İlkay Başaran 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 İnan Çınar yazdı: Cami avlusuna bırakıp kaçmış Önder abi😂😂😂 Türbe diye biliyorum ben ama? Hatta Türkiyeye taşıdılar sonrasında 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 İlkay Başaran yazdı: Türbe diye biliyorum ben ama? Hatta Türkiyeye taşıdılar sonrasında Alır mısnız bu arkadaşı... Seküriti, seküritiii 1 Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı 15 Aralık 2022 Yazar Paylaş 15 Aralık 2022 Murat Sahın yazdı: Abi aslında tüm akaryakıt çeşitleri pahalı. Yeni nesil araçlarda LPG çok baş ağrıtıyor bir kaç marka model hariç. Üstelik montaj ücretleri de eskisi gibi değil. Kaliteli kit kaliteli işçilik ve düzgün ayar 20 bine yaklaşıyor şu an. Dizel iyidir. Hem turbosu da var Günaydın. Önceki kullandığım LPG li araçlardan sıkıntıları biliyorum. Bu araba yakıt konusunda da tasarruflu. Trabzon git-gel 5.2, Kütahya 4.3 lt oldu. Gidişi gelişi duruşu tatminkar. MCP şanzıman eleştiriliyor. Alışınca hiç de sorun Değil. 2 ay kadar önce "komşunun nakit ihtiyacını karşılamak adına" alıp kullanıp sattığım dizel otomatik corollanın şanzımanı da aynıydı. Hemen tepki vermemesi ilk aşamada. Daha sonra geyet tatminkar. Yani bana göre mükemmel. Murat Sahın yazdı: Abi aslında tüm akaryakıt çeşitleri pahalı. Yeni nesil araçlarda LPG çok baş ağrıtıyor bir kaç marka model hariç. Üstelik montaj ücretleri de eskisi gibi değil. Kaliteli kit kaliteli işçilik ve düzgün ayar 20 bine yaklaşıyor şu an. Dizel iyidir. Hem turbosu da var Günaydın. Önceki kullandığım LPG li araçlardan sıkıntıları biliyorum. Bu araba yakıt konusunda da tasarruflu. Trabzon git-gel 5.2, Kütahya 4.3 lt oldu. Gidişi gelişi duruşu tatminkar. MCP şanzıman eleştiriliyor. Alışınca hiç de sorun Değil. 2 ay kadar önce "komşunun nakit ihtiyacını karşılamak adına" alıp kullanıp sattığım dizel otomatik corollanın şanzımanı da aynıydı. Hemen tepki vermemesi ilk aşamada. Daha sonra geyet tatminkar. Yani bana göre mükemmel. Murat Sahın yazdı: Abi aslında tüm akaryakıt çeşitleri pahalı. Yeni nesil araçlarda LPG çok baş ağrıtıyor bir kaç marka model hariç. Üstelik montaj ücretleri de eskisi gibi değil. Kaliteli kit kaliteli işçilik ve düzgün ayar 20 bine yaklaşıyor şu an. Dizel iyidir. Hem turbosu da var Günaydın. Önceki kullandığım LPG araçlardan sıkıntıları biliyorum. Bu araba yakıt konusunda da tasarruflu. Trabzon git-gel 5.2, Kütahya 4.3 lt oldu. Gidişi gelişi duruşu tatminkar. MCP şanzıman eleştiriliyor. Alışınca hiç de sorun Değil. 2 ay kadar önce "komşunun nakit ihtiyacını karşılamak adına" alıp kullanıp sattığım dizel otomatik Korollanın şanzımanı da aynıydı. Hemen tepki vermemesi ilk aşamada. Daha sonra geyet tatminkar. Yani bana göre mükemmel. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts