Onur Bulut 29 Aralık 2022 Paylaş 29 Aralık 2022 Forumda yaklaşık 9 senelik bir geçmişim olmasına rağmen aracım ile alakalı herhangi bir konu açmadığımı görünce hemen dedim bir konu açayım. 2013 de Aracımı aldıktan sonra bu forumu keşfetmiştim zaten eskiler bilir o zamanlar burası Fordclub idi. Eskiden yeniye neler yapmışım aşama aşama son haline kadar bir takım fotoğraflar paylaşıcam. Bayan hocadan aldığımda aracım bu şekildeydi. Hemen bir takım değişikliklere gittik tabiki. İlk yaptığım işlem Eibach Prokit yayları takmak oldu. Soldaki Orijinal sağdaki Eibach Taktıktan sonra aracın spor yaylı hali. Tabiki spor yayı taktıktan sonra jantsız olmaz dedik hemen titanium jant taktık. Ardından tabikide eksik olan parça St spoiler onuda orijinal temin edip hemen montajını yaptık. Sonrasında titanium jantlardan sıkıldığımdan dolayı orijinal S jant taktım aracıma lastikler olmazsa olmazım Falken Ardından yolu görmüyoruz tabiki napalım dedik araştırmalarım sonucu bi xenon mercek buldum ve hemen aldım. Aracımın son ve güncel hali Yapacak pek bir şeyde kalmadı açıkçası. Bulabilirsem ön arka s tampon s marşpiyel arka jantların olduğu yerede 2cm spacer düşünüyorum. Yaparsam onlarıda bu konudan devam ettiriririm. Herkese keyifli forumlar. 19 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2022 Paylaş 29 Aralık 2022 olması gereken jant ve spoiler 1 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 29 Aralık 2022 Paylaş 29 Aralık 2022 Yapmak isteyip de bütçeyi toparlayamadığım için yapamadığım bir çok işi yapmışsınız tebrikler. Özellikle orjinal 16 jant alıp yazlıkları 195-45-16 ya çevirmek en çok istediğim. E-ticaret sitelerinde bir çok spoiler satan firma var ama satın alanlar yorumlarda tavsiye etmiyor. Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı bu konuda? 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 29 Aralık 2022 Yazar Paylaş 29 Aralık 2022 Süleyman Can yazdı: Yapmak isteyip de bütçeyi toparlayamadığım için yapamadığım bir çok işi yapmışsınız tebrikler. Özellikle orjinal 16 jant alıp yazlıkları 195-45-16 ya çevirmek en çok istediğim. E-ticaret sitelerinde bir çok spoiler satan firma var ama satın alanlar yorumlarda tavsiye etmiyor. Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı bu konuda? Bende aynı hatayı yapıp fiber olarak sipariş verdigimde boyatmadan once baktım spoiler dalgalı duruyordu. Yani arkadan bakınca bi taraf alçak bir taraf yüksek duruyor tam oturmuyor malzemesi çok dandik hemen iade etmiştim. Ardından oem arayışlarına girdim parçacıları ararken İzmirde bulamadım. Sonrasında Ankara 'da Yılser de buldum. Tango kırmızı orijinal ford damgalı spoiler yılmaz abiye hemen kargolatmıştım. Elinde 1 tane daha var diye biliyorum satmışta olabilir. Yılser ford yazınca çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 (düzenlendi) İlk ve son görüntüsü arasında çok fark var emek harcayıp geliştirmişsiniz çok iyi görünüyor. Kazasız Belasız 30 Aralık 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 4 sene kullandım bu kasayı gerçekten çok beğeniyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 9-10 ay gibi kullandım bu kasadan. Tanıdık bir arkadaşımdan almıştım yağını da yeni değişmişti Hayatımda ilk defa bir araç alıp 1 kuruş harcamadan ev alırken satmıştım. Yakıtı çok çok iyiydi Kullanmışsın uzun zamandır ama yine de güle güle kullan Modifiye adı altında arabaları mahvedenlere kapak niteliğinde bir değişim olmuş. Tebrikler. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 Maşallah. Tamponlar tamamen gövde rengi olsa nasıl dururdu acaba 🤔 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 Cok guzel dokunuşlarda bulunmuşsunuz. Çok yakişikli olmuş. Kesenize bereket, iyi gunlerde kullanin... 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 30 Aralık 2022 Yazar Paylaş 30 Aralık 2022 Mücahit Erdem yazdı: Maşallah. Tamponlar tamamen gövde rengi olsa nasıl dururdu acaba 🤔 Düşündüm fakat gri ile siyah uyumunu daha çok seviyorum.Tampon altları kapı çıtaları kapı açma kolları mat siyah boyalı şuan. Fiestanın orijinalinde tampon altlarında açık gri şeklinde bir rengi vardı. O renk gerçekten kötü duruyor. Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 10 üzerinden 9 buçuk. Yarım puanı direksiyondaki kılıftan kırdım 😀 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Güle güle kullanın. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Sade ama şık olması için yapılması gereken tüm değişiklikler yapılmış 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 24 Ocak 2023 Yazar Paylaş 24 Ocak 2023 Merceklerle alakalı işlemlerim bitti. Zımpara plastik astar + Motipin ısıya dayanıklı boyası ile iç kısımları açık gri renginden mat siyaha boyadım. Ardından kloroform ile far camını temizledim. Ayrıca 20 mm Spacerde taktım. Artık yandan ve arkadan jantlar çok içerde gözükmüyor. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Far çok güzel görünüyor.. Sinyal camını şeffaf ile değiştirmek mümkün olur muydu acaba.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Bu ne güzel bir kasadır. 2005' ten bu yana hala kullanmaktayız. Yay, jant, spoiler bitti... 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Far çok güzel görünüyor.. Sinyal camını şeffaf ile değiştirmek mümkün olur muydu acaba.. bir fiestacıya bunu teklif etmek bir hakarettir, o turuncu , lırmızı çizgimiz 1 1 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 25 Ocak 2023 Yazar Paylaş 25 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Far çok güzel görünüyor.. Sinyal camını şeffaf ile değiştirmek mümkün olur muydu acaba.. Abi mümkün olsada kimsenin degişcegini sanmıyorum. Turuncu farda güzel gözüküyor. Kırmızı çizgimizmiş zaten asla olmaz. 1 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Güle güle kullanın, kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Fiestalar überdir, itirazı olan bizden değildir 1 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 25 Ocak 2023 Yazar Paylaş 25 Ocak 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Fiestalar überdir, itirazı olan bizden değildir Abim zaten sana atıfta bulunarak konuyu açtım. Tek über varsa oda seninkiydi. Bizimkiler übercik olur.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts