Erdem Hakkı Bağama 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 1999 ve 2015 yılları arasında ilk sahibi tarafından tek elden kullanılmış, 2015 yılında icradan sebep yediemine çekilmiş olan bir S70 aldım. Yedieminden çıkaran aracının anlattığına göre elektronik arızalı ve çalışmıyor. Yedieminde yattığı sürece ... israfı şahıslar tarafından yağmalanan ve şu an üzerinde olmayan parçaları. Su radyatör Turbo intercooler Klima radyatör Tavan döşemesi Dış görünüş olarak eksikler bunlar. Araç elime geldiğinde foto video vs paylaşacağım. Onarım ve toplama sürecini de bu kanaldan paylaşacağım. 11 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Hayırlı olsun Elektronik arıza yoktur bence direk beyin çalınmıştır tahminimce 4 Yorum bağlantısı
Erdem Hakkı Bağama 3 Aralık 2022 Yazar Paylaş 3 Aralık 2022 Ali Gök yazdı: Hayırlı olsun Elektronik arıza yoktur bence direk beyin çalınmıştır tahminimce Sağolun...Keşke öyle olsa sorunu gidermek daha kolay olurdu 😁 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Hayırlı olsun, kolay gelsin diyelim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Hayırlı olsun. Tesisatını fare kemirmiştir muhtemelen. Kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 yağmalanmış resmen kolay gelsin, tavan döşemesini ilk defa duyuyorum motor ve şase no ları tutuyor mu en baştan bir kontrol edin 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Aralık 2022 Paylaş 3 Aralık 2022 Hayırlı olsun, güzel bir konu olacak gibi, takipteyim. 1 Yorum bağlantısı
Halil İbrahim KÖSE 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Hayırlı olsun ağabey takipteyim 1 Yorum bağlantısı
Erdem Hakkı Bağama 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 Samsundan yola çıkıyor.. kaza bela olmaz isr yarın elimde olacak. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Hayırlı olsun. Sabırsızlıkla detay bekliyorum.. Kolay gelsin.. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Hakkı Bağama 7 Aralık 2022 Yazar Paylaş 7 Aralık 2022 Beyinlerin çıplak oluşunu saymazsak radyatörler ve tavan döşemesi haricinde eksik bir şey yok gibi.... İncelediğimden anladığım kadarıyla sürücü tarafı çamurluk-kapı civarından aldığı hasar sonucu tavan da kasılıp sunroofu patlatıyor sunroof kendi camını bulamamışlar normal düz cam kesip koymuşlar tavan bombeli, sunroof düz olduğundan arada boşluk var. Tavan da yer yer çektirmeler düzeltmeler yapılmış , tavan döşemesi de muhtemelen o işlemler sırasında geri takılmadı. Şaselerde ucları dahil bir işlem yok, Hasar kaydı yok kaza sonrası ucuza toplanmaya çalışılmış gibi tahminimce kaput çamurluk ve sürücü kapısı değişmiş. Kapının kendi direğinde dışa bombe var kapı tam oturmuyor yarım cm açıklık var her yağmurda su alır halde. sürücü tarafı ön tekerin havası yoktu bugün şişirdim ön iki teker de hafitfen içe dönük duruyor. Amorsiör kulelerinde anormallik var normal mi anlamadım ama bana normal gelmediler. Motor şanzuman tarafından beşiğe oturmuş halde dikkatli bakarsanız fotoda da düşük duruyor. ön ve arkada beşik ve motor arasında hidrolikli kulaklar var kulak patlak olunca böyle düşer mi bilmiyorum ama benim tahminim bu araç kazadan sonra hiç kullanılamadı çünkü günlük kullanıma engel olabilecek kaza izleri halen duruyor; Sunroof ve kapıdan su alma. ön tekerlerin içe dönük oluşu, şanzuman tarafından motorun beşiğe oturmuş oluşu.... Sadece elektronik arızalı diye aldığım bu araç üzerinde elektronikten ziyade kaza sonrası mekanik aksam eksikliklerini de toparlamaya dönecek... İçerde eksik parça olmamakla birlikte zamanında torpido kaplamasının üzerinde bir kaplama daha yapılmış o da sonradan kalkmış. yenilenecek. Yaşına göre kabul edilebilir ön iki koltuk ve kapı döşemelerinde deri deformeleri var yenilenecek. Henüz akü takmadım km kaç bilmiyorum. Yağ dolum kapağından içeri baktığımda yeni rektefe olmuş gibi parlıyor yağ izi kurum vs. hiç bir şey yok Bu da aracın eski tescil bilgileri muhtemelen yedieminde uzun süre yatma konusu yok (daha öncesinde yanlış yorumlamışım) ama kazayı 2014 de yapmış gibi ondan sonra sürekli satış görmüş. Şimdilik durum bu. Fordu tamamlayıp elden çıkarınca buna başlayacağım. Bu süreçte de volvo için parça bilgi toplayacağım 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 arabanın içi ne kadar kaliteli ya maşallah bayılıyorum bu model yıllarındaki deri döşemelere 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 maliyeti 50 bin altında gibi bir rakam mıydı Yorum bağlantısı
Erdem Hakkı Bağama 7 Aralık 2022 Yazar Paylaş 7 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: maliyeti 50 bin altında gibi bir rakam mıydı Biraz üstünde. Zarar ettirmez ama tahminimden fazla uğraşcam. Ali Gök yazdı: arabanın içi ne kadar kaliteli ya maşallah bayılıyorum bu model yıllarındaki deri döşemelere İçi seni yakar dışı beni 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 sunroof basit ama uğraştırıcı bir detay, torpido eksiksiz olması iyi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Amortisör kuleleri değişince tekerler düzelebilir.. Aracı görmeden mi aldınız. ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Erdem Hakkı Bağama yazdı: Şaselerde ucları dahil bir işlem yok, Erdem Hakkı Bağama yazdı: ön tekerlerin içe dönük oluşu, şanzuman tarafından motorun beşiğe oturmuş oluşu.... şasede düzeltme yapılmadığı için olaibilir o haller, taban katlanmıştır, kapıdaki açıklıkta o yüzden olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Hakkı Bağama 7 Aralık 2022 Yazar Paylaş 7 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Amortisör kuleleri değişince tekerler düzelebilir.. Aracı görmeden mi aldınız. ? Çok karışık bir hikayesi var. Bazı şeyler rast gitti uyguna aldık bazı şeyler ters gitti gördüğümüz halde inceleyemeden aldık. Çağlar Bayur yazdı: şasede düzeltme yapılmadığı için olaibilir o haller, taban katlanmıştır, kapıdaki açıklıkta o yüzden olabilir. Fordu bitirince garaja çekip altına üstüne iyice bakacam şimdilik beklemede ama kapıdaki aralık tamamen kapıdan dolayı. diğer ön kapı ile karşılaştırdım. sürücü kapısının kendi direğinde bombe var kupa direği düzgün. 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Aralık 2022 Paylaş 8 Aralık 2022 Çok işi var gibi. Allah kolaylık versin 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Aralık 2022 Paylaş 8 Aralık 2022 Allah kolaylık versin, sabır isteyen bir iş. Ama çıkan sonuç çok mutlu edecektir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2022 Paylaş 8 Aralık 2022 Sabır yetmez.. parça lazım O sunroof neredne kaça bulunacak ben merak ediyorum. Motor bölümünde kesilmiş kablolar var. Oradan kesilip alınan ne ? Tavan döşemesi nasıl nereden kaça bulunacak. ciddi sorun. Motor kulakları nereden bulunacak. Araç Volvo ve çok satılan bir model de değil.. Kapı vs bir şekilde hallolur.. Aklıma gelen : Tavan döşemesi uygun bulunabilirse, sunroof kapatılarak sorun çözülebilir. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Aralık 2022 Paylaş 8 Aralık 2022 Şimdiden Kolay Gelsin , takipteyim paylaşımlarınızı bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Hakkı Bağama 8 Aralık 2022 Yazar Paylaş 8 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Sabır yetmez.. parça lazım O sunroof neredne kaça bulunacak ben merak ediyorum. Motor bölümünde kesilmiş kablolar var. Oradan kesilip alınan ne ? Tavan döşemesi nasıl nereden kaça bulunacak. ciddi sorun. Motor kulakları nereden bulunacak. Araç Volvo ve çok satılan bir model de değil.. Kapı vs bir şekilde hallolur.. Aklıma gelen : Tavan döşemesi uygun bulunabilirse, sunroof kapatılarak sorun çözülebilir. Çıkma olarak farklı illerde bütün eksiklerini buldum parça tedarikte sıkıntı yok. Tüm elektronik kablo şemalarını 15 dolara dün gece satın aldım. Motor bölümü kesilmiş kablolar hangi renk kablo nereye gidecekti hepsi mevcut. Zevkle toplayacam. Ama şu an fordla meşgulum. 9 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Aralık 2022 Paylaş 9 Aralık 2022 Araç epey şefkat istiyor gibi, bitmiş halini merakla bekliyorum.Kolaylıklar dilerim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts