Çağatay Kılınç 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Geçen hafta ecosport u satıp aynı gün 2017 Corolla Advance paket 57k km de inci beyazı corollayı aldık. Epeydir temizlik yapayım derken bugüne anca yetişti. Araç kazasız boyasız ilk sahibinden ilk 4 bakım serviste son bakım özel serviste yapılmış tüm kayıtları elimde. Ön cam ilk bakıma girdiğinde yetkili serviste orijinali ile değişmiş taş çarpmasından. Onun haricinde kaportada ufak tefek çizik ve taş izleri var. Hatta tavanda bir yer pas yapmış demirtozu temizleyici ile pası giderip rötüşlenecek. 4 5 yerde de kuş pisliği maalesef boyayı etkilemiş biraz. Buralara ne yapabiliriz ona bakacam. Bu işin erbabı @Buğra Höngül e danışacam. Alırken nasıl görmedim hala bunu soruyorum kendime ama artık almış olduk. Yıkamadan önce demirtozu temizliği yapıldı. Kaputta epeyce varmış. Henüz kasko yaptıramadım nasıl bir yükselişse uçmuş fiyatlar ama @Mehmet Ozyurek e bu konuda başvurulacak gibi.Güzelce içini dışını temizledikten sonra birkaç kare fotoğraf çekip buraya yüklüyorum. Ecosport u 510 a satıp bunu 530 a aldık. 9 ay uğraştırdı beni satmak. 2020 model arabayı verip 2017 için de 20 bin fark vermek mantıklı mı diye sorarsanız piyasası epeyce zayıf bir araç olunca mantıklı geliyor. Ayrıca segment büyütme de cabası. Nasip olursa yaza ev almak için tekrar ilana koyulacak.Tüp yeni ruhsata işlenmiş prins marka muayenesi Eylül'de son bakımı da temmuzda yapılmış aracın. Fren balataları değişeli 12 bin km ama diskler ileride değişecek gibi. Lafı fazla uzatmadan buyrun fotoğraflara... 9 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 (düzenlendi) Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Rütüş için bilgi amaçlı yazıyorum, sanırım kar beyaz renk. boya kodu 040 . eğer inci beyaz ise 070 boya kodu var. bayi yedek parçaları set olarak rütuş için boya satıyor. 7 Aralık 2022 tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. Yanlız ev alma projeniz varsa neden şimdi değerlendirmediniz? Malum ülkede hergün fiyatlar değişiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 7 Aralık 2022 Yazar Paylaş 7 Aralık 2022 Murat Azalma yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Rütüş için bilgi amaçlı yazıyorum, sanırım kar beyaz renk. boya kodu 040 . eğer inci beyaz ise 070 boya kodu var. bayi yedek parçaları set olarak rütuş için boya satıyor. Murat bey temin ettim 070 kodlu boyayı teşekkür ederim Mehmet Dagdeviren yazdı: Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. Yanlız ev alma projeniz varsa neden şimdi değerlendirmediniz? Malum ülkede hergün fiyatlar değişiyor. Haklısınız Mehmet bey öyle fakat beğendiğimiz evin kredilendirme aşaması henüz oluşmadı. Bir de tayin durumu net değil yaza nasip olursa. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Çağatay Kılınç yazdı: Haklısınız Mehmet bey öyle fakat beğendiğimiz evin kredilendirme aşaması henüz oluşmadı. Bir de tayin durumu net değil yaza nasip olursa. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Tekrar Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Aralık 2022 Paylaş 8 Aralık 2022 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts