Kadir Kaya29 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 İyi günler dostlar arkadaşlar. 3 araç arasında kaldık.Arabayı değiştirip sıfır bir araba alma niyetindeyim.Malumunuz 2. El de dahil fiyatlar çok yüksek.Bütçemize uygun araç yok.Kredi falan zorlayıp alabileceğim modeller bunlar.Fiyat olarak en yakin vw caddy. 1.Kriterim Güvenlik. Sizce hangisini almalıyım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 3 ü de bambaşka beklentilere cevap verir, sadece rakam ile kıyaslanmaz mutsuz eder 6 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 3 ayrı segment araç kıyaslaması olmuş. aynı segment te farklı model deseniz doğru yorum yapılabilinir bence. beklentilere göre şekillenir tercihiniz. 1 1 Yorum bağlantısı
Kadir Kaya29 1 Aralık 2022 Yazar Paylaş 1 Aralık 2022 Gönlüm vitaradan yana aile corolla istiyor ama bütçe vw caddy Ama ortak fikir güvenlik. Araba konusunda çok tecrübeli insanlar var markaların modellerin artıları eksileri merak ediyorum fikirlerinizi. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Kadir Kaya29 yazdı: İyi günler dostlar arkadaşlar. 3 araç arasında kaldık.Arabayı değiştirip sıfır bir araba alma niyetindeyim.Malumunuz 2. El de dahil fiyatlar çok yüksek.Bütçemize uygun araç yok.Kredi falan zorlayıp alabileceğim modeller bunlar.Fiyat olarak en yakin vw caddy. 1.Kriterim Güvenlik. Sizce hangisini almalıyım. Vitaranın yenisi geliyor galiba.. beklenir bence.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Mesele güvenlik ise Corolla öneririm. Yeni kasalar baya iyi güvenlik ekipmanları konusunda. Üstelik NCAP verileri de iyi. E birde otomobil 🙂 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Fiyatlar nasıl? Stokta Caddy var mıymış? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Caddy kamyonet. Hız sınırı, köprü otoyol gibi durumları var. Hep bi sürümceme. vitara eskidi. Özellikçe içi çok eski kaldı. Ama eğer 4x4 ise başka. Alınır. S cross var mesela. O yeni modern corolla zaten bilinen bir araba. siz arabayı nerede, hangi şartlarda, uzun yol veya şehir içi kısa mesafe gibi nasıl kullanacaksınız, o daha önemli. Bagaj önemli mi gibi bir sürü kriter var 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Kadir Kaya29 yazdı: Gönlüm vitaradan yana aile corolla istiyor ama bütçe vw caddy Ama ortak fikir güvenlik. Araba konusunda çok tecrübeli insanlar var markaların modellerin artıları eksileri merak ediyorum fikirlerinizi. artık hepsi aynı güvenli, corolla hayırlı olsun diyelim 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Vitara ve Corolla arasında kalır Corolla'yi seçer en son stokta ne varsa alır geçerdim 😁 2 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 vitara 4x4 ise direk al geç, ticariyi zaten geç, corollaya gelince,suv alma imkanı varsa ne işin var sedanla 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Selçuk Bakış yazdı: Vitara ve Corolla arasında kalır Corolla'yi seçer en son stokta ne varsa alır geçerdim 😁 Corolla alır geçer arkama bile bakmam. Ama noter için geri dönerim gibi gibi 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Hangisini bulursanız onu alın. 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 İş garantiniz varsa en yüksek kredi kullanılarak alınabilecek en iyi aracı almak yönünde benim görüşüm. Sonuçta maaş artacak taksit aynı kalacak. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Hacı Şenyurt yazdı: İş garantiniz varsa en yüksek kredi kullanılarak alınabilecek en iyi aracı almak yönünde benim görüşüm. Sonuçta maaş artacak taksit aynı kalacak. Adam taksite mi çalışacak? 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Ben de Vitara diyorum. Corolla mantıklı olabilir ama gönlüm Vitara'dan yana. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 CADDY Kamyonet. kamyonete gerçekten ihtiyaç yoksa kapıya konacak mal değil evvelinden suv keyfi almadıysanız bulaşmayın hiç zehire corolla alın derim 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Vitara 4 çeker ise zaten SUV sınıfı artık daha popüler bence Vitara lakin süspansiyon serttir kesin.... Yine de ben olsam 4 çeker yerden yüksek bir araç alırdım 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Vitara güvenlik donanımında hepsini geçer hemde suv 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 En az paraya en çok donanımı hangisi verirse onu alırdım Lakin böyle bir durumda bulduğum ilk arabayı alırım fiyatlar güncelleniyor 1 Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Bir akrabamda son kasa corolla var. Kimyasal olmayan sadece nemli bezle ön konsolu sildim konsol soldu dedi serviste boyamışlar sanırım. Bu durumu çevresinde duyan eden oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Kadir Kaya29 yazdı: sıfır bir araba alma niyetindeyim Caddy 600 bin ile 740 bin arasında fiyatlarda. vitara 4x2 790 bin 4x4 ise 854 bin tl fiyatlardan başlıyor. corolla da benzinli dream paket geliyor , 700 binden başlıyor. hybrid corolla şu an için yok. yılbaşı sonrası makyajlı corolla gelecek.hybrid 140 bg olacak. hybrid için makyaj beklenir ama benzinli alınacaksa makyaj beklemeye fiyat dezavantajı yaratacağı için gerek yok . hem fiyatlar hem de araç sınıfları ayrı işlere hizmet eder. . İsmail Sefer yazdı: Bir akrabamda son kasa corolla var. Kimyasal olmayan sadece nemli bezle ön konsolu sildim konsol soldu dedi serviste boyamışlar sanırım. Bu durumu çevresinde duyan eden oldu mu? kimyasal ile alakası yok. maalesef biraz bastırarak silince ön torpido çiziliyor. tüm corolla modellerinde bu var. bez ile değil de hava tutarak temizlenmeli. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 İsmail Sefer yazdı: Bir akrabamda son kasa corolla var. Kimyasal olmayan sadece nemli bezle ön konsolu sildim konsol soldu dedi serviste boyamışlar sanırım. Bu durumu çevresinde duyan eden oldu mu? solma değilde çizilme var. Zaten corolla cross’ta sert plastiğe geçti toyota. nemli benzle hiç bastırmadan, bezi sürükleyerek temizlemeli. Servis neyle boyadı acaba, benim de yaptırasım var. Kılcal çizik var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts