Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: caponlar para kazanmayı biliyor Nissan diyorki biz batmak istiyoruz. Reno diyor bak şöyle yaparsan batmazsın. Gel diyor. Yok. İlla batacağız bırakın bizi diyor. Bu kafadaki insana be anlatabilirsin Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 (düzenlendi) İbrahim Aslıoğlu yazdı: motor çalıştğı sürece dönen süperşarz olanllar (mercedes kompresör) değil mi. Kontak açılınca çalışmaya başlar, kapatınca dururlar; her devirde devrede olurlar. Eksoz gazıyla çalışanlar belli bir devre çıkınca ( 1750 gibi) çalışmaya başlamalılar. Hayır. Motor çalıştığı andan itibaren turbo da çalışır. Sadece turbonun devir hızı sizin güç istemenize göre çalışır. Yeri gelir dakikada 180 bin devirle döner. Krankın 5000 devir çevirdiğini düşünürseniz turbonun 180 bin devri ne kadar yüksektir tahmin edersiniz. Halk arasındaki "1750 devirde turbo devreye girer" bilgisi yanlıştır. 9 Eylül 2023 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Çift mesaj 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 ahh şu turbo devreye girdi çıktı / turbo bakımı faturası ağbi diye ustaların kavehane sohbetini bilgi olarak yaymaları.... 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Turbo kızartacak kadar gaza yüklenmek gerektiyse bence durunca bir süre beklemek iyi olacaktır. Tabi ekstra bir durum bu. Yani bas bas bas sonra hemen stop et olmamalı. Ağır araçların kullanım kitaplarında da yazıyor zaten. Tabi bahsettiğim dizel için. Dizel rolantide soğuma eğiliminde oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Turbo kızartacak kadar gaza yüklenmek gerektiyse bence durunca bir süre beklemek iyi olacaktır. Tabi ekstra bir durum bu. Yani bas bas bas sonra hemen stop et olmamalı. Ağır araçların kullanım kitaplarında da yazıyor zaten. Tabi bahsettiğim dizel için. Dizel rolantide soğuma eğiliminde oluyor. Yahu pistte kullandım kaç tane turbo araç. Orada bile pit alanına gidene kadar araç sakinliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Yahu pistte kullandım kaç tane turbo araç. Orada bile pit alanına gidene kadar araç sakinliyor. teori ile pratiğin fıkrasını anlatmış mıydım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: teori ile pratiğin fıkrasını anlatmış mıydım Sanayi esnafına bunu demek gerekebilir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 içerisinde saniyede 3000 turla pervane çeviren arabalardan uzak duruyorum. Çok korkutucu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Yahu pistte kullandım kaç tane turbo araç. Orada bile pit alanına gidene kadar araç sakinliyor. Ağır araçlar için dedim ama. 1 tonluk motorla 70 kilonun soğuma hızı aynı olamaz. Kullanım klavuzunda da yazıyor hatta. Tam kapasite kullanım sonrası hemen stop etmeyin diye. Pazartesi atacam görselini. Man da da yazıyor mercedes te de 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Bu arada ben soğumadan bahsediyorum. Turbo durmuş durmamış yağ vb değil. Böyle kızartıyoruz işte mesela kozağa çıkarken. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: içerisinde saniyede 3000 turla pervane çeviren arabalardan uzak duruyorum. Çok korkutucu Esas koltuğun altındaki pillerden kork. Bizimki en fazla kendini paralar 20 bin tl ye hallolur. Sendekiler yapışmasın koltukla bir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Ağır araçlar için dedim ama. 1 tonluk motorla 70 kilonun soğuma hızı aynı olamaz. Kullanım klavuzunda da yazıyor hatta. Tam kapasite kullanım sonrası hemen stop etmeyin diye. Pazartesi atacam görselini. Man da da yazıyor mercedes te de Sen kullanma birşey olmaz🥊 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2023 Paylaş 9 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: içerisinde saniyede 3000 turla pervane çeviren arabalardan uzak duruyorum. Çok korkutucu koltuğun altında sınırsız yanma gücü ile gezen de var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 Cebinde 5000 mah’la gezerken bir şey yok ama Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cebinde 5000 mah’la gezerken bir şey yok ama Servet abinin kaç ms de soyunduğundan haberin yok seninde 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cebinde 5000 mah’la gezerken bir şey yok ama cebinde gezen mi olur ya hu pb ile 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Servet abinin kaç ms de soyunduğundan haberin yok seninde inşallah kimsenin yoktur 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Servet abinin kaç ms de soyunduğundan haberin yok seninde Görmedik ama, tahmin de etmeyelim ya 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 Canlı yayın toplantı talep ediyorum🍆 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Canlı yayın toplantı talep ediyorum🍆 37 ekran tüplü tv hazır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: 37 ekran tüplü tv hazır Beyle mi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül 2023 Paylaş 10 Eylül 2023 Servet Aydın yazdı: Beyle mi Vay, Erol büyükburç da orada 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts