Mahmut Yıldız 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mert Yeldan yazdı: Döngü sayısı azaldıkça ömür uzuyor. Aynı zamanda kurutma süresi kısalıyor. yani 225 yerine 200 olan makine daha iyi. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: yani 225 yerine 200 olan makine daha iyi. Yani 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mediamarkt ta da bunu tavsiye etmişlerdi.konuyu komple okumadım ama sanırım mantikli olan bu ne dersinizBu hafta alacağım bakalım Grunding GPDH9854 Mert Yeldan yazdı: 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Kısa süre önce vestel 96202 modelini aldım. Hb üzerinden kampanya ile 16500 liraya geldi, garantisini de 1700 liraya 7 seneye çıkarttım. Şimdilik memnunum, sadece motoru inverter değil. İnverter birkaç modeli vardı, onda da wifi özelliği yok ilginçtir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Bi foto alabilir miyiz abi, bende de altus var, yapabilirim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Filtre olarak ne kullandın abi? Düz sünger bile iş yapar gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Filtre olarak ne kullandın abi? Düz sünger bile iş yapar gibi Arçeliğin kendi filtresi. Ama bildiğin ince dokulu sünger.. Çağlar Bayur yazdı: nelerle uğraşıonuz la Senin arada bi stop eden makinede de var bundan.. Bura kirlenince kurutma süresi uzuyor.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Senin arada bi stop eden makinede de var bundan kurutma yok la bende, ip var, balkonda, açık hava bol oksijen karbonsuz ,en son bulaşık makinesi yandı, alev alarak yani, eksper ödemediydi o mu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: kurutma yok la bende, ip var, balkonda, açık hava bol oksijen karbonsuz ,en son bulaşık makinesi yandı, alev alarak yani, eksper ödemediydi o mu? Yok yok o yakmayı beceremediğin makineden bhsetmiyorum. Senin çamaşır makinesi yıkama kurutma birlikte olandan değil mi ya. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Kurutma makinesinde A++ ile A+++ arasında ne kadar fark olur. Haftada 2 kez çalışma için A+++ bakmaya gerek var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: yıkama kurutma birlikte olandan değil mi ya. hee gizli özellik o kullanmıoz ama çok yakıo Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: Kurutma makinesinde A++ ile A+++ arasında ne kadar fark olur. Haftada 2 kez çalışma için A+++ bakmaya gerek var mı? Abi, düşük devirli A++ mı yüksek devirli A+++ mı dersen düşük devirli derim her türlü. Ben makineyi aldıktan sonra elektrik faturam 50 tl oynamadı. Haftanın 3 günü çalışır. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Ekim Paylaş 30 Ekim (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Abi, düşük devirli A++ mı yüksek devirli A+++ mı dersen düşük devirli derim her türlü. Ben makineyi aldıktan sonra elektrik faturam 50 tl oynamadı. Haftanın 3 günü çalışır. 50 lira hiç bir şeymiş. Bunu alıyım ben. Ek garanti yaptırdın mı? Gerek var mı bilmiyorum. Şu ana kadar hiç bir beyaz eşyama yaptırmadım ve hiç birine lazım olmadı. Lg, siemens, vestel, profilo, electrolux kullandım. 30 Ekim tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: 50 lira hiç bir şeymiş. Bunu alıyım ben. Ek garanti yaptırdın mı? Gerek var mı bilmiyorum. Şu ana kadar hiç bir beyaz eşyama yaptırmadım ve hiç birine lazım olmadı. Lg, siemens, vestel, profilo, electrolux kullandım. Yaptıracaktım, unuttum. Ama garanti bitmeye yakın yaptıracağım. Daha 1 sene filan var galiba. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Benim makine bozulmaya başladı. Videosunu atarım. bildiğiniz böğürüyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Ümit Türk yazdı: Benim makine bozulmaya başladı. Videosunu atarım. bildiğiniz böğürüyor. Neydi makine? Kaç yıllık? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: Neydi makine? Kaç yıllık? En az 5 yıllık. Birazdan video linki geliyor. Marka Arçelik. https://youtube.com/shorts/RxJhfMJnfbA?feature=shared 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Ümit Türk yazdı: En az 5 yıllık. Birazdan video linki geliyor. Marka Arçelik. https://youtube.com/shorts/RxJhfMJnfbA?feature=shared Tren kalkıyormuş gibi. Kara tren Model ne? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: Tren kalkıyormuş gibi. Kara tren Model ne? Evet aynen bende bu ses neye benziyor diyordum hehe görselden anlamıyorum eve geçince bir bakayım. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 31 Ekim Paylaş 31 Ekim https://www.hepsiburada.com/altus-al-101-ic-isi-pompali-kurutma-makinesi-beyaz-pm-HBC000064F6Q2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Mediamarkt tan LG RH80T2AP6RM ürünü aldım.Fiyat uygun geldi hatta 3+1 garanti uzatma ile 19k bine geldi.Kapak cam,ici galveniz vs kullanip göreceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Grundig 9854'i aldım. 20 bin, 6 taksit. Garanti uzatma yapmadım, sonra bakarım. Bir kez kullandık, sonuç güzel. Eşim memnun. Balkon bana kaldı. Semaver yakabileceğim artık. 4 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: Grundig 9854'i aldım. 20 bin, 6 taksit. Garanti uzatma yapmadım, sonra bakarım. Bir kez kullandık, sonuç güzel. Eşim memnun. Balkon bana kaldı. Semaver yakabileceğim artık. Dumansız çamaşırlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts