İçeriğe Yönlendir

Apartman Merkezi Isıtma Sistemi Zabıta İlişkisi

Nihat Palolu

Recommended Posts

Levent Güzelkalp

Apartman gibi yerler hep sorunlu birde isin icine para girince dahada sorun cikiyor. Bireysel kombi mantiksiz ama ortak paylasim azaldigi icin bana cazip geliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Çağlar Bayur yazdı:

:bomb: füze ataydın yahu

Vicdanım rahat abi, bu işin sonu iyiye gitmeyecek diye söylemiştim son toplantıda 🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Hep küresel ısınmanın sonuçları. Muhtemelen izmir soğumadı

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Levent Güzelkalp yazdı:

Apartman gibi yerler hep sorunlu birde isin icine para girince dahada sorun cikiyor. Bireysel kombi mantiksiz ama ortak paylasim azaldigi icin bana cazip geliyor.

Yaşlımız çok, o nedenle kapıcıyı çıkaramıyoruz. Bireysele geçersek kapıcıyı çıkarmak zorunda kalırız. Kapıcıyı çıkarırsak apartman yol geçen hanına döner, ayarı kaçar.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sabah ara istersen bi sesimi duy anlarsın soğuyup soğumadığını 🤣

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Nihat Palolu yazdı:

Yaşlımız çok, o nedenle kapıcıyı çıkaramıyoruz. Bireysele geçersek kapıcıyı çıkarmak zorunda kalırız. Kapıcıyı çıkarırsak apartman yol geçen hanına döner, ayarı kaçar.

Sabah ara istersen bi sesimi duy anlarsın soğuyup soğumadığını 🤣

abi sen sat o evi yaa, hep sorun :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

abi sen sat o evi yaa, hep sorun :) 

Yıkıldığını görmeden gitmeyecem, mimari projeyi de Necat’a verecem. Bugün konuştuk tamam dedi 🤣

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Nihat Palolu yazdı:

Vicdanım rahat abi, bu işin sonu iyiye gitmeyecek diye söylemiştim son toplantıda 🙂

apartmanlar hep aynı, kat malik ve kiracılar, yöneticinin beleş işçi olduğunu, yöneticiler de apartmanın müdürü olduğu sanmakta. kanun hukuk ve kurallar var. neyse o , vesile ile ben de yöneticiyim :king:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

apartmanlar hep aynı, kat malik ve kiracılar, yöneticinin beleş işçi olduğunu, yöneticiler de apartmanın müdürü olduğu sanmakta. kanun hukuk ve kurallar var. neyse o , vesile ile ben de yöneticiyim :king:

Ooohhhoo yönetici maaşları da yenilenmiştir şimdi :music2:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Çağlar Bayur yazdı:

Kolay gelsin abi 🙂

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ooohhhoo yönetici maaşları da yenilenmiştir şimdi :music2:

altı üstü bi bin avro yahu

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Biraderin oturduğu apartmandaki yöneticide bu sene kömür almadı.Neden olarak Kömür fiyatının yüksek olmasını ve ödeme yapmayanları göstermiş.Doğalgaz bekleniyor Klima ile ısınmak zorunda kaldılar.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Gerçekten öyle ama 🙂.

İzmirin Aralıkta bu kadar sıcak olması iyi değil.Yağmurda yeteri kadar yağmadı Kurak geçiyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Aytac Sakal yazdı:

Biraderin oturduğu apartmandaki yöneticide bu sene kömür almadı.Neden olarak Kömür fiyatının yüksek olmasını ve ödeme yapmayanları göstermiş.Doğalgaz bekleniyor Klima ile ısınmak zorunda kaldılar.

Gerçekten öyle ama 🙂.

İzmirin Aralıkta bu kadar sıcak olması iyi değil.Yağmurda yeteri kadar yağmadı Kurak geçiyor.

Her yer aynı. Tarım sıkıntısı gözüküyor 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

1061 konutun olduğu 26 bloktan oluşan bir sitede oturuyorum. İki tane kadrolu avukatımız var, 51 kişi de ayrıca çalışıyor. Yönetime aday oldum 765 oyla 4. oldum. :D Dolaylı olarak yedek üye seçildim. Profesyonel bina yöneticisi gibiyim. İnsanları doğru yönlendirirseniz ve kanuna uyduğunuzu belli ederseniz aidat ödemelerinde pek sorun olmuyor. 1 daireli binada yöneticiyken aidat ödemeyenlere karşı toplantı çağrı belgelerini kapıcıyla imza karşılığı gönderdim. En sorunlu komşu toplantıya benden önce gelmiş kapıda beklemiş. Açılıştan önce tüm borcunu takdim etmişti. :) 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Serkan Toker yazdı:

1 daireli binada

Kendi kendine yöneticilik oynuyorsun galiba. Biz ona bina değilde villa yada şato diyelim. :selo:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Ersen Tapan yazdı:

Kendi kendine yöneticilik oynuyorsun galiba. Biz ona bina değilde villa yada şato diyelim. :selo:

Halka karıştım artık, bir dönem böyle halkla iç içe yaşayıp onların dertlerine ortak olacağım.. :D 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Serkan Toker yazdı:

Halka karıştım artık, bir dönem böyle halkla iç içe yaşayıp onların dertlerine ortak olacağım.. :D 

Umarım alışabilirsiniz bayım. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...