Hasan Karabekiroglu 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: nasuuu yahu curve smart yok mu? Daha da gonuşmuyorum, sahibi gelip izah etsin 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Ya şey ya, yok öyle bişey ya Bi kerem Hasanın gördüğü çırağın tv siydi. Bizimki full led bizenon hd, tam sentetik, ultra smart, hiper android, 4K , 75 inch. Sen bakma şu şakacı petrolcüye Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: İlk önce tv yi değişmesi lazım Hala 32 inç 720p tv kullanıyor. Duster daki teybin çözünürlüğü daha iyi ondan... Bende hd ready beko var 14 yıllık 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Hatta bozulmuş ustaya tamir ettiriyor. Ayrıca ustayı ayrıyeten tebrik ediyorum. Çok disiplinli ve özverili insan O kadar ince fikirli ki kartın rengi ile t-shirt ün rengine uyumlu giyinmiş Kendisini tebrik ediyorum. 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Çok genç yaguşuklu ve sırma saçlı biriymiş o usta. Kesin bilgi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Hatta bozulmuş ustaya tamir ettiriyor. Ayrıca ustayı ayrıyeten tebrik ediyorum. Çok disiplinli ve özverili insan O kadar ince fikirli ki kartın rengi ile t-shirt ün rengine uyumlu giyinmiş Kendisini tebrik ediyorum. MONTAJ BU! Bizim koltukların kumaşı öyle değil, hem de kötü bir montaj. Ayrıca ustanın da bir şeyden anladığı yok 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Tamiri yapan ustanın yaşına bakarsak yıl 2000 falan olmalı. Epey genç bir usta. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Önder Özcan yazdı: Ya şey ya, yok öyle bişey ya Bi kerem Hasanın gördüğü çırağın tv siydi. Bizimki full led bizenon hd, tam sentetik, ultra smart, hiper android, 4K , 75 inch. Sen bakma şu şakacı petrolcüye Gördük televizyonunu.. Ekranda saatlerce aynı görüntü vardı.. Kaç hz o.. Orada olduğumuz sürece yeni görüntü gelmemişti. 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gördük televizyonunu.. Ekranda saatlerce aynı görüntü vardı.. Kaç hz o.. Orada olduğumuz sürece yeni görüntü gelmemişti. Len ekran koruyucuydu o gördüğünüz. Tv yayınını 10 dk pause'da bekletince ekran koruyucu çıkıyo. Hey Allahım nerelere gidem. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Yeme bizi... King anlattı bana... Dedi ki Film aç bari de izleyek dedik açtı... İnterstellar İlk sahnede bebek olan kız... tv öbür sahneyi gösterene kadar ölüm döşeğine düşmüş. Allah'tan önceden izleyip gelmişim filmi dedi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Çok genç yaguşuklu ve sırma saçlı biriymiş o usta. Kesin bilgi robot nerde Hasan Karabekiroglu yazdı: İnterstellar ordaki robot değil, dikdörtgen den bacak mı olurmuş Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: dikdörtgen den bacak mı olurmuş Senaryo da o bölümü minecraft ı yapanlar yazmış... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Tamiri yapan ustanın yaşına bakarsak yıl 2000 falan olmalı. Epey genç bir usta. 130 kiloluk birine döverim seni demek inandırıcı gelmese de diyeyim Mert Gülkokan yazdı: ustanın göbeği olmaz bu nasıl usta göbekli göbekli Seni kesin paralarım Çağlar Bayur yazdı: robot nerde ordaki robot değil, dikdörtgen den bacak mı olurmuş Katya mı? Evde o Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Robot ? Katya ? Nasıl ? Aklıma bişey geldi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2023 Yazar Paylaş 3 Ocak 2023 Hasan Karabekiroglu yazdı: Robot ? Katya ? Nasıl ? Aklıma bişey geldi 1 saat oalacak heyecanla bekliyoruz Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ocak 2023 Paylaş 3 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: 130 kiloluk birine döverim seni demek inandırıcı gelmese de diyeyim İyi bir şey yazdım. Fotoda çok gençsin dedim ama yine yaranamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts