Turgut Hüseyn 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 4runner aracımda "ön diferansiyel" yağ akıtıyor. Tamir yaptırmak istedim de, ön diferansiyelin içinde başka ne sorunlar çıkacağı belli olmaz. O yüzden yenisini (2-ci el) almaya karar verdim. Yeni aldığım diferansiyeli taktım diyelim. Sorunsuz çalıştığına nasıl emin olabilirim? Nelere dikkat etmeliyim? Yorum bağlantısı
Ersen şahin 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Bence tamir ettirin en azından ne yapıldığını bilirsiniz İkinci elin garantisi yoktur tamamen şans işi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 takılmadan belli olmaz, içi bilinen ve sadece yağ kaçırana conta taktırmak daha mantıklı seçenek olur. diğer seçenek tam kapalı kutu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Mevcut parçanın durumu/arızası belli. Fakat alınacak olan parçanın durumu hakkında bilgi olmadığı için iyi de çıkabilir, fazlaca masrafta açabilir. Bence mevcut parçaya yönelmek en doğrusu. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Ötme, kaçırma, titreme, vuruntu yoktu, yalnızca yağ kaçağı mı var? Yorum bağlantısı
Onur Doğan 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Alacağınız diferansiyelin sorunsuz olduğuna eminseniz ve garantiliyse eskisiyle uğraşmayın fakat bunlar yoksa eskisini tamir ettirip kullanmak daha mantıklı ne azından sorunun ne olduğunu biliyorsunuz Yorum bağlantısı
Recommended Posts