Mustafa Zobu 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 (düzenlendi) Iyi günler. Bugun araci kullanırken dikkatimi çekti arac rolantide iken aracın motor arka alt kısmından geldiğini düşündüğüm bir lokurtu sesi gibi sanki kaynamış şu gibi bir ses duydum. Ses rolantide oluyor. Araca gaz verdiğinde kesiliyor. Test menusunden hararete baktim 77 gosteriyor. Rolantide devirde bir titreme yok. Videosu çektim videoda lokuttu sesi fazla çıkmamış. Havalar soğudu ondan dolayı yapabilir mi? 30 Aralık 2022 tarihinde Mustafa Zobu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Bulut 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Saat gibi maşallah. Benim motorun seside aynı. Dediğiniz sesi bende alıyorum. Herhangi bir sorun yok. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Zobu 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 (düzenlendi) Onur Bulut yazdı: Saat gibi maşallah. Benim motorun seside aynı. Dediğiniz sesi bende alıyorum. Herhangi bir sorun yok. Tesekkur ederim bilemedim valla. Arac kullanirken muzik aciyorum sesi duymayayim diye yoksa sesi duyunca servise gidiyorum durmadan. Motor sarsıntıli çalışıyor gibi geliyor bana hep. Servise her gittiğimde söylüyorum hatta motor takozlarini kontrol edin diyorum birsey yok diyorlar. 😂 hatta usta kizdirma bujilerini değiştirdi sarsintili çalışıyor deyince. 3 Ocak 2023 tarihinde Mustafa Zobu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Bilya veya devirdaimden yapıyordur o sesi. Triger değişti mi hiç? Eğer 4-5 seneyi geçti ise ihtimal artıyor Yorum bağlantısı
Mustafa Zobu 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: Bilya veya devirdaimden yapıyordur o sesi. Triger değişti mi hiç? Eğer 4-5 seneyi geçti ise ihtimal artıyor Gecen sene aracı satın aldığımda triger devirdaim değişti. V kayışı değişti. Her ihtimale karşı aldığımda değiştirdim. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 4 Ocak 2023 Paylaş 4 Ocak 2023 Mustafa Zobu yazdı: Tesekkur ederim bilemedim valla. Arac kullanirken muzik aciyorum sesi duymayayim diye yoksa sesi duyunca servise gidiyorum durmadan. Motor sarsıntıli çalışıyor gibi geliyor bana hep. Servise her gittiğimde söylüyorum hatta motor takozlarini kontrol edin diyorum birsey yok diyorlar. 😂 hatta usta kizdirma bujilerini değiştirdi sarsintili çalışıyor deyince. Kışın bizim motorlarda ısınana kadar biraz sarsıntı olabilir normaldir. Fazla evham yapmayın motorun sesi gayet sağlıklı olması gerektiği gibi çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Zobu 5 Ocak 2023 Yazar Paylaş 5 Ocak 2023 Onur Bulut yazdı: Kışın bizim motorlarda ısınana kadar biraz sarsıntı olabilir normaldir. Fazla evham yapmayın motorun sesi gayet sağlıklı olması gerektiği gibi çalışıyor. Eyw teşekkür ederim yedek parça fiyatlarının artması biraz etkiledi bizi bozulmasın masraf çıkmasın derken her sesi ciddiye almaya başladık galiba 😂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts