Osman Ünal2 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 (düzenlendi) Merhaba, Focus 2.5’da görülen gösterge paneli arızası 10 ay önce başıma gelmişti pimlerin oturduğu lehimleri yenileterek çözüme kavuşmuştu. Şuan aynı arıza tekrarladı bununla alakalı usta tavsiyelerinizi bekliyorum. Seyir halinde devir ve hız göstergesi oynaması ABS ışığının yanması ve motor arızası,hızlanma azaltıldı uyarısı almaktayım. Arıza tespit cihazında şu uyarıyı veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. https://www.hizliresim.com/g038e44 27 Aralık 2022 tarihinde Osman Ünal2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen şahin 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Gösterge tamiriyle uğraşan bir kaç kişi var bildiğim fakat İstanbul'da değiller söküp kargolama imkanınız olursa bi görüşün Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Maslak Oto Sanayi Esem Elektronik ile görüşebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 tekrarlamıştır , lehim çatlakları tam gitmemiş veya yeniden çatlamıştır eskiler vakumlanıup yeniden mi lehim yapıldı Tamer Topaç yazdı: Maslak Oto Sanayi Esem Elektronik ile görüşebilirsiniz. sektörün en pahalısı, ama tek seferde işi bitiriyor en sevdiğim, içeri müşteri de almıyor, yüzüne bile bakmıyor, telefona da cevap vermiyor, kral usta 5 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: içeri müşteri de almıyor, yüzüne bile bakmıyor, telefona da cevap vermiyor Dumanla mı haberleşiyoruz? 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Dumanla mı haberleşiyoruz? Çayı püskürttüm🤣🤣🤣🤣🤣 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Dumanla mı haberleşiyoruz? randumansız tdci olmaz olsun 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sektörün en pahalısı, ama tek seferde işi bitiriyor en sevdiğim, içeri müşteri de almıyor, yüzüne bile bakmıyor, telefona da cevap vermiyor, kral usta Mehmet Usta ile aramızdan su sızmaz . Moto destek dahi alabilmekteyim. Çayları güzel... Kıskandın dimi. 27 Aralık 2022 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: randumansız tdci olmaz olsun Kıpkırmızı bir TDCİ' m olmadı hiç Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: tekrarlamıştır , lehim çatlakları tam gitmemiş veya yeniden çatlamıştır eskiler vakumlanıup yeniden mi lehim yapıldı sektörün en pahalısı, ama tek seferde işi bitiriyor en sevdiğim, içeri müşteri de almıyor, yüzüne bile bakmıyor, telefona da cevap vermiyor, kral usta Abi nedendir bilmiyorum. Nerede işinde uzman bir oto elektrik/elektronikçisi varsa hepsi için aynı şeyler söyleniyor nedense. "İşinde çok iyidir ama canı isterse çalışır" "Abi adam x arabanın beynini komple yapmış ama kafasına esince işe gidiyor." "Bu elektrikçi sık boğaza gelmez arkadaşım işin aceleyse hiç gelme." 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Onlarca yıl kafaları bitmiş. Normal 1 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Harun Kocaçalışkan yazdı: Abi nedendir bilmiyorum. Nerede işinde uzman bir oto elektrik/elektronikçisi varsa hepsi için aynı şeyler söyleniyor nedense. "İşinde çok iyidir ama canı isterse çalışır" "Abi adam x arabanın beynini komple yapmış ama kafasına esince işe gidiyor." "Bu elektrikçi sık boğaza gelmez arkadaşım işin aceleyse hiç gelme." Bu adamlar biraz farklı Harun. Aracın başına 2 ya da, 3 kişi geçiyor, birkaç dk. içinde sorunu buluyor ve başlıyorlar tamire. Randevulu çalışıyorlar, servis gibi. Kapıda milyonluk araçlar sürekli beklemekte. Pahalı mıdır bilmem, 10 defa uğraşmaktansa tek seferde işi çözüyorlar. Megane DPOAL4 şanzıman sorunu için gittim. 35-40 binler havalarda uçuşurken, 3 bine işimi çözdüler. 2 Yorum bağlantısı
Berke Kaya 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 İyi ustaların kıymetini bilmek lazım, malum artık yavaş yavaş tamir devri kapanıyor, parça değiştirmeden öteye geçemiyor çoğu zaman işler. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Geçmiş Olsun. Ben göstergeye Lehim atarken Vakum Pompam olmadığı için eskileri döküp yeni Lehim atmıştım.Bu Lehim işini elleri titreyen ben yaptıysam herkes yapabilir 🙂. Hiçbir Usta Kritik bir şey ile uğraşırken çevresinde onu izleyen gözler istemez konsantre olmak ister Usta adamı rahat bırakacaksın tabi eğer Usta olduğuna inanıyorsan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Tamer Topaç yazdı: Mehmet Usta ile aramızdan su sızmaz . Moto destek dahi alabilmekteyim. Çayları güzel... Kıskandın dimi. müşteri için yazdık lem Harun Kocaçalışkan yazdı: Abi nedendir bilmiyorum. Nerede işinde uzman bir oto elektrik/elektronikçisi varsa hepsi için aynı şeyler söyleniyor nedense. "İşinde çok iyidir ama canı isterse çalışır" "Abi adam x arabanın beynini komple yapmış ama kafasına esince işe gidiyor." "Bu elektrikçi sık boğaza gelmez arkadaşım işin aceleyse hiç gelme." şehir efsanelerinden bıkmışlar, kafa ütüleyen müşteri istemezler normal Servet Aydın yazdı: Onlarca yıl kafaları bitmiş. Normal lem altı üstü bi lehim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Aytac Sakal yazdı: Ben göstergeye Lehim atarken Vakum Pompam olmadığı için eskileri döküp yeni Lehim atmıştım. Aslında ısı tabancı ise biraz flux sürüp lehimi eritip tekrar soğutmak bile yeterli olabilir. @Servet Aydın da bi fikir belirtsin ama. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Aslında ısı tabancı ise biraz flux sürüp lehimi eritip tekrar soğutmak bile yeterli olabilir. @Servet Aydın da bi fikir belirtsin ama. Doğru. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Bir arkadaşım arızanı bulamadığı laptop ana kartını fırında biraz ısıtınca düzeldi demişti. Sani Gerşon yazdı: Aslında ısı tabancı ise biraz flux sürüp lehimi eritip tekrar soğutmak bile yeterli olabilir. @Servet Aydın da bi fikir belirtsin ama. Servet Aydın yazdı: Doğru. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Aslında ısı tabancı ise biraz flux sürüp lehimi eritip tekrar soğutmak bile yeterli olabilir. @Servet Aydın da bi fikir belirtsin ama. Servet Aydın yazdı: Doğru. Servet Aydın yazdı: 200derece kâfi Evet haklısınız aklıma gelmedi belki Fön makineside olabilir çok ısıtmamak şartıyla. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Aslında ısı tabancı ise biraz flux sürüp lehimi eritip tekrar soğutmak bile yeterli olabilir. @Servet Aydın da bi fikir belirtsin ama. filips ana kartı ocağa koydum kart eridi lehimler sağlamdı 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Flaxlama yapıyorlardı sanırım.. Yaşlandım galiba unutuyorum herseyi😔 Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: tekrarlamıştır , lehim çatlakları tam gitmemiş veya yeniden çatlamıştır eskiler vakumlanıup yeniden mi lehim yapıldı sektörün en pahalısı, ama tek seferde işi bitiriyor en sevdiğim, içeri müşteri de almıyor, yüzüne bile bakmıyor, telefona da cevap vermiyor, kral usta Hayır abi üstüne tekrar lehim yapılarak denendi Bugün Bostancı'da birkaç dükka gezdikten sonra burada yaptıramayacağıma karar verdim. Antalya Muratpaşa'da işini düzgün yapan ve yorumları olumlu olan bir firmaya yolladım. Tamir ettikleri her ürüne 2 yıl garanti verdiklerini tamirden sonra cihazı belli bir süre test ettiklerini söylediler. Bakalım sonuç nasıl olacak . Bir de gösterge olmadan aracı sürebilir miyim:) 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Aytac Sakal yazdı: Evet haklısınız aklıma gelmedi belki Fön makineside olabilir çok ısıtmamak şartıyla. Ağzı çok büyük ama, daha dar bi ağız lazım. Osman Ünal2 yazdı: Bir de gösterge olmadan aracı sürebilir miyim:) Çok büyük ihtimalle hayır. Immo gösterge tarafından da onaylanıyor, ecu tarafından da. Servet Aydın yazdı: Doğru. Çok iyi stajyerimdir. Bekarım, B sınıfı ehliyetim var 15 seneden fazla. İyi seviyede İngilizce, Office programları ve işletim sistemlerine hakimimdir. Sandalye bile istemem, tabure yeter. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Osman Ünal2 yazdı: Bir de gösterge olmadan aracı sürebilir miyim:) immo okumaz motor çalışmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts