İçeriğe Yönlendir

Çamaşır Kurutma Makinesi Tavsiye

Celal Maraşlıoğlu

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya

Benim evde arçelik, beko, siemens ve bosch beyaz eşyalar var. Şimdiye kadar kim uygunsa gittim ondan aldım. Marka fanatikliğim yok. Umurumda olmaz marka. Babamın hayrına vermiyor ya. Birde üstüne fanatikliğini mi yapacağım. Klimalarda bekodan memnun kaldım. Bulaşık makinesinde Arçelik ve Beko'dan memnun kalamadım. Kurutmada Arçelik'ten memnun kaldım. Çamaşır makinesinde Arçelik'ten memnun kalamadım. Fırın Siemens ama Arçelik eski tip fırın sanki daha mı iyiydi bilemedim. Arçelik sanki daha iyiydi. Ocak Siemens pek sevmedim. Arçelik eski tip ocak daha kullanışlıydı sanki. Hanıma sorsan ocak ve fırın süper. Çamaşır ve bulaşık makinesi bozulunca bu sefer Siemens'i deneyeceğim. Buz dolabı Beko kullanıyoruz. Pek hoşlaşmadım. En çok memnun kaldığım buzdolabı İndesitti. Dondurucu için Beko, Siemens ve Bosch baktık. Beko daha iyi geldi bize. Aldık kullanıyoruz. Gerçekten de güzel ürün. Dondurucuda Bekoy'u tavsiye ederim. Klimada da Bekoy'u tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Köksal Yılmaz yazdı:

Dumansız çamaşırlar :bravo:

Şimdi baktım da ben o emojiyi keyif için koymuştum ama aslında ben sigara içmem. Sadece balkonda semaverde çay yapağım, hoşuma giden o oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mahmut Yıldız

Kurutma makinesini aldıktan sonra kaça aldın diye soranlar oldu, ben de tekrar fiyat bakayım dedim ama satıştan mı kalktı, stok mu bitti bilinmez bu makine bulunmuyor artık. Bu durum iyi mi kötü mü anlamadım. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

14 senelik emektar Bosch kurutma makinesi ile geçtiğimiz ay vedalaştık.Şu ara ben de arayıştayım uygun fiyatlı işimizi görsün anlayışıyla bakınırken karşıma hep Altus çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mahmut Yıldız yazdı:

Kurutma makinesini aldıktan sonra kaça aldın diye soranlar oldu, ben de tekrar fiyat bakayım dedim ama satıştan mı kalktı, stok mu bitti bilinmez bu makine bulunmuyor artık. Bu durum iyi mi kötü mü anlamadım. :unsure2:

Güncelleme yükleniyor olabilir abi

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Köksal Yılmaz yazdı:

Güncelleme yükleniyor olabilir abi

Diğer modellerde sorun yok, bu model olmayınca aklıma takıldı. 

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

Dün itibarı ile Bosch WQG24100TR Series4 cihazı peşin 27400 tl ye aldım.

Serie6 ile arasında sadece 2 program fazlalık farkı vardı, eşim o programlara ihtiyaç yok dediği için series 4 olanı aldım.

WQG24100TR cihaz linki

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...