Mehmet Dagdeviren 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Arkadaşlar Merhaba... Arkadaşımın arabası yolda giderken aks kırıldı ve motor düştü araç peugeot 206+ 2011 model tahmini masraf ne kadar tutar? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Aks kırılınca motor düşmez de, motor düşüp de aks kırılmış olabilir. Motor düşmesi için çokça sebep aranabilir, düşerken nelere de zarar verdiğine bakmak gerekir. Araç servise çekilmeden ustanın yapacağı kontrol olmadan maaliyet vermek, suya yazı yazmaya benzeyecektir. 10 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 bakmadan rakam verilecek bir durum değil. 1 adet kapı boyanacak diye sorulsa misal rakam verilir 3 aşağı 5 yukarı tutarda motor düştü denmiş masraf yüksek olacaktır malesef geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Motor nasıl düşebilir ki? Tasarım motorun düşmesini engelleyecek şekilde değil mi? Bütün bağlantılarını dökünce bile çıkartması zor olan bir şeyin yolda giderken düşmüş olması garip geldi. Geçmiş olsun. Her halükarda aks kırıldığı için motor düşmez. Sebep sonuç ilişkisi terstir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 İnanın bizde anlam veremedik motorun düştüğüne,şuan parça arıyoruz,net rakamı yazarım. herkese ilgi ve alakası için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Geçmiş olsun. Öncesi ve olay anını merak ettim. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Geçmiş olsun. Çok enteresan, sonucu merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 İst Hadımköyde Seyidoğlunun fabrikası var bilenler bilir dik bi yokuşu vardır,tam yokuşun başında aks kırıldı,araç vitese geçmedi kaputu açtığımızda motor yamuk duruyordu,aracı çekiciyle tanıdık bi ustaya götürdük,şuan parça aranıyor,şanzımandada sorun olabileceği söylendi,önce arabayı çalıştıralım sonra bakıcaz dendi,açıkçası şuan beklemedeyiz. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Çok ağır yük mü vardı araçta yoksa tekerlek bir yere mi çarptı? Araç kaç kilometrede, tamir geçmişini biliyor musunuz? Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Araç 220 binde 2 kişiydik bir yerede çarpmadık,tamir geçmişi bilinmiyor. Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 motor kulağı önceden kaynaklıysa o kırılıp motoru düşürmüştür,aks şanzıman bağlantısı yerinden çıkmıştır 4 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 şanzıman ve motor takozlarının önemi böyle durumlarda ortaya çıkıyor. motor düştü dediğiniz kopan takozun olduğu yere yatmıştır 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Coşku Mert yazdı: şanzıman ve motor takozlarının önemi böyle durumlarda ortaya çıkıyor. motor düştü dediğiniz kopan takozun olduğu yere yatmıştır Aynen Dediğiniz gibi... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Bizim iş yerinde abinin dizel getz’i var. Travers çatlamış. Bulana kadar canı çıkmıştı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 geçmiş olsun kozmetik olarak çok kötü gözüken bir arıza türü , ürkütücüdür Yorum bağlantısı
Erol Güven 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Geçmiş olsun ciddi rakamlar sizi bekliyor hazırlıklı olun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Önce Kulak kopup sonra aks yerinden çıkmış veya kasıntıyla kırılmıştır. Tüm kulaklar değişmeli. Diferansiyel de zarar görmüş olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 Tekrar Merhaba Aks tamir edildi,ayrıca motor kulağının 1 tanesinin civatası kopmuş, o değişti.1500 tl ye halledildi, yanlız yapılan işlem ne kadar sağlıklı sizlerede sormak isterim? Sonuçta aks değişmedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Tamir edildi dendiğine göre aks kırılmamıştır. Lalesi veya bilyası gibi bir yeri zarar görmüştür. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Tamir edildi dendiğine göre aks kırılmamıştır. Lalesi veya bilyası gibi bir yeri zarar görmüştür. Açıkçası usta arkadaşın tanıdığıydı,ne kadar sağlıklı oldu bende tam bilmiyoum,sonuç olarak 2 gündür kullanıyor bi sıkıntı olmadığını söyledi,umarım ilerde sıkıntı çıkarmaz şahsi görüşüm benim pek bi umudum yok.Çünkü ben kafadan 10 bin tutar demiştim. bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts