Burhan Yılmaz 24 Aralık 2022 Paylaş 24 Aralık 2022 Arkadaşlar iyi akşamlar. Dün gece araç aküsü bitik olarak buldum. takviye ile çalıştırdık.Fakat arabayı kitliyorum ön arka park lammaları plaka lambası içerde far ve klima tuş aydınlatmaları sönmüyor. Far düğmesini kapalı konumda ya da otomatik konumda da olsa kapıyı açınca uyarı sesi çıkarıyor. ,Başına böyle bir olay gelen arkadaşlar var mı? yardımcı olur musunuz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Aralık 2022 Paylaş 24 Aralık 2022 Araçta sonradan takılı bi aksesuar var mı elektrikli? Yorum bağlantısı
Burhan Yılmaz 24 Aralık 2022 Yazar Paylaş 24 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Araçta sonradan takılı bi aksesuar var mı elektrikli? Hayır hiç bir şey takmadım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Aralık 2022 Paylaş 24 Aralık 2022 Bu durumda sigortaları tek tek sökerek hangi donanımın hata verdiğini bulmanız lazım. Ona göre aralığı düşürüp arızalı parçayı bulmamız kolaylaşır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2022 Paylaş 24 Aralık 2022 bu tip rutin dışı elektrik sorunları risk taşır, kutup başını sökün, en kısa sürede bir ustaya gösterin Yorum bağlantısı
Burhan Yılmaz 25 Aralık 2022 Yazar Paylaş 25 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: bu tip rutin dışı elektrik sorunları risk taşır, kutup başını sökün, en kısa sürede bir ustaya gösterin Bende öyle düşündüm kutup başını söktüm zaten sökmesem aküyü bitiriyor. 1 Yorum bağlantısı
Burhan Yılmaz 25 Aralık 2022 Yazar Paylaş 25 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Bu durumda sigortaları tek tek sökerek hangi donanımın hata verdiğini bulmanız lazım. Ona göre aralığı düşürüp arızalı parçayı bulmamız kolaylaşır. Sanayide bekli olur artık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Aralık 2022 Paylaş 25 Aralık 2022 Ya saçma bir kısa devre var. Yada sigorta kutusunda arıza var. Park rölesi kapatmıyor. Yorum bağlantısı
Burhan Yılmaz 25 Aralık 2022 Yazar Paylaş 25 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ya saçma bir kısa devre var. Yada sigorta kutusunda arıza var. Park rölesi kapatmıyor. Hocam Park rölesi ile plaka ,klima tuş ışıklandırma., far tuşları aydınlatması aynı mı? Acaba Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Aralık 2022 Paylaş 26 Aralık 2022 Far anahtarını söküp soketini çıkarın, muhtemelen anahtar bozuk.. Yorum bağlantısı
Burhan Yılmaz 26 Aralık 2022 Yazar Paylaş 26 Aralık 2022 Serkan Toker yazdı: Far anahtarını söküp soketini çıkarın, muhtemelen anahtar bozuk.. Denedim olmuyor. Eskişehir sanayide kimse yapamadı... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Aralık 2022 Paylaş 26 Aralık 2022 Burhan Yılmaz yazdı: Denedim olmuyor. Eskişehir sanayide kimse yapamadı... gem modülü olabilir o zaman. Islanmış olabilir mesela.. Yorum bağlantısı
Burhan Yılmaz 30 Aralık 2022 Yazar Paylaş 30 Aralık 2022 Serkan Toker yazdı: gem modülü olabilir o zaman. Islanmış olabilir mesela.. Açtım hocam ıslanma gibi bi durum yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts