Erdem Bozkurt 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Herkese merhaba,uzun yıllar kullandığımız sarjlı süpürgemizin adaptörü yandı,yaklaşık 3-4 aydır rowenta yetkili servisten yedek parça için haber bekliyoruz,onlardan umudu kestim Ürün batarya: 21.9V Adaptör: 29V-750mA Adaptör ref: SSC-290075EU Süpürge üzerinde yazan bilgiler,piyasada illa vardır,Yanlış ürün almak istemiyorum fiyat olarak 250-500tl bandında olabilir,yardımlarınızı bekliyorum,teşekkür ederim ürün bu:https://www.hepsiburada.com/rowenta-rh9059wo-air-force-360-sarjli-kablosuz-dikey-supurge-beyaz-pm-HB000004GISJ Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Adaptör bilgileriyle arama yapınca Tr. de hiç satan yok. Aliexpress falan var sadece😲 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 3 Aralık 2022 Yazar Paylaş 3 Aralık 2022 İnan Çınar yazdı: Adaptör bilgileriyle arama yapınca Tr. de hiç satan yok. Aliexpress falan var sadece😲 ürünü bulmak zor asıl mesele doğru ürün,azçok orjinale muadil,sağlamı bulmak...hangi voltaj ve amper arası olmalı? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 (düzenlendi) https://www.ciceksepeti.com/retro-rowenta-supurge-20v-25v-200ma-600ma-0.2a-0.6a-adaptor-sarj-aleti-retro-kcm83917410 bu da sanırım sizin süpürgeninki. 3 Aralık 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 https://www.ciceksepeti.com/retro-rowenta-rh8775-air-force-extreme-24v-supurge-adaptor-sarj-aleti-retro-kcm65948147 https://www.hepsiburada.com/rowenta-rh8874-air-force-vision-pro-25-2-v-adaptor-sarj-aleti-retro-p-HBCV00002X5CQM?magaza=LİBRATEDARİK airforce modeli. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 3 Aralık 2022 Yazar Paylaş 3 Aralık 2022 Doğan Arşiray yazdı: https://www.ciceksepeti.com/retro-rowenta-supurge-20v-25v-200ma-600ma-0.2a-0.6a-adaptor-sarj-aleti-retro-kcm83917410 bu da sanırım sizin süpürgeninki. satıcıya sorayım uyumlumu? benimkinde 29v-750mA yazıyor sanki bu küçük gibi Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Şikayetvar sitesinde ne kadar çok şikayet mevcut adaptörle alakalı saçmalık tamamen. 30V adaptör alıp soket yapısı uymazsa eskisi elimdeyse keser ve lehimle ek yapar kullanmaya devam ederim. Elimde yoksa da şarj adaptörünü söküp soket yerine kabloları direkt lehimlerim. Eliniz yatkınsa kendiniz yapabilirsiniz diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Erdem Bozkurt yazdı: satıcıya sorayım uyumlumu? benimkinde 29v-750mA yazıyor sanki bu küçük gibi Supurge kac volt ise ondan daha buyuk olmasi lazim. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 3 Aralık 2022 Yazar Paylaş 3 Aralık 2022 Arif Aykın yazdı: Şikayetvar sitesinde ne kadar çok şikayet mevcut adaptörle alakalı saçmalık tamamen. 30V adaptör alıp soket yapısı uymazsa eskisi elimdeyse keser ve lehimle ek yapar kullanmaya devam ederim. Elimde yoksa da şarj adaptörünü söküp soket yerine kabloları direkt lehimlerim. Eliniz yatkınsa kendiniz yapabilirsiniz diye düşünüyorum. 6 ay oldu servise kayıt açtıralı,adaptör kıtlığı var,genel merkezi aradım hala net bilgi yok,mevcut kullandığım adaptöre elektronikçiye baktırdım içinde baya yanık parça vardı,sarj aletinin yanık olduğunu sonradan farkedinceye kadar süpürgeyi sarjı bitinceye kadar kullandık,aklıma geldi acaba adaptör bataryaya zarar vermişmidir diye? verse sarjı bitinceye kadar kullanamazdık sanırım?**sizin yöntemi denemem zor... 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Başka adaptör yok mu hiç üniversal enteresan valla Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Türkiye de bulunamıyorsa (varsa da çok yüksek fiyat istenebilir) Aliexpress ten almak mantıklı gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 https://www.n11.com/urun/mervesan-24v-1a-aku-sarj-cihazi-7122077?magaza=perpaotomasyon&gclsrc=aw.ds&gclid=EAIaIQobChMIsbSNlYXj-wIVokaRBR05MQ17EAQYBiABEgJTzvD_BwE böyle universal birşey iş görmez mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: https://www.n11.com/urun/mervesan-24v-1a-aku-sarj-cihazi-7122077?magaza=perpaotomasyon&gclsrc=aw.ds&gclid=EAIaIQobChMIsbSNlYXj-wIVokaRBR05MQ17EAQYBiABEgJTzvD_BwE böyle universal birşey iş görmez mi? Görür ama voltaj yanlış linktekinin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 12-24 ne takarsan kendisi ayarlıyor ben 12 şarj ediyorum mesela, 24 ler traktör için link mesela cinsinden Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Adaptör: 29V-750mA Soketi göremedim ben, yoksa çok bulunmayacak birşey değildir. Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 https://www.n11.com/urun/ncp-30-volt-15-15-amp-adaptor-n1130856-14594272 Eski adaptörün soketi duruyorsa, Bu ürün alınarak revize edilebilir. Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Aralık 2022 Paylaş 6 Aralık 2022 Mecidiyeköyde laptop için adaptör yapan yerler var, gerekli volt amper değerine göre kendileri sıfırdan imal ediyor. Yaşadığınız ilde de vardır benzer dükkanlar sanırım? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Çok şart değil ki kendi batarya voltajından büyük olsun yeter. Laptop adaptörü ile araba aküsü şarj ettim. Akü 12 şarj aleti 15V idi. Amper biraz düşüktü oda yarım saatte doldurduğunu 1 saatte doldurdu diyelim. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 9 Aralık 2022 Yazar Paylaş 9 Aralık 2022 Arayan bulur misali sarı sitede gezerken orjinal şarj aletiyle süpürge aparatlarini satan birini buldum sağolsun satıcı adaptörü ayrı satti,sorunu çözdük çok şükür,ne ilginçtir Rowenta genel müdürlük hala adaptör için cevap veremiyor,bozulsa süpürge çöpe at parça lazım olsa... herkese ayrı ayrı teşekkür ederim 👍 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Aralık 2022 Paylaş 9 Aralık 2022 malesef bu tip ürünler hep böyle öksüz. bizim eski dyson un turbo başlığı bozuldu, orijinali sordum dedilerki 100 dolar tamam dedim getir, getiremediler. bende gittim electrolux için olanını alıp 3d printer ile plastik adaptör yapıpı kullandım. 350 tl ye... 2 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 10 Aralık 2022 Paylaş 10 Aralık 2022 Gümrükten adaptör , uv lamba , pil gibi şeylerin geçmesi için ek işlemler gerekiyor. Bu nedenle talebi düşük yedek parçalar için markalar çok uğraşmak istemiyor. Kullanıcı başının çaresine bakar diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 12 Aralık 2022 Yazar Paylaş 12 Aralık 2022 Erhan Doruk yazdı: Gümrükten adaptör , uv lamba , pil gibi şeylerin geçmesi için ek işlemler gerekiyor. Bu nedenle talebi düşük yedek parçalar için markalar çok uğraşmak istemiyor. Kullanıcı başının çaresine bakar diyorlar. Yedek parçası olmayan veya bulunması zor olan markaların piyasada tutunması zor olur .bir daha Rowenta alirmiyim? Biraz zor ✌️ 1 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Erhan Doruk yazdı: Gümrükten adaptör , uv lamba , pil gibi şeylerin geçmesi için ek işlemler gerekiyor. Bu nedenle talebi düşük yedek parçalar için markalar çok uğraşmak istemiyor. Kullanıcı başının çaresine bakar diyorlar. Akü şarj cihazı almıştım sorun olmadı. Kafa lambası almıştım (pil + şarj adaptörü) sorun olmamıştı. Pil yasaklı ürün gurubuna girmiyor. Gerçi alacak olduğum bir batarya vardı kargosu kendinden pahalı olunca vazgeçmiştim. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Mustafa YILDIRIM yazdı: Akü şarj cihazı almıştım sorun olmadı. Kafa lambası almıştım (pil + şarj adaptörü) sorun olmamıştı. Pil yasaklı ürün gurubuna girmiyor. Gerçi alacak olduğum bir batarya vardı kargosu kendinden pahalı olunca vazgeçmiştim. Yasaklı değil de ek bir mevzuata tabi. Çok uğraştırıyorlar. Bazı firmalar birkaç adet için uğraşmak istemiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Erhan Doruk yazdı: Yasaklı değil de ek bir mevzuata tabi. Çok uğraştırıyorlar. Bazı firmalar birkaç adet için uğraşmak istemiyor. Belirttiğiniz mevzuat bu sene yürürlüğe girmiş. Ben 2022 öncesinde satın almıştım. Belki bundan dolayı sıkıntı yaşamadım. Zaten mecbur kalmadıkça dolar kuru ve gümrük vb. ücretlerden dolayı yurtdışı alışverişi pek mantıklı olmuyor. Hele ki yasaklı bir ürün ise Gümrüğe takılan ürünü almak tam bir eziyet. Yorum bağlantısı
Recommended Posts