İçeriğe Yönlendir

Uzun Yolda En Çok Ne Yorar?

Süleyman Can

Uzun Yolda En Çok Ne Yorar?  

97 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Murat Azalma

Gece yolcuğunu tercih ederim genelde bu sebeple Koşullardan bağımsız arka sis yakanlar , sürekli uzun farlar ile gidenler , far ayarı bozuk araçlar yorar. solu gereksiz işgal edenler , aynı anda kamyonu sollayan tır , o tırı da sollayan otobüs yorar.. 

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Beni en çok kurallara uymayan sürücüler yoruyor.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Süleyman Can yazdı:

4 secenek var , sonuncusunu anti-hanımci ekibi istedi ekledim. 

bence 3. Son yazdığınız şey hoş değil. Görmezden geldim o yüzden

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hiç bir şey değil, Performansı düşük araba yorar..

Çekmeyen, frene basınca durmayan, yol tutumayan, amortisörleri sert, koltuğu yumuşak araba yorar.. 

Bir arabayu kullanıken ne kadar çok şeye müdahale etmeniz gerekiyorsa o kadar yorar.. Bundan kastım herşey.. 

Örnekler:

Araç çekmiyorsa, araç sollamak, rampa çıkmak için hesaplamalar yapmanız gerekiyorsa, 

Araç durmuyorsa, sürekli takip mesafesi hespalamak zorunda kalıyorsanız. 

Araç yol tutmuyorsa, her virajda her hamlede dönebilmek için hesaplamalar yapmak önceden hazırlıklar yapmak gerekiyorsa

Araç sert ise, zıp zıp zıplıyorsa

Koltuklar yumuşak ise, içine gömüldükçe yorar. dengeler bozulur, desteği olmayan koltuğun üstünde durmaya çalışmak yorar. 

Konfor donanımları olmayan; sileceği takip et, farı takip et, klimayı takip et derken yorar.. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Düz yol yorar.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Önümde veya arkamda tepe lambaları açık polis veya ambulans. Gerisi yormaz

Harun Kocaçalışkan yazdı:

Düz yol yorar.

Bak o da uyku getirir tehlikelidir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Yolcular ve fazla mola da seçeneklere eklenebilir

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Mazot yorar en çok :D 

Ama gündüz gidiyorsam şehir içinden ilçe merkezinden geçen yollar yoruyor beni. Acemi şöförleri geçtim hız değişikliğine uyum da zorluyor beni.

Çocuk sesi vs de dikkat dağıtıyor gerçekten. O sebeple geceleri yolculuk yaparım genelde

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Hepsinden fazla yoran birşey daha var kimse yazmamış.

Arka koltukta ağlayan bebek. Gerçi arabada ağlayanı zor denk geliyor ama hasta falansa zor oluyor.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Uzun yolda yan koltuktaki sohbet ediyorsa daha çok memnun olurum. Beni en çok gece yolculuğunda karşıdan gelen araçların farları yorar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Doğan Arşiray yazdı:

en çok yoran şey herzaman titreşimdir.

İç dikiz aynasından bakınca arkadakinin plakasını okuyabiliyorsam konforluyum o halde :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Araç içindeki her türlü ses beni yorar, ağlayan çocuk en fenası. Çocuklar küçükken hep gece giderdim yola, evden çıkıştan yarım saat sonra uyuyakalırlardı. Hanım zaten sana yarenlik ederim diye yola çıkar bir saate o da uyurdu. Sonra teyp kısılır, ses sadece sürücü kapısına alınır vs.. :D 

Arka sis ışıkları yanan ve selektörle yol isteyen herkesten nefret ederim, gerisi hikaye. Yavaş sürdüğüm için çekmeyen freni tutmayan araba falan hikaye..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Saim Ulaş Yılmaz yazdı:

4 ileri otomatik şanzıman

1.4 benzinli motor 70HP

Pejo 206

Bu üçlünün birleşimi ile yapılan yoldan gelen yorgunluk direk 5 ile çarpılıyordu.

sizde beklenti çok yüksekmiş. tıkı tıkı giderdi hızlı gitmek istenmiş belli ki.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

sizde beklenti çok yüksekmiş. tıkı tıkı giderdi hızlı gitmek istenmiş belli ki.

suspansiyon ayarlı puma kullanınca, beklenti nirvana oluyordur

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

En önemlisi bence yol durumu,  Mesela Nallıhan - Eskişehir yolu var, 120km ama 2 saati geçiyor gitmek. Ne zaman buradan geçsem çok yoruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

suspansiyon ayarlı puma kullanınca, beklenti nirvana oluyordur

Her vatandaş birkaç saat land rover kullanmalı.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Her vatandaş birkaç saat land rover kullanmalı.

boşuna şahine binsek şükrederiz demiyoruz

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Geçen gün iki misafiri bindirdim üniversitede  "12 eylül dönemlerini hatırladık" dediler..

• Beğen 1
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Köksal Yılmaz yazdı:

Yolcular ve fazla mola da seçeneklere eklenebilir

çişi gelen kaynana vakası.

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

En çok bozuk yol yorar, alternatif daha düzgün bir yol varsa mesafeyi bile uzatsa ordan giderim. En çok Türkiye'nin en kuzeyinde gün batımını izlemek için gittiğim İnceburun yolu yormuştu.

Uzun yol seyahatlerine bende gece çıkmayı tercih ediyorum çünkü şehri çıkmadan geldik mi demeye başlıyor benim kız.

Yağmurlu ve karlı havada araç sürmeyi (uzun yol),

Virajlı ve dağ yollarında araç kullanmayı çok severim.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Serkan Toker yazdı:

Araç içindeki her türlü ses beni yorar, ağlayan çocuk en fenası. Çocuklar küçükken hep gece giderdim yola, evden çıkıştan yarım saat sonra uyuyakalırlardı. Hanım zaten sana yarenlik ederim diye yola çıkar bir saate o da uyurdu. Sonra teyp kısılır, ses sadece sürücü kapısına alınır vs.. :D 

benim bu. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bilmediğim ve varış zamanını kestiremediğim yolda yoruyor beni, dönüş daha kolay oluyor. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Tek şeritli yolda uyku kaynaklı kaza pek olmuyordur heralde. Dümdüz ve kaplaması gayet iyi olan bölünmüş yol da baya tehlikeli. Aksiyon yok işi beyincik devralıyor. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Tadım yoksa beni her şey yorar :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...