Macit Aliyev 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Nisanda satmış olduğum 2013 model powershift Fiestadan sonra bir ara araç baktım ama yıl sonu sıfır araç alırım diye bekledim açıkcası. Yıl sonu bayileri arayıp araç sorduğumda bana 6-7 ay sonra olacak diyince hemen başladım aramaya. Bugun 2017 model 1.4 tdi DSG comfortline aracımı almış bulunmaktayım. Araç 115000 km de, hep servis bakımlı. Son bakımı bir kaç gün önce 5000 Tl verilerek yetkili serviste yapılmış. İçi tertemiz gidişi güzel. 4 adet trameri var ve serviste yapılmış. Sağ 2 kapı ve sol kapı boyalı. Sağ arka kapıda biraz göcük var onu yaptıracağım galiba nede olsa boyalı. Arka tamponu da boyatmak istiyorum. Noterde araç alım satım 940 tl bir de plakayı değiştirdim 230 tl ödedim. 21 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 geçen gün mevzusu oldu, artık noterden 1200 e çıkılıyor yani 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Hayırlı olsun. Sade ve güzel bir araç. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Güle güle kullanın. Pıtı pıtı giden sevdiğim araçlardan. Çok uzun yol yapmıyorsanız çok ideal bir seçim olmuş. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Hayırlı olsun, maşallah Arabam bölümüne aldım konuyu. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 3 sene 90 bin km ye yakın kullandım 1 defa yolda bıraktı o kadar 3 silindirin sesi rölanti de rahatsız edici ama harekete geçince sıkıntı yok bu motor boyundan büyük işler çıkarabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşallah. Dsg rahattır, konforludur ama özen ister. 👍 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Murat Azalma yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Teşekkür ederim Çağlar Bayur yazdı: geçen gün mevzusu oldu, artık noterden 1200 e çıkılıyor yani Noter veznede duran kadın ilk satışımızı yapıyoruz dedi ve ufak bir şok yaşadı fiyattan dolayı. Murat Sahın yazdı: Teşekkür ederim Mustafa Erkan yazdı: Hayırlı olsun. Sade ve güzel bir araç. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkür ederim Hacı Şenyurt yazdı: Güle güle kullanın. Pıtı pıtı giden sevdiğim araçlardan. Çok uzun yol yapmıyorsanız çok ideal bir seçim olmuş. 🧿 Sadece şehir içi iş ev ev kreş market bu işlerde kullanmak için kullanılacak genel olarak Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun, maşallah Arabam bölümüne aldım konuyu. Teşekkürler abi. Tamamdır. Fatih Keskin yazdı: 3 sene 90 bin km ye yakın kullandım 1 defa yolda bıraktı o kadar 3 silindirin sesi rölanti de rahatsız edici ama harekete geçince sıkıntı yok bu motor boyundan büyük işler çıkarabiliyor Aynen öyle rolantide sesli ama hareket halinde ses pek gelmiyor ve de atik. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim Öner Kurukuz yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşallah. Dsg rahattır, konforludur ama özen ister. 👍 Teşekkür ederim. Dsg özellikle 1.-2. viteslerde eğer doğru sürülmezse kafa karışıklığı yapabiliyor diye duydum o yüzden trafiğin akışına göre sakin sürmeye çalışıyorum. İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Bu arada araca geri görüş kamerası montaj etmek istiyorum. Ankarada bu işi yapacak tanıdık birisi var mıdır? Orijinal ekranına takılabiliyormuş ama kodlama yapılması gerekiyormuş. Videodadakı gibi oluyor. Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Hayırlı Olsun, Allah tekerini düz bastırsın 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Mutlu Kanter yazdı: Hayırlı Olsun, Allah tekerini düz bastırsın Teşekkür ederim abi Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 (düzenlendi) Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.. Yapilacaklar listesine guclendirilmis mekatronik tup degisimini de eklemenizi tavsiye ediyorum.... 2016 65bin kmdeki dsg li jettamda kendim yaptim degisimi. Uzerindeki orjinal tup gevsekti, elimle sokebildim. Mudahale edilmezse ileride daha buyuk sorunlara yol acabilir. 3 Ocak 2023 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 (düzenlendi) Macit Aliyev yazdı: Bu arada araca geri görüş kamerası montaj etmek istiyorum. Ankarada bu işi yapacak tanıdık birisi var mıdır? Orijinal ekranına takılabiliyormuş ama kodlama yapılması gerekiyormuş. Videodadakı gibi oluyor. Hayırlı olsun. 🧿 Şaşmaz da Ali Delen var. Arabanın donanımı müsade ediyorsa isteğini yapar. Ben memnun kaldım, sende memnun kalırsın. 3 Ocak 2023 tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Tevfik Işık yazdı: Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.. Yapilacaklar listesine guclendirilmis mekatronik tup degisimini de eklemenizi tavsiye ediyorum.... 2016 65bin kmdeki dsg li jettamda kendim yaptim degisimi. Uzerindeki orjinal tup gevsekti, elimle sokebildim. Mudahale edilmezse ileride daha buyuk sorunlara yol acabilir. Dikkate alacağım. Teşekkürer Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. 🧿 Şaşmaz da Ali Delen var. Arabanın donanımı müsade ediyorsa isteğini yapar. Ben memnun kaldım, sende memnun kalırsın. Teşekkürler. Şaşmazda Ali Deleni araştırırken bulmuştum. Sizin de söylediğiniz iyi oldu. Aracın donanımı uygun olduğunu bildirdi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Maşallah. Maşallah.. Güzel araç, Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 4 Ocak 2023 Yazar Paylaş 4 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. Maşallah.. Güzel araç, Güle güle kullan Teşekkürler Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 9 Ocak 2023 Yazar Paylaş 9 Ocak 2023 Hafta sonu geri görüş kamerası ve cam filmi yaptırdım. Arkalar 2 önler 1 numara Magnet marka. Bu arada bir soru sormak istiyorum. Daha önce hiç dizel aracım olmadı. Bu dizel otomatik aracı arada sırada yüksek devirde mi kullanmam gerekiyor? Çünkü genel olarak 1000-2000 devir arasında gidip geliyorum trafik akışına göre. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 kendi kendine gider o trafik akışı ne ise o 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 9 Ocak 2023 Yazar Paylaş 9 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: kendi kendine gider o trafik akışı ne ise o Bazen duyuyorum 3000 devirde sabit gidilmesi gerekir diye . Bunu ara sıra yapmam gerekir mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: kendi kendine gider o trafik akışı ne ise o karbon clean gerekir mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts