç. Anlamadım tşk ler 3, Soru yani elektrik moturunda bir bakım parça değişimi vs gibi işlemler varmı Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: onun cevabı yok, selpak gibi, bozulursa yenisi alınıyor tercüme ettim Bozulursa yenisi mi daha ucuz yoksa yeni araba almak m? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Bozulursa yenisi mi daha ucuz yoksa yeni araba almak m? henüz bilinmiyor bir sır, daha pil faturası bilgisine ulaşamadık, liste fiyatı var satış yok Yorum bağlantısı
Murat Azalma 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: liste fiyatı var satış yok Bozulmuyor. bozulan olsa , üstüne garantisi bitmiş olsa valla satacağız abi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Murat Azalma yazdı: Bozulmuyor. bozulan olsa , üstüne garantisi bitmiş olsa valla satacağız abi hibrit taxi var mı hiç? kullanımda Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Murat Öngür yazdı: tşk ler 3, Soru yani elektrik moturunda bir bakım parça değişimi vs gibi işlemler varmı bakımı yok. Bozulan yok. 2000 model priuslar hakkında forumları okurken denk gelmedim bozulana. zaten elektrikli arabalarda elektrik motorunun değişimi gibi şeyler duymazsınız. Hasar almadıkça sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2000 model priuslar hakkında forumları okurken kurtuluş eminönü arası gezenler var mı? 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: hibrit taxi var mı hiç? kullanımda Olmaz mı. Bi tanesinin fotosunu kaydetmiştim. Almanyada bile artık taksiler toyota hibrit. Çağlar Bayur yazdı: kurtuluş eminönü arası gezenler var mı? alıştınız tabi avrupa arabalarına, sürekli sanayi falan, ilginç geliyor size bozulmama şeyleri 3 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: bakımı yok. Bozulan yok. 2000 model priuslar hakkında forumları okurken denk gelmedim bozulana. zaten elektrikli arabalarda elektrik motorunun değişimi gibi şeyler duymazsınız. Hasar almadıkça sıkıntı yok soruyorum belki arabayı satarsam hybrit alabilirim , masrafı çok fazla ise bu hayalden vazgeçeyim dedim 5 Ocak 2023 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts