Doğan Arşiray 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Mehmet Cihat yazdı: limite göre artacak gibi birşey diyorlardı ondandır. limit 14 bin tl zaten. kartın limiti 14 binden çok ise oran daha yüksek. şimdi yeni bir düzenleme de mi yapılmış? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 5-6 ay önce bildiri yapmışlardı kredi kartın limiti 24.999 tl ise %20 ödeme, 25.001 ise %40 ödeme yapılması istenilmekte. Şu sıralar öyle bir sarmala girdik ki yemin ederim sonumuz hayrola. Aldığımız maaş komple faturalar, kredi ve kredi kartları nakit 0 kalıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 49800 lira imiş limitim 200 lira daha koyamamışlar araba alacaktım peşin fiyatına 5 taksitle Yorum bağlantısı
Ersen şahin 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Kredi kartını sadece internet alışverişi ve taksitli alışverişlerde kullanıyorum esnaflarımız yüksek fiyat çekmese internet alışverişinide yapmıcam fakat esnafın 170 lira istediği malzeme internet ortamında 115 lira olunca ordan almak zorunda kalıyorum 3 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Ekim ayında hastaneye ödemem gereken 31 bin lira vardı. Mecbur kredi kartından ödedim. 1 ay da ödemeyi öteledim. Şimdi 17 Aralıkta ödemem var. yavaş yavaş ödeyeceğim para birikti iki ayda. Yani demek istediğim kredi kartı bana göre çok faydalı. Yeter ki kullanmayı bil. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Allah bankalara mecbur etmesin,onlar bize mahkum olsun,karları zirve yapmışken bankaların insanlık hayrına ne yapıyorlar tabikide hiçbirşey çünkü onların işi para,çok duygusal işler...özel bankaları geçtim devlet bankaları daha açlar...faizler düşsede asgari ödeme malesef dezevantaj kullanana,bankanın arayıpta bulamadığı...şu ekonomik sıkıntılarda kredi kartı kullanımı sürekli zirvede,bunların yarısı asgarisini yatırsa bankalar bayram eder.. 2 Yorum bağlantısı
Halit Demir 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Benim haberim vardi kimsenin ihtiyaci olmayinca takip etmemis anlasilan:) dün gecede mesela ek hesap ,taksitli nakit hesap faizlerini sessizce 1.36 ya düşürdü bankalar Yorum bağlantısı
Hamit inan 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Erdem Bozkurt yazdı: Allah bankalara mecbur etmesin,onlar bize mahkum olsun,karları zirve yapmışken bankaların insanlık hayrına ne yapıyorlar tabikide hiçbirşey çünkü onların işi para,çok duygusal işler...özel bankaları geçtim devlet bankaları daha açlar...faizler düşsede asgari ödeme malesef dezevantaj kullanana,bankanın arayıpta bulamadığı...şu ekonomik sıkıntılarda kredi kartı kullanımı sürekli zirvede,bunların yarısı asgarisini yatırsa bankalar bayram eder.. %14 ile alıp %30 küsur ile satıyorlar. Merkez bankası müdürüne bu durumu gazeteci sordu. Allah Allah zorla mı veriyorlar kardisimmmm diye cevap verdi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Hamit inan yazdı: %14 ile alıp %30 küsur ile satıyorlar. Merkez bankası müdürüne bu durumu gazeteci sordu. Allah Allah zorla mı veriyorlar kardisimmmm diye cevap verdi %9.5'la alıyorlar şu an. Ticaride 17, bireyselde 25-30 arası değişiyor. Çok güzel kazanıyorlar valla. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 (düzenlendi) vesile ile ytd.. lakin bankalarda özsermayeye oranla getiri bakmalı ki sonra 2024 te aaaa nasıl yani niye ki diye başlar taşa vurulmasın, daha fazlası yazılamaz b d d k enseler adamı, bir iktisatçı demişti ki: bir şeyin fiyatı yanlışsa, yanlıştır 1 Aralık 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Hamit inan yazdı: %14 ile alıp %30 küsur ile satıyorlar. Merkez bankası müdürüne bu durumu gazeteci sordu. Allah Allah zorla mı veriyorlar kardisimmmm diye cevap verdi bu ekonomik darboğazda vatandaş bankaya eli mahkum,hal böyleyken devletin bankalara gözdağı verecek durumu yoksa,merkez bankası müdürünün umrundamı olur? zorla vermiyorlar ama vatandaş ihtiyacını karşılayacak,ev,araba vs alacak,ihtiyacını giderecek,şartlar vatandaşın aleyhine malesef hep.. Yorum bağlantısı
Hamit inan 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 (düzenlendi) Erdem Bozkurt yazdı: vatandaş bankaya eli Bunu sadece vatandaş olarak düşünme OSB ler kredi ile ayakta kalıyor kalamaz ise toptan batıyor. Mevzu heryerde aynı aslında misal; 3000 tl yaptık ülen araba mueyenesiniiiii zorlamı gelmeeeee, binmeeee... misali buda... 1 Aralık 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 kredi kartı demişken %1,70 toplam faiz çok cazip duruyor şu enflasyonda, keşke 50 bin limitim olsa. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: kredi kartı demişken %1,70 toplam faiz çok cazip duruyor şu enflasyonda, keşke 50 bin limitim olsa. İş bankası 1.36 oldu ve gerçekten cazip. Ama vade sınırı 12 ay. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 İbrahim Arslan yazdı: İş bankası 1.36 oldu ve gerçekten cazip. Ama vade sınırı 12 ay. KKDF vs yükseliyor biraz abi ama yine de cazip. YTD 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Asgari tutarı ödeyenin canı çok yanıyor demesi benden bankalar mimlemesin sonra. Yorum bağlantısı
Recommended Posts