Çağlar Bayur 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Fatih Keskin yazdı: Çok güzel iyi günlerde kullanın biz renocuyuz ama buraları size bırakmayız herkesin bir kusuru olur, konumuz araba, el arabası değil 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Ne kadar ödediniz acaba? Ben de düşünüyorum da böyle bi tip araç. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 2 Ocak 2023 Yazar Paylaş 2 Ocak 2023 Fatih Keskin yazdı: Çok güzel iyi günlerde kullanın biz renocuyuz ama buraları size bırakmayız Teşekkür ederim abi sağolasın. Reno hep uzak gelmiştir bize, gözümüzü Tofaşla açtık babadan Tofaşciyiz 😄 Ahmet Çalışkan yazdı: Ne kadar ödediniz acaba? Ben de düşünüyorum da böyle bi tip araç. 70 bine aldım 3 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 4 Ocak 2023 Yazar Paylaş 4 Ocak 2023 Tamer Topaç yazdı: Kazasız belasız kullanın. Sağolun, teşekkürler Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 14 Ocak 2023 Yazar Paylaş 14 Ocak 2023 Bugün itibariyle şahinle üç haftalık birlikteliğimiz sona erdirip aracı abime teslim ettim. Üç haftalik süreçte; -Arka panelde ve sağ arka çamurlukta bulunan çürükleri onarıldı, fitiller yenilendi, kapılar ayarlandı. -Taban halısıni yenilendi, direksiyona deri kılıf dikildi -Kol dayama ve göğüs örtüsü alındı -Tüm filtreler opar olarak değiştirildi, mobil 15-40 yağ koyuldu, gaz ayarı yapıldı -Rot milleri ve direksiyon körükleri değiştirildi rot ayarı yapıldı -Arka küllük, cam açma kolu gibi ufak tefek deforme olan, göze hoş görünmeyen trimler ve rengi solmuş far değiştirildi. -Merkezi kilit ve kumanda takıldı, marş dinamosu otomatiği değiştirildi, sönük yanan tüm ampuller yenilendi. -Triger ve v kayışı değiştirildi. Toplamda 8.000 TL gibi bi masraf yaptık. Bugün sabah 5 te Aksaraydan yola çıktım, takribi 800 km yi 9 saatte tamamladım. Otobanda deneme maksatlı bir kere 175 km/h hıza çıktım.ortalama 120 ile sürdüm. Adana tekir rampası hariç 3. vitese hiç düşmedim. Yolculuğun sonunda yalıtım eksikliğinden ve motor sesinden dolayı baş ağrısı yaşadım onun haricinde sırt bel ağrısı çekmedim, koltuklari gerçekten rahat. 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts