Burak Değer 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 (düzenlendi) İyi bir detailingçinin bunu halletme olasılığı var. Zımpara ardından pasta ile büyük bir çoğunluğu gidebilir. 31 Aralık 2022 tarihinde Burak Değer tarafından düzenlendi Eksik kelime 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Merhabalar astara değmiş görünen şekilde o yüzden zımpara ile çözülmesi imkansız tabi fotoğraf üzerinden konuşuyorum gözle görmek daha iyi olacaktır. Pasta cila sonrasıda kuş pisliği çıkmaz oksidasyondan çok göze çarpmamıştır taş izleri gibi düşünebiliriz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Benim anladığım kadarıyla da temizlik sonrası vernik yanığı görünür hale gelmiş.. Benim mondeonun birinde vardı. Boyamak dışında bir çözüm yok demişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 astar boya vernik sırasını göz çnüne getirin, en üstte vernik var. verniği kabartmış kaldırmış, kısa basit çözümü yok, kozmetik çözümü nispeten kolay, kesin çözümü bölgesel maskeleme ve boyama 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 2 Ocak 2023 Yazar Paylaş 2 Ocak 2023 kuş pisliği yanığı bu ekspertizde de çıkmıştı pasta ciladan önce o kısım pütürlüydü, şimdi kaygan zemin gibi pürüzsüz , belli ki cila katmanı var acaba diyorum rötüş kalemiyle düzeltilebilir mi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Ali Memisoglu yazdı: kuş pisliği yanığı bu ekspertizde de çıkmıştı pasta ciladan önce o kısım pütürlüydü, şimdi kaygan zemin gibi pürüzsüz , belli ki cila katmanı var acaba diyorum rötüş kalemiyle düzeltilebilir mi şansını denemen için yazayım, fön makinası ile sıcak hava ver yakından(ısı tabancasıda olur ama çok sıcak dikkat gerektirir hiç deneme bence), az düzelebilir, yoksa yapacak birşey yok gibi görünüyor... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts