İçeriğe Yönlendir

Start-Stop Yüzünden Ceza Yemek

Ümit Türk

Recommended Posts

H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Trafikte bir polis memurunun da ceza kestiğini okudum bu şekilde. Ancak haber doğru mu yalan mı bilmiyorum. Ceza makbuzunu görebilirsek doğruluğundan haberdar oluruz.

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Trafikte bir polis memurunun da ceza kestiğini okudum bu şekilde. ANcak haber doğru mu yalan mı bilmiyorum. Ceza makbuzunu görebilirsek doğruluğundan haberdar oluruz.

ben özellikle ceza kağıdını göstermesini bekledim. Sadece açtı ama okunacak kadar göstermedi haberde

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Mustafa YILDIRIM yazdı:

Bu haberde ceza kağıdı okunuyor.

O zaman bu durum abesle iştigaldir. Gündüz farı, start-stop, otonom sürüşte eller direksiyonda değil gibi bir sürü saçma cezalar gelir. :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ben özellikle ceza kağıdını göstermesini bekledim. Sadece açtı ama okunacak kadar göstermedi haberde

arabada da şanzıman ararsın?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Durdurduğunu nereden anladı acaba. 

egzosa bakmıtşır belkim, olay samsun da cereyan etmekte

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

egzosa bakmıtşır belkim, olay samsun da cereyan etmekte

Şanzımanı yok diye de ceza yazarlar mı acep :unsure2:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Şanzımanı yok diye de ceza yazarlar mı acep :unsure2:

wuuu trafikten men , çekici çağıralım arkadaşa

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Gündüz farı, start-stop, otonom sürüşte eller direksiyonda değil gibi bir sürü saçma cezalar gelir.

Yeni teknolojilerden haberi olmayan kişiler oldukça, bu ve bunun gibi ilginç cezalar gelecektir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ümit Türk yazdı:

Yani bunu haber yapan kanal kaynağına bakmadan mı haber yapıyor diyorsun ? 

GTA şifrelerini malum terör örgütü yazışmaları diye sunan kanalları unutmadık daha.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Durdurduğunu nereden anladı acaba. 

Elektrikli ise ne olacak asıl, onu merak ediyorum.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Birgün ışıklarda durdum. start stop devreye girdi stop etti araç. Tabi hazırda bekliyor.

Polis geldi yanıma cama vurdu. O arkadaki egzoz ne dedi. Süs kafa dedim. Motoru niye stop ettin dedi. Start Stop var dedim.

Sağa gel dedi tabi dedim debriyaja bastım çalıştığını görünce gaza bas dedi basıp devam et dedi ettim. :) 

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erdem Dertsiz yazdı:

Birgün ışıklarda durdum. start stop devreye girdi stop etti araç. Tabi hazırda bekliyor.

Polis geldi yanıma cama vurdu. O arkadaki egzoz ne dedi. Süs kafa dedim. Motoru niye stop ettin dedi. Start Stop var dedim.

Sağa gel dedi tabi dedim debriyaja bastım çalıştığını görünce gaza bas dedi basıp devam et dedi ettim. :) 

aranızda duygusal bir bağ oluşmuş gibi , bu starstopu yeni mi keşfettiler acaba? tüv de de kapı kilitlerine odaklanmışlar

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz
Çağlar Bayur yazdı:

aranızda duygusal bir bağ oluşmuş gibi , bu starstopu yeni mi keşfettiler acaba? tüv de de kapı kilitlerine odaklanmışlar

kapı kilitlerinin neyine takmışlar abi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erdem Dertsiz yazdı:

kapı kilitlerinin neyine takmışlar abi.

yarım kapatınca ilk kilidin tutup tumadığına , iyi ki benim araba 2 kapı o test çabuk bitti, bağajı da makul yüksekliten bırakıp kapanıp kapanmadığı, kapututtaki mandal dilini yokluyor, iyi focus ta mandal  yok ona da bakamadı :rofl:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Erdem Dertsiz yazdı:

Bana sorsa “egzoz muayenem bile yok” derdim :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bana sorsa “egzoz muayenem bile yok” derdim :) 

ona trafik ceza yazamıyor, sormaz

debriyajın da yok kesin sağa çektirir

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...