Osman Ünal2 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: immo okumaz motor çalışmaz Anladım abi o halde gösterge gelene kadar kontak basmak yok :/ Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Ağzı çok büyük ama, daha dar bi ağız lazım. Çok büyük ihtimalle hayır. Immo gösterge tarafından da onaylanıyor, ecu tarafından da. Çok iyi stajyerimdir. Bekarım, B sınıfı ehliyetim var 15 seneden fazla. İyi seviyede İngilizce, Office programları ve işletim sistemlerine hakimimdir. Sandalye bile istemem, tabure yeter. Bizim işlerinde buna benzer bir İstasyon var Havya ve Havanın sıcaklığını ayarlayabiliyor ekrandan görebiliyorsunuz bu işler için ideal benim evimde klasik eski bir havya var onunla yapmıştım. https://m.n11.com/urun/yihua-853d-30v-5a-guc-kaynakli-sicak-hava-uflemeli-havya-istasyon-504451007-21560859?magaza=electrokey&categoryId=1174220 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Aytac Sakal yazdı: Bizim işlerinde buna benzer bir İstasyon var Havya ve Havanın sıcaklığını ayarlayabiliyor ekrandan görebiliyorsunuz bu işler için ideal benim evimde klasik eski bir havya var onunla yapmıştım. https://m.n11.com/urun/yihua-853d-30v-5a-guc-kaynakli-sicak-hava-uflemeli-havya-istasyon-504451007-21560859?magaza=electrokey&categoryId=1174220 Biraz pahalı sanki 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Biraz pahalı sanki Evde kullanım için çok çok lüx kaçar . Ama işyerinde şart tanesi 150 € olan 4 adet Igbt tetikleme kartına lehimlerken ekipmanın fiyatından çok kalitesi ve fonksiyonelliği önemseniyor. 27 Aralık 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Biraz pahalı sanki nişantaşında güzel bir akşam yemeği kaç tele? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Aytac Sakal yazdı: Evet haklısınız aklıma gelmedi belki Fön makineside olabilir çok ısıtmamak şartıyla. Fönden kasıt sıcak hava tabancası ile hop diyene kadar cpu alttan papatya gibi açılır. Board ön ısıtma gerekir Çağlar Bayur yazdı: filips ana kartı ocağa koydum kart eridi lehimler sağlamdı Tost yaparken tereyağ sürmezsen ne olur? Sani Gerşon yazdı: Bekarım Mülakatı baştan kaybettin 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: Tost yaparken tereyağ sürmezsen ne olur? yağı geçtim, elektrik çarpmadan tost yapsam öpüp başıma korum Osman Ünal2 yazdı: Anladım abi o halde gösterge gelene kadar kontak basmak yok :/ basılsa da çalışmayacak yani 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: nişantaşında güzel bir akşam yemeği kaç tele? Yok, yine de o kadar değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Yok, yine de o kadar değil deneyelim mi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: deneyelim mi Gel buyur, her zaman misafirimsin Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Fönden kasıt sıcak hava tabancası ile hop diyene kadar cpu alttan papatya gibi açılır. Board ön ısıtma gerekir Birde Display giden HDD kablosuna benzer yassı bir kablo vardı bendeki çok kavramıştı çok hassas sökerken dikkat etmeli. Göstergeyi sökülmüş Bence iyi bir Elektronikçi yada kart tamir eden biri bulunursa çok daha iyi bir iş çıkaracaktır. 28 Aralık 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 28 Aralık 2022 Yazar Paylaş 28 Aralık 2022 Bakalım pozitifim tamir olacak diye düşünüyorum eğer olursa dükkanın adını yazacağım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Bence temiz bir çıkmayla değiştirin gitsin, Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Mustafa Yanar yazdı: Bence temiz bir çıkmayla değiştirin gitsin, masraf x3 olur , bir de km ci ile uğraşması var ayrıca immoda hata yaparlarsa x10 a kadar gider iş 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: masraf x3 olur , bir de km ci ile uğraşması var ayrıca immoda hata yaparlarsa x10 a kadar gider iş Çağlar abi benim Galaxy de ekranın yarısı uçmuştu, tamir ettireyim dedim, o zaman sadece kormızı lcd çift renk ekran için 750 gibi bir rakam istediler, aslında bozulan yer filmlerin ekrana bağlandığı yermiş ama tamir olmayınca o paraya convers ekran alorım dedim.ben de çıkmacıları tek tek aradım, 3000tl diyen oldu 1500 diyen oldu, bir tanesini aldım camı tamirli çıktı iade ettim en son Bursada bir çıkmacıdan 600tl ye buldum, tabii benim km aldığımdan yüksek olunca km yükseltmek de sorun olmadı aldığım 275.000km de idi benim araç 300 bine dayanmıştı, ekranı da kendim taktım ve o gün bugündür sorunsuz kullanıyorum.Biraz aramayla bulunacağını düşünüyorum. 28 Aralık 2022 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 28 Aralık 2022 Yazar Paylaş 28 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: masraf x3 olur , bir de km ci ile uğraşması var ayrıca immoda hata yaparlarsa x10 a kadar gider iş Abi bende tam böyle düşündüğüm için tamire yolladım çünkü bulabildiğim çıkma parçaların durumu kötüydü. Dükkanın önünden ayrıldın bozuldu yine elimde kalacaktı Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 6 Ocak 2023 Yazar Paylaş 6 Ocak 2023 Çözüme şu şekilde kavuştum motor ve yolcu sigorta kutularını söküp kontak temizleyici ile temizledim tüm sigortaları değiştirdim. İlk marşta tüm ışıklarım ve arızalar gitti. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts