Fatih Sarıkaya 15 Kasım 2024 Paylaş 15 Kasım 2024 Benim evde arçelik, beko, siemens ve bosch beyaz eşyalar var. Şimdiye kadar kim uygunsa gittim ondan aldım. Marka fanatikliğim yok. Umurumda olmaz marka. Babamın hayrına vermiyor ya. Birde üstüne fanatikliğini mi yapacağım. Klimalarda bekodan memnun kaldım. Bulaşık makinesinde Arçelik ve Beko'dan memnun kalamadım. Kurutmada Arçelik'ten memnun kaldım. Çamaşır makinesinde Arçelik'ten memnun kalamadım. Fırın Siemens ama Arçelik eski tip fırın sanki daha mı iyiydi bilemedim. Arçelik sanki daha iyiydi. Ocak Siemens pek sevmedim. Arçelik eski tip ocak daha kullanışlıydı sanki. Hanıma sorsan ocak ve fırın süper. Çamaşır ve bulaşık makinesi bozulunca bu sefer Siemens'i deneyeceğim. Buz dolabı Beko kullanıyoruz. Pek hoşlaşmadım. En çok memnun kaldığım buzdolabı İndesitti. Dondurucu için Beko, Siemens ve Bosch baktık. Beko daha iyi geldi bize. Aldık kullanıyoruz. Gerçekten de güzel ürün. Dondurucuda Bekoy'u tavsiye ederim. Klimada da Bekoy'u tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Kasım 2024 Paylaş 15 Kasım 2024 Köksal Yılmaz yazdı: Dumansız çamaşırlar Şimdi baktım da ben o emojiyi keyif için koymuştum ama aslında ben sigara içmem. Sadece balkonda semaverde çay yapağım, hoşuma giden o oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 Kurutma makinesini aldıktan sonra kaça aldın diye soranlar oldu, ben de tekrar fiyat bakayım dedim ama satıştan mı kalktı, stok mu bitti bilinmez bu makine bulunmuyor artık. Bu durum iyi mi kötü mü anlamadım. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 14 senelik emektar Bosch kurutma makinesi ile geçtiğimiz ay vedalaştık.Şu ara ben de arayıştayım uygun fiyatlı işimizi görsün anlayışıyla bakınırken karşıma hep Altus çıkıyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Kurutma makinesini aldıktan sonra kaça aldın diye soranlar oldu, ben de tekrar fiyat bakayım dedim ama satıştan mı kalktı, stok mu bitti bilinmez bu makine bulunmuyor artık. Bu durum iyi mi kötü mü anlamadım. Güncelleme yükleniyor olabilir abi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 Köksal Yılmaz yazdı: Güncelleme yükleniyor olabilir abi Diğer modellerde sorun yok, bu model olmayınca aklıma takıldı. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 Dün itibarı ile Bosch WQG24100TR Series4 cihazı peşin 27400 tl ye aldım. Serie6 ile arasında sadece 2 program fazlalık farkı vardı, eşim o programlara ihtiyaç yok dediği için series 4 olanı aldım. WQG24100TR cihaz linki Yorum bağlantısı
Erkam Elma 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Isı pompalı ve yoğuşmalı olarak iki ayrı modelleri var markaların,Yoğuşmalı hızlı kurutup fazla tüketerek ısı pompalı ise uzun sürede kurutup az enerji harcayarak çalışıyormuş.Sizce hangisi tercih edilmeli? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Erkam Elma yazdı: Isı pompalı ve yoğuşmalı olarak iki ayrı modelleri var markaların,Yoğuşmalı hızlı kurutup fazla tüketerek ısı pompalı ise uzun sürede kurutup az enerji harcayarak çalışıyormuş.Sizce hangisi tercih edilmeli? Isı pompalı alın kesinlikle. Enerji tüketimi düşük ve çamaşırlara etkisi daha az. Süre olarak ciddi farklar olmaz yeterki makine düzgün çalışsın. Kurutma topu kullanın. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Erkam Elma yazdı: Isı pompalı ve yoğuşmalı olarak iki ayrı modelleri var markaların,Yoğuşmalı hızlı kurutup fazla tüketerek ısı pompalı ise uzun sürede kurutup az enerji harcayarak çalışıyormuş.Sizce hangisi tercih edilmeli? ısı pompalı tabiki tartışmaya bile kapalı ısı pompalı 250 kw tüketim ise pompa yok ise 550 kw tüketim yapıyor Isı pompasız olanlar çok az ve satılması da yasaklanmalı Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Ü.Emre Kartal yazdı: Kurutma topu kullanın. Nedir bu top? Marka-model gibi ayrımı var mı? Varsa hangisi iyidir? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Öner Kurukuz yazdı: Nedir bu top? Marka-model gibi ayrımı var mı? Varsa hangisi iyidir? Yün kurutma topları oluyor, kurutma verimini artırmaya yönelik faydalı. Marka olarak çok fazla var, yorumlara bakarak alabilirsiniz. Ben hb üzerinden almıştım, makine 9 kg 6 adet öneriyorlar. Özellikle mont gibi kabarık şeyler atınca daha faydalı oluyor Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Ü.Emre Kartal yazdı: Yün kurutma topları oluyor, kurutma verimini artırmaya yönelik faydalı. Marka olarak çok fazla var, yorumlara bakarak alabilirsiniz. Ben hb üzerinden almıştım, makine 9 kg 6 adet öneriyorlar. Özellikle mont gibi kabarık şeyler atınca daha faydalı oluyor şu foşhur foşhur yıkayan instagramdaki abi top atıyor ama onun atmasındaki sebep lavanta yağı damlattığı için toplara çamaşırlar daha güzel kokuyor montlarla birlikte top atılmasının sebebi içindeki elyaf ya da kaz tüyü ıslandığı zaman aynı noktaya toplanıyor ben tenis topu atıp tüyleri dağıtmaya çalıştım Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen Perşembe 21:37 Paylaş Perşembe 21:37 Beko kmx1000 10kg kurutma makinesini yılbaşından hemen önce peşin 21000 liraya aldım. Isı pompalı, çelik kazanlı, nem sensörlü. Birkaç kere kullandık çamaşırlarda çekme, buruşma, bozulma vb olmadı. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Cuma 05:14 Paylaş Cuma 05:14 Çiğdem Bilen yazdı: Beko kmx1000 10kg kurutma makinesini yılbaşından hemen önce peşin 21000 liraya aldım. Isı pompalı, çelik kazanlı, nem sensörlü. Birkaç kere kullandık çamaşırlarda çekme, buruşma, bozulma vb olmadı. yine de pamuklu tisörtleri sentetik modlarda kurutmanızı tavsiye ederim bende de benzer grundig var bir kaç tişört çekti maalesef kitapçığı okuyunca pamuklu da kurutarak hata yaptığımı anlamıştım 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen Cuma 06:51 Paylaş Cuma 06:51 (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: yine de pamuklu tisörtleri sentetik modlarda kurutmanızı tavsiye ederim bende de benzer grundig var bir kaç tişört çekti maalesef kitapçığı okuyunca pamuklu da kurutarak hata yaptığımı anlamıştım Teşekkürler. Evet iş yerinde 4-5 kişi aynı/ benzer modelleri kullanıyormuş onlar da aynı tavsiyeyi verdi. Genel olarak KARMA programı önerdiler ben de şimdilik sadece o programı kullandım. Renk farketmeksizin kalın inceliğe göre çamaşırları gruplandırdım yaklaşık 2 saat falan sürüyor. Sweatshirt eşofman gibi kalın çamaşırlar için dolap kuruluğu yetmiyor bir tane arttırmak gerekiyor. İnce tshirtler için sizin dediğiniz gibi SENTETİK programı önerildi. Çamaşırları tam kurumadan çıkartırsak biraz kırışık görünüyor tam kurutunca daha iyi görünüyor. Daha 2 kere kullandım izlenimlerim bunlar. Kırışıklık için iron finish teknolojisi varmış ama bunu makineyi aldıktan sonra öğrendim o da ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Cuma 06:56 tarihinde Çiğdem Bilen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Cuma 07:42 Paylaş Cuma 07:42 nem sensörü çok büyük avantaj uzun süre kurutma yapmıyor ancak nem sensöründen iyi yararlanmak aynı kalınlıktaki benzer tip ürünleri birlikte kurutmak lazım kot pantolonu ile tiört aynı anda atılırsa orada dezavantaj yaratıyor Kitapçık okumak önemli imiş pamuklu programda kuruttuğum için maalesef 3 4 tişörtüm large beden den mediuma düştü Yorum bağlantısı
Recommended Posts