Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Bugün başka bir şey için nissan servise gittik. Servisin içine girdik. Ustalar vardı. Konuşurken sohbeti açıldı. E-power çokça şikayetle geliyor dedi. baktım şikayetvar’a. Gerçekten fazlaymış. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün başka bir şey için nissan servise gittik. Servisin içine girdik. Ustalar vardı. Konuşurken sohbeti açıldı. E-power çokça şikayetle geliyor dedi. baktım şikayetvar’a. Gerçekten fazlaymış. Jeneratör bozulunca yedek parça sıkıntısı varmış Tüm servisler bu konuda eğitimli ve yetkili değilmiş zaten çok pahalıydı sınıfta kaldı %100 elektrikli candır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos gelir, hammadde bile sıkıntılı , alışırız, lpg candır Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: gelir, hammadde bile sıkıntılı , alışırız, lpg candır nedir şu düp sevginiz arkadaş e power mantık güzel sistem kötü, riskli ve pahalı, daha orta vade motor arızalarını görmedik, o kadar dayansaydı krankla ilgili daha çok sıkıntı işitecektiniz... 26 Ağustos tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: nedir şu düp sevginiz arkadaş Tüp tam kampçı işi aslında, 1996~97 yıllarıydı uzun defendere tüp takıyorlar dı arkadaşlar ama tüp Sanayi tipiydi. Yanına bir çıkış ekleyip piknikte kullanırız tartışmasına şahitliğim olmuştu. Onaydan geçermi geçmezmi bilmiyorlardı. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: nedir şu düp sevginiz arkadaş 600e depo fulleme hissi anlatımaz yaşanır 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: 600e depo fulleme hissi anlatımaz yaşanır Depo olsa 700-800 menzil olurdu. Sandık çantasıdır o fullediğiniz 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: 600e depo fulleme hissi anlatımaz yaşanır pilli arabamız var hatırlarsan 600 e ohoooooo Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Nissan E-Power motor sargısının yanmış olduğu bir resim gördüm. bu araçların motor bilyalarını da gördüm biri paylaşmıştı. en babası kalını sağlam görünümlüsü kat kat büyük tesla idi. detaylı küfür kısmı burda: https://www.facebook.com/evclinic/posts/pfbid02oN4LH1GGmc8nDUtLXkv3bG4F3LDAC2hTMib8SXjWZRT4fVnQ9jyd2rFSbpaCMKJyl 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: Nissan E-Power motor sargısının yanmış olduğu bir resim gördüm. bu araçların motor bilyalarını da gördüm biri paylaşmıştı. en babası kalını sağlam görünümlüsü kat kat büyük tesla idi. detaylı küfür kısmı burda: https://www.facebook.com/evclinic/posts/pfbid02oN4LH1GGmc8nDUtLXkv3bG4F3LDAC2hTMib8SXjWZRT4fVnQ9jyd2rFSbpaCMKJyl youtube’de takip ettiğim bi usta var. 2017’de ilk çıkan nissan note e-power’dan beri zaman zaman tamir videosu paylaşıyor. Bu sistem o zamandan beri hasta. 7 sene olmuş. Çözememişler sorunları. Bitmemiş Bir şeyi üretmiş olmak için üretip piyasaya salıyorlar. VW de aynı değil mi? İlk zaman tsi ve dsg sorunları mesela? mesela 1.2 tce. Amcamız zaten sinir küpü. Bir şey de diyemiyor ama demek istiyor https://www.instagram.com/reel/C_IWCzLonhv/?igsh=dDkxcXd0MDMzdWJp Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: 700-800 menzil olurdu. km de ne yakar hesabına girilmez çok orantısız güç kullanmak olur o, üzer Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlk zaman tsi ve dsg sorunları garantisi bitende sorun kalmazdı ne acaaaaip bişi dimi... halka açık bilançodan oknuabilir , vergiden servise nasıl kazandırlır isimli ders 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos e-power'da kullanılan elektrikli klima da sorunluymuş. arkadaş bunu toyota da kullanıyor. bozulan duymadık. denso üretiyor. alıp koysana sen de. Yorum bağlantısı
Recommended Posts