Ali Çanakçı 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 İyi günler Son aracım Citroen C5. 2013 model, 1.6 E-HDİ executive yarı otomatik. 1 yıl önce aldım, herhangi bir kusuru yoktu. Kullandığım sürede bazı bakım ve onarımlar yaptırdım. Halen de herhangi bir kusuru yok. İlk aracım 90 model toros SW olduğu için sonrasında kullandığım her araç çok konforlu hissediliyordu. Fakat CEBEŞi alınca konfor ve güveni gerçek manâda hissettim. Torosun hakkını yemeyelim. 8 sene "arıza yapar mı, yolda kalır mı veya buraya çıkabilir mi" diye endişe taşımadan kullandık. Kendisini hayır ile yad ediyorum. Ayrıca teknik-medya kullanımı konusunda el yordamı ile gidiyorum. Kusurum olacaktır. Lütfen kusuruma bakmayın. 25 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Aracınızı güle güle kullanın. Kozmetik olarak aracın içi oldukça iyi görünüyor. Genelde bu araçların düğmeleri kopmuş, tuşları çok yıpranmış olarak görüyorum. Aracınız ile ilgili aklınıza takılanları forumda aynı aracı kullanan arkadaşlarımız seve seve cevaplayacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Hayırlı olsun. Allah'tan en güzel kasasını almışsınız. Ya çirkin C5 kasası olsaydı @Önder Özcan 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Söylenenlerin aksine, güzel arabadır, ben de 3 yıldır kullanıyorum. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı 14 Aralık 2022 Yazar Paylaş 14 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Allah'tan en güzel kasasını almışsınız. Ya çirkin C5 kasası olsaydı @Önder Özcan CEBEŞin çirkini de mi varmış? Mustafa Erkan yazdı: Aracınızı güle güle kullanın. Kozmetik olarak aracın içi oldukça iyi görünüyor. Genelde bu araçların düğmeleri kopmuş, tuşları çok yıpranmış olarak görüyorum. Aracınız ile ilgili aklınıza takılanları forumda aynı aracı kullanan arkadaşlarımız seve seve cevaplayacaktır. Meslektaşım, iyi günler. Elbette sıkıntı olursa herkesi darlarım. Ankara'da oluşum ve PSA gurubu araçlar için çok tecrübeli özel servisler olması bize destek oluyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Söylenenlerin aksine, güzel arabadır, ben de 3 yıldır kullanıyorum. Güle güle kullanın. Oldu mu o kadar ya maşallah. Aynanın ilk katlanışı gözümün önünde hala 😄 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Ali Çanakçı yazdı: CEBEŞin çirkini de mi varmış? Bunlar yakışıklı ama, forumdaki çirkindi 1 2 2 Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı 14 Aralık 2022 Yazar Paylaş 14 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: sol koltuk yan kumaşı sağlam mı? Koltuk kenarları kumaş değil, deri. Sağlam görünüyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Söylenenlerin aksine, güzel arabadır, ben de 3 yıldır kullanıyorum. Güle güle kullanın. bak koltuğu sağlam c5 te varmış 2 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: bak koltuğu sağlam c5 te varmış Evet güzel bunlar. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Hayırlı uğurlu olsun Ali bey. Eski arkadaşlar, teessüf ediyorum size. ( @Tamer Topaç o resimdekiler makyajsız olan çirkinler) Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, bu mu çirkin ara.. (gülmekten yazamadım yaa) 8 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Ali bey. Eski arkadaşlar, teessüf ediyorum size. ( @Tamer Topaç o resimdekiler makyajsız olan çirkinler) Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, bu mu çirkin ara.. (gülmekten yazamadım yaa) Makyaj her güzele yaramıyor Abi . 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Ali bey. Eski arkadaşlar, teessüf ediyorum size. ( @Tamer Topaç o resimdekiler makyajsız olan çirkinler) Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, bu mu çirkin ara.. (gülmekten yazamadım yaa) Bak yine tüylerim diken diken oldu, iyi mi... 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Ali bey. Eski arkadaşlar, teessüf ediyorum size. ( @Tamer Topaç o resimdekiler makyajsız olan çirkinler) Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, bu mu çirkin ara.. (gülmekten yazamadım yaa) Önder abi bunu sattın mı? Yani kim aldı? 1 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 toros dan c5 e baya keskin bi geçiş olmuş Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Önder abi bunu sattın mı? Yani kim aldı? Bunu bende merak ettim şimdi Birde @Çağlar Bayur'un tabiri ile "komşu kasa ceğbeş" bu mu oluyor tam olarak? 1 Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı 14 Aralık 2022 Yazar Paylaş 14 Aralık 2022 Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Ali bey. Eski arkadaşlar, teessüf ediyorum size. ( @Tamer Topaç o resimdekiler makyajsız olan çirkinler) Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, bu mu çirkin ara.. (gülmekten yazamadım yaa) "Aldırma kardeşim, "kargaya yavrusu kuzgun görünür" Coşku Mert yazdı: toros dan c5 e baya keskin bi geçiş olmuş Öyle değil, arada 25 sene var. Sıra ile; Europa, starex, 406, albea, cruze geçti. 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Önder Özcan yazdı: Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin, bu mu çirkin ara.. (gülmekten yazamadım yaa) Araba aslında çirkin değil.. Stop lambasını tasarlayan o an artık ne düşünüyordu kim bilir ortaya ucube bir şey çıkmış Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Kazasız arızasız belasız kullanmak nasip olsun, C5 gerçekten konforlu (ah bir de binebilsem) bir araç. F/P arabası aynı zamanda. Aman nazar değmesin Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı 14 Aralık 2022 Yazar Paylaş 14 Aralık 2022 Murat Sürmeli yazdı: Kazasız arızasız belasız kullanmak nasip olsun, C5 gerçekten konforlu (ah bir de binebilsem) bir araç. F/P arabası aynı zamanda. Aman nazar değmesin Amin kardeşim. Daha iyisi vardır, lakin emsalleri içinde açık ara önde bir araç. Neden binmiyorsun demeyeyim. CEBEŞi kasım 2021 de aldım. Motorin 8 tl idi. Sonra ... Şimdi 22 Tl.. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Kazasız, belasız ve de cezasız kullanın aracınızı... 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 (düzenlendi) Ali Çanakçı yazdı: Amin kardeşim. Daha iyisi vardır, lakin emsalleri içinde açık ara önde bir araç. Neden binmiyorsun demeyeyim. CEBEŞi kasım 2021 de aldım. Motorin 8 tl idi. Sonra ... Şimdi 22 Tl.. Abi aslında tüm akaryakıt çeşitleri pahalı. Yeni nesil araçlarda LPG çok baş ağrıtıyor bir kaç marka model hariç. Üstelik montaj ücretleri de eskisi gibi değil. Kaliteli kit kaliteli işçilik ve düzgün ayar 20 bine yaklaşıyor şu an. Dizel iyidir. Hem turbosu da var 14 Aralık 2022 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Önder abi bunu sattın mı? Yani kim aldı? Cami avlusuna bırakıp kaçmış Önder abi😂😂😂 4 1 Yorum bağlantısı
İlkay Durmuşlu 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts