İlkay Başaran 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: bu renk sw var ilanlarda çok güzel duruyor, fikir: arka stop arasına siyah folyo nasıl olurdu ? aynı şekilde ön arka kapı B sütunları da çoştuk tabi: ön arka tampondaki oyuk içlerine de siyah plastik çıta Balzamik sirke ile otelin imzası, tabak oldu 70 euro 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 İlkay Başaran yazdı: Balzamik sirke ile otelin imzası, ekmek banar sıyırırım sonra otel güvenliğni neden çağırdılar 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 29 Kasım 2023 Yazar Paylaş 29 Kasım 2023 Geçen kış yaptığım taban saçı marpiyel restore işleri bir yil sonra ki hali hala ilk gün ki gibi kaya sağlam ve tertemiz yaptığımız şase güçlendirme leri kendini yol tutuşun dada etkisini gösterdi virajlarda araçta ki burkulması nereye ortadan kalkmış bulundu. Yaklaşık 7000 km dir kullanıyorum. 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 29 Kasım 2023 Yazar Paylaş 29 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: uzun dönem testi olmuş tam Biraz öyle oldu abi günlük kullanıyoruz işte surekli 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 8 Aralık 2023 Yazar Paylaş 8 Aralık 2023 Tekrardan merhabalar fikir vermesi açısindan kapı pandizotlarinin tamirini nasıl yaptığımı ve kumaş kaplama larını yaptım. Malum sıfırı olmayan parçalar kırılan, çürüyen, kopan, ne kadar kısımı var ise kesip temizledim mukavva ve kağıt bant kullanarak kalıp oluşturdum polyester ve cam elyafı ile sorunları bölgelerin fiber kalıplarını aldim. Malzemeler kuruduktan sonra kalıbın diğer karşılıklarını fiber olan distan içe doğru bant ve mukavva larını sokup cam elyafı ve tekrar polyester ile doldurdum. En son istediğim görsele sahil olunca uygun ölçülerde zımpara ve taslama yaparak yüzeyleri tesviyesini yaptım fotoğraf ta beyaz olarak gözüken kısımlar tamamı fiber ve birçoğunu kapının iç kısmında kalacak şekilde yapmaya çalıştım ardindan Alcantara siyah kumaş ile kaplama larını yaptim. Fotoğraflarda çok net belli olmasada sonuç tatmin edici oldu. :)) 6 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 gayet güzel olmuş, iyi ki suni deri tarzı malzeme kullanmamışsın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2023 Paylaş 14 Aralık 2023 hazır sökmüş parçalamışken kapılara 16 cm mid fiber kaplardım tutamzdım kendimi , 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Coşku Mert yazdı: gayet güzel olmuş, iyi ki suni deri tarzı malzeme kullanmamışsın o tarz malzemeler hiç hoşuma gitmiyor açıkçası o yüzden direkt aklımda canlanan bunu yaptıım Ön kapılarda 13 cm midrange var kabinleri ile beraber abi pandizotta ise 2 adet pioneer araçta kapılar dahil komple ses yalıtımı olduğu için çok temiz ses veriyor abi. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat Nazara geldi aşkımız... Aracın muayenesi yaptırdıktan 1 2 gün sonra Ufak çaplı bir kaza yaptım yaklaşık 1 2 ay önce geçen sefer ki boyacı husranligindan sonra kaportası ve boyasını tamamını kendim yapmaya karar verdim ve sonuçları paylaşayım :)) orjinal tampon ve ön iki çamurluğu direk değiştirdim macunlu bir zemin olsun istemedim hazır girismisken motor içi ve on panelleri de boyadım sonuçlar aşağıda -1 derece de dış ortam da akşam karanlığında attığım bir boya işi oldu 4 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 Şubat Paylaş 22 Şubat eline sağlık fotolardan görüldüğü kadarıyla iyi iş çıkarmışsın yalnız çamurluklar bir sonraki kasaya ait farlar veya sinyaller yerine oturdu mu orasını anlayamadım 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat Coşku Mert yazdı: eline sağlık fotolardan görüldüğü kadarıyla iyi iş çıkarmışsın yalnız çamurluklar bir sonraki kasaya ait farlar veya sinyaller yerine oturdu mu orasını anlayamadım Teşekkür ederim biraz ugrastiyor sinyal kısmı ama oluyor boya öncesi cekicleme yaparak yuvayi ayarlamak lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Şubat Paylaş 22 Şubat ondanmış demk.... baktım baktım gidip gözlüğü yıkadım, olmadı bi de kave içeyim dedim, yine olmadı, değişik olmuş ama güzel. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Uğur 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ondanmış demk.... baktım baktım gidip gözlüğü yıkadım, olmadı bi de kave içeyim dedim, yine olmadı, değişik olmuş ama güze Çağlar Bayur yazdı: ondanmış demk.... baktım baktım gidip gözlüğü yıkadım, olmadı bi de kave içeyim dedim, yine olmadı, değişik olmuş ama güzel. Valla sesli güldüm abi Tessekur ederim tam bitmiş halini çekmek gelmemiş aklıma 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts