Süleyman Can 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 İnternet üzerinden 4 adet paçalık aldım(vida dahil). Lastik değişimi yaptırırken taktırırım dedim lakin lastikçi abi nereden vidalarsam ucu arkadan çıkıp kaportayı deler diye yapmak istemedi. Önlerde sorun yok davlumbaza akıllı vida ile tutturuz ama arkada yeri yok o yüzden sen 4ünü de yapıştır dedi. Onun dediği de benim içime sinmedi. Arkaların sıkıntısı ilk resimde görünen davlumbaz kumaşımsı malzeme ve arkası boş. İç yandan vidalansa ucu dışarı çıkacak, düz vidalasak arkası boş kumaş tutmayacaktı. Yapıştırma iyi bir fikir mi? Öyle ise en iyi ne tutar? Yok vidalamak gerekirse nasıl bir yol çözüm olur? Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Orjinalinde vida yerleri alt dahil hazır olur bu eğreti olacaktır. Plastik tampon uçlarına vidalama + Dayson PU mastik ile takviye şeklinde yapıştırabilirsiniz. 1 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Bence vida kullanmayın, silikon ve siyah perçinle daha iyi durur 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Önlere takar arkaya takmazdım şahsen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts