Turgut Hüseyn 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Merhaba. Aküde sorun var, başka araçtan takviyeyle çalıştırdım. Her kontak açtığımda zorlanıyor ve çok fazla duman atıyor egzozdan. Zorla çalışıyor ve çalıştığı anda siyah duman atıyor, sonra atmıyor. Fazla siyah duman atma akü sorunundan kaynaklı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Turgut Hüseyn yazdı: Merhaba. Aküde sorun var, başka araçtan takviyeyle çalıştırdım. Her kontak açtığımda zorlanıyor ve çok fazla duman atıyor egzozdan. Zorla çalışıyor ve çalıştığı anda siyah duman atıyor, sonra atmıyor. Fazla siyah duman atma akü sorunundan kaynaklı olabilir mi? Isıtma bujileri sağlam mı ? Yorum bağlantısı
Ersen şahin 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Konuya tam hakim değilim fakat dizel araç geç çalışıyosa ilk çalıştırmada siyah duman atar 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 16 Aralık 2022 Yazar Paylaş 16 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Isıtma bujileri sağlam mı ? işte onu bilemiyorum. Bujilerle alakalı mı bilmiyorum ama çok yakmaya başladı hem de Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Kontrolü kolay bujilerin. OBD'den bağlanıp bakıyorlar. Dizelde marş süresi uzarsa yanma odasında yakıt miktarı artar, bu da ateşleme gerçekleştiğinde kısa süreli zengin karışım oluşturur. Neticede siyah duman atar yani. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Siyah duman genelde enjektöre işarettir. Bu yüzden zor çalışma da yapar. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 önce yeni sağlam bir 100A akü takılmalı sanırım o civarda olmalı bunun aküsü 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 16 Aralık 2022 Paylaş 16 Aralık 2022 Yakın zamanda 1.5 dci megane araçta aynı durum yaşandı. Kızdırma bujileri değişince düzeldi, yakıt artmış sabah zor çalışıyor hatta sop ediyordu 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 16 Aralık 2022 Yazar Paylaş 16 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: önce yeni sağlam bir 100A akü takılmalı sanırım o civarda olmalı bunun aküsü 2 aküsü vardı. 100ah akü aldım şimdi takdım, sorun çözüldü:) 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts