Serkan Maden 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Kasımda muayene var. O zamana kadar bekleyeceğim ödemeyi. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 O siteye kaç kere denedim https://ivd.gib.gov.tr/ adresinden bir türlü borç görünmüyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2023 Recep Demirci yazdı: O siteye kaç kere denedim https://ivd.gib.gov.tr/ adresinden bir türlü borç görünmüyor. Ana sayfaya gelin. Orada gözüküyor. Kanun numaraları farklı olduğu için mtv kısmında gözükmüyor. çoğu bankanın mobil uygulamasında da ödeniyor 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Olmadı. Microsoft Edge,Chrome ve Android uygulaması ve bankalar ile denedim olmadı. Neyse gidip vergi dairesinden ödeyeyim. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Muayene şubatta sanırım, ödemeyeceğim.O parayı başka yere parkettim en kötü kendi çalışır öder faizi ile. Ödeyenlerin geri iade alabilmeleri için dava açması gerekiyormuş, 7 eylül son tarihmiş.İptal çıksa bile dava yok ise para geri alınamayacakmış. Yetti gari öde öde öde. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Ben ödedim. Haciz uyarısı geldiğini maliyeden sorarak teyit ettim. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ben dün ödedim araç satılırsa ne olacak parayı banamı iade edecekler yoksa plaka üzerine mi iade edeckeler çok saçma bir durum 4 eylül e kadar dava açman lazım, üst mahlkeme iptal eder ise o zaman geri alma şansın var, mahkeme kararı pratik olarak 4 eylül e kadar açıklanmayacağından dolayı, yatırannın ki gider, mahkeme bir önceki gibi bunu da iptal eder mi orası muamma, kısaca satacağın için ödemen mecburi ben ödemedim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Çağlar Bayur yazdı: 4 eylül e kadar dava açman lazım, Gerek yok ya.. o kadar muhalefet partisi var.. Birisi dava açmıştır şimdiye kadar.. Olmazsa Cumhurbaşkanımız açar, Zaten son zamanlarda iktidarı eleştirip duruyor.. Bakınız emekli maaşları. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2023 Paylaş 28 Ağustos 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Birisi dava açmıştır şimdiye kadar.. yogh tek tek bireysel şeysi bu, eleştrien taş olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ağustos 2023 Paylaş 29 Ağustos 2023 Müjde, taksit ödeme son günü 6 Eylüle kadar uzatılmış, büyük iyilik harbiden.... 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Birkaç saat önce eşim vergi dairesine gitti ödeme yapmak için oradaki görevlide sistemden iki defa bakıp MTV borcu gözükmüyor demiş. Hani hükümet beni istisna geçti diyeceğim ama buna kimse inanmaz. Vergiyi bu kadar çok seven bir hükümet beni es geçmez. Muhtemelen bir süre sonra sistemde gözükür. Yorum bağlantısı
Serkan Maden 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Recep Demirci yazdı: Birkaç saat önce eşim vergi dairesine gitti ödeme yapmak için oradaki görevlide sistemden iki defa bakıp MTV borcu gözükmüyor demiş. Hani hükümet beni istisna geçti diyeceğim ama buna kimse inanmaz. Vergiyi bu kadar çok seven bir hükümet beni es geçmez. Muhtemelen bir süre sonra sistemde gözükür. Araç plakası deprem bölgesinden mi? 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Serkan Maden yazdı: Araç plakası deprem bölgesinden mi? Evet 27 plaka Gaziantep ama ikamet Bursa. Yorum bağlantısı
Serkan Maden 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Recep Demirci yazdı: Evet 27 plaka Gaziantep ama ikamet Bursa. Plakaya göre muaf yapmışlar deprem bölgesini yanlış bilmiyorsam. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Serkan Maden yazdı: Plakaya göre muaf yapmışlar deprem bölgesini yanlış bilmiyorsam. Benim plaka 48 borç görünmüyor. Hem ikamete hem plakaya göre yapılmış olmasın. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 (düzenlendi) Recep Demirci yazdı: Evet 27 plaka Gaziantep ama ikamet Bursa. Serkan Maden yazdı: Plakaya göre muaf yapmışlar deprem bölgesini yanlış bilmiyorsam. isme göre de muaf olabilirsin Recep abi .d hatta gözün bildirimde olsun hesaplara bir şeyler gelebilir her an 31 Ağustos 2023 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 Eylül 2023 Paylaş 3 Eylül 2023 Sabah arkadaş mesaj göndermiş ek MTV iptal edildi diye.. Adamlar haberi öyle bi yazmış ki, 2003 yılında iptal edilen bir vergiyi sanki bugün iptal edilmiş gibi yazmışlar. Detaylı okumadan atlamamak lazım tabi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2023 Paylaş 3 Eylül 2023 Bana da soranlar oldu bugün.. Ben de nereden çıktı bu haber diyordum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2023 Paylaş 3 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bana da soranlar oldu bugün.. Ben de nereden çıktı bu haber diyordum eylül yeni başladı demedi deme uzun bir ay olur 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 99 yılında deprem için çıkan ek mtv kararı anayasa mahkemesi tarafından uygun bulunarak iptal edilmemiş. 2004’teki ise ekonomik istikrar gerekçesiyle kanun yapışmış ama anayasa mahkemesi iptal etmiş. Neden? Çünkü hükümet ek mtv için olağanüstü durum göstermeden bu kanunu çıkarmış. 2023’te ek mtv deprem için çıktı. O yüzden iptal olmaması olası. Fakat hukukçular ek mtv olgusunun adil vergis alımı maddesine ters olduğu için iptal edilebileceği görüşünde Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 99 yılında deprem için çıkan ek mtv kararı anayasa mahkemesi tarafından uygun bulunarak iptal edilmemiş. 2004’teki ise ekonomik istikrar gerekçesiyle kanun yapışmış ama anayasa mahkemesi iptal etmiş. Neden? Çünkü hükümet ek mtv için olağanüstü durum göstermeden bu kanunu çıkarmış. 2023’te ek mtv deprem için çıktı. O yüzden iptal olmaması olası. Fakat hukukçular ek mtv olgusunun adil vergis alımı maddesine ters olduğu için iptal edilebileceği görüşünde Ne idüğü belirsiz birilerine vergi muafiyeti getirilirken vatandaştan ödenmiş vergiyi tekrar almak hangi vicdana sığar yahu diye şeytan alttan alttan vesvese veriyor.. İnatlaşmak pek huyum değildir ama sonunda faiziyle ödeyeceksem bile şu an ödemeyi düşünmüyorum. Du bakali n'olacak 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Yurdaer Elay yazdı: Ne idüğü belirsiz birilerine vergi muafiyeti getirilirken vatandaştan ödenmiş vergiyi tekrar almak hangi vicdana sığar yahu diye şeytan alttan alttan vesvese veriyor.. İnatlaşmak pek huyum değildir ama sonunda faiziyle ödeyeceksem bile şu an ödemeyi düşünmüyorum. Du bakali n'olacak ben de ödemeyeceğim. Bakalım nolacak 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Sabah arkadaş mesaj göndermiş ek MTV iptal edildi diye.. O haberlere uyuz oluyorum ,okuyorsun okuyorsun aynı şeyler arada reklamlar falan gerçeği öğrenene kadar fıtık olmamak elde değil bazen altına şöyle güneş görmemiş bir ton küfür yazasım var. Ben ödedim tabii söve söve hakkımı da helal etmiyorum ödeyin ödeyin şunun şurasında 2024 e ne kaldı ki! 😡🤬 4 Eylül 2023 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Kelime hatası 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Adnan Çakır yazdı: O haberlere uyuz oluyorum ,okuyorsun okuyorsun aynı şeyler arada reklamlar falan gerçeği öğrenene kadar fıtık olmamak elde değil bazen altına şöyle güneş görmemiş bir ton küfür yazasım var. Ben ödedim tabii söve söve hakkımı da helal etmiyorum ödeyin ödeyin şunun şurasında 2024 e ne kaldı ki! 😡🤬 Haberi sakin kafayla ve dikkatli okuyunca yeni bir şey olmadığını ancak idrak ediyorsun.. Ama öyle bir başlık atıyorlar ki sanki şu an iptal edilmiş gibi. Clickbait dedikleri zımbırtı işte Adnan hocam.. Ne kadar tıklanırsa o kadar keseleri doluyor.. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Ben hiç bir Borcumu yada Vergimi sektirmem öderim.Hiçbir Vergi yada Ceza affından yararlanmadım içime sinmedi ama bu Vergiyide ödedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts