İçeriğe Yönlendir

Suzuki Vitara mi? Toyota Corolla mı? Yoksa VW Caddy mi?

Kadir Kaya29

Recommended Posts

Ali Gök
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

solma değilde çizilme var. Zaten corolla cross’ta sert plastiğe geçti toyota. 

nemli benzle hiç bastırmadan, bezi sürükleyerek temizlemeli. 

Servis neyle boyadı acaba, benim de yaptırasım var. Kılcal çizik var. 

benim navaranın gögüsünü keserle çizemezsin betondan plastik  ticari spec haha :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Zaten corolla cross’ta sert plastiğe geçti toyota. 

o zaten büyük olay :) ön göğüs resmen dacia :fiuw:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Murat Azalma yazdı:

..

kimyasal ile alakası yok. maalesef biraz bastırarak silince ön torpido çiziliyor. tüm corolla modellerinde bu var. bez ile değil de hava tutarak temizlenmeli.

Niye siliyor ki?  :)

Ben silmiyorum arabanın içini dışını.  Yıkamıyorum da. servise her gidişimde boya korumayı nerde yaptınız diyorlar. boya koruma felan yok. 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Mehmet Göktürk yazdı:

Niye siliyor ki?  :)

sanırım çok pis olduğundan değil de , temizlik yaparken el alışkanlığı olsa gerek Hocam .

kendi arabalarımı kapıda temizlerim. benim evin orası uygun. kompresör vs var . içini önce çektirir , sonra da hava tutarım. ae101 varken torpidoyu silerdim ama :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

torpido dediğini yıkamacı pembe bir kimyasalla silmeli sürterek . bu eziyete dayanmıyorsa torpidonuz üzücü :nargile:

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

torpido dediğini yıkamacı pembe bir kimyasalla silmeli sürterek . bu eziyete dayanmıyorsa torpidonuz üzücü :nargile:

Torpidoya benzin döküp yaksak daha hafif bir test olurdu. Ben yokum :) 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bu arada vitara’nın multimedya’sı navitech. Yani harici android bir cihaz. S cross’da bunu düzeltip stabil çalışan kendi multimedyalarını koymuşlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu arada vitara’nın multimedya’sı navitech. Yani harici android bir cihaz. S cross’da bunu düzeltip stabil çalışan kendi multimedyalarını koymuşlar

Navitech mis gibi alet yahu bütün travegolarda koltuk arkalarında olur her daim bozuktur

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

o multimediayı direk söker atardım boşa stres kaynağı , hiç yakışmamış burada takılıyor ötv den yırtılıyor distribütörçe

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Mehmet Göktürk yazdı:

Adam taksite mi çalışacak?

Taksit arabada sanırım 2 yıl idi bence çok sayılmaz. Eşten dosttan para alınacaksa o başka, ben olsam eş dosttan araba için borç almazdım. Çok elzem değilse tabi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran
(düzenlendi)

cady arkadaşta var, güzel araç ama ticari,

corallaotomatikse ben gidişini sevmemiştim atmosferik olanın, onu da elerdim,

vitara da içi kalite anlamında geride kalmıştı ama donanımı bayağı fazlaydı. onu da almazdım :)

skodanın b suvu vardı bayide, c suv gibi duruyodu onu alabilirimdim alternatif olarak 

tarihinde Mehmet Zincirkıran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...