İçeriğe Yönlendir

Start-Stop Yüzünden Ceza Yemek

Ümit Türk

Recommended Posts

Murat Azalma
Ümit Türk yazdı:

Evet fahri müfettiş tarafından yazılan bir ceza. 196 TL.

Yine skandallarla dolu bir fahri müfettiş cezası. Çok saçmaladılar artık. Bu kaldırılmalı. 

https://www.haberler.com/guncel/start-stop-ozellikli-aracin-surucusune-motor-15459146-haberi/

Detayı linkten okudum. hakikaten bunu da kaptırmadık :D . ben bu fahri müfettiş olayını destekleyenlerdenim. ama müfettişin de eğitilmesi gerekli. fahri müfettiş korkusu bir çok şoförün yayaya yol vermesini kırmızıda durmasını sağlıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hiç bir yerde cezanın detayını göremedim. Haber biraz çarpıtılmış gibi geliyor. 

@Önder Özcan da bu haberi okuyordu az evvel. Gördüklerini bi anlatabilir mi lütfen?

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Herhalde 57/1-e maddesinden ceza yazmışlar, normal clio'nun tamponunda olan gündüz ledine sis farı cezası yazan ftm gibi bilinçsiz bir ftm'dir.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Murat Sürmeli yazdı:

Nasıl bir ceza? Biraz detay alsak :) 

link bıraktım. haberi orada :) 

Murat Azalma yazdı:

Detayı linkten okudum. hakikaten bunu da kaptırmadık :D . ben bu fahri müfettiş olayını destekleyenlerdenim. ama müfettişin de eğitilmesi gerekli. fahri müfettiş korkusu bir çok şoförün yayaya yol vermesini kırmızıda durmasını sağlıyor. 

Hiç o şekilde araç kullanmıyorum. Yani korkuyla. Geçmem gereken yerde geçer ya da dururum. Kırmızından ftm ceza yemişliğim var yalan yok. Ama bomboş yol deyip bastım geçtim. Arkamdan gelip ceza yazmış. Kuralı ihlal ettim kabulümdür. 

Ama o kadar çok saçma sapan cezalar var ki sırf egosunu tatmin etmek için yazanlar var. 

Sani Gerşon yazdı:

@Önder Özcan da bu haberi okuyordu az evvel. Gördüklerini bi anlatabilir mi lütfen?

Sani Gerşon yazdı:

Ben inanırım. Örnekler çok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Ümit Türk yazdı:

Ama o kadar çok saçma sapan cezalar var ki sırf egosunu tatmin etmek için yazanlar var. 

Buna bir örnek trabzon ilinde olmuştu. dükkanın önüne oturup gelene geçene ceza yazmıştı. eğitim ve denetim şart.

Ümit Türk yazdı:

Hiç o şekilde araç kullanmıyorum. Yani korkuyla. Geçmem gereken yerde geçer ya da dururum.

belki siz kullanmıyorsunuz ama çevremde duyduğum bir çok insan ceza yememek için daha tedbirli davranıyor. özellikle şirkette olan şoförler bir kaç kez ceza yiyince çok daha dikkatli davranmaya başladılar.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Sani Gerşon yazdı:

Az önce aynı haber tvde de çıktı, İşyerinde ses kısık olduğundan dinleyemedim. Olay gerçek yani.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

alalım bu arkadaşı detay istemiş

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

alalım bu arkadaşı detay istemiş

Teşkilattan enişte numarası da istermisiniz :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Önder Özcan yazdı:

Az önce aynı haber tvde de çıktı, İşyerinde ses kısık olduğundan dinleyemedim. Olay gerçek yani.

Ses açma problemi varsa desteğimiz olsun dedik.. 

dudak_okuma.jpg

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

57/1-e maddesinin içeriği sadece motoru durdurmak değilmiş :) tam içeriği kavşaklarda sebepsiz yere durmak, motoru durdurmak, yavaşlamak ve araçtan inmekmiş. Bende altında başka hikaye olabileceğini düşünüyorum. Start-stop 10 günlük mevzu değil ki.  Hadi o yazdı. Bunu sisteme bir memur giriyor. O da mı uyanmamış. Hepsi o memurun ismiyle giriliyor sisteme. 

Murat Azalma yazdı:

Buna bir örnek trabzon ilinde olmuştu. dükkanın önüne oturup gelene geçene ceza yazmıştı. eğitim ve denetim şart.

Bunu hatırlıyorum. makas atanlara ceza yazıyordu sanırım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bizim sokakta vardı bir fahri müfettiş, sokaktan baştan aşağı ceza yazdığı bir gün yandaki bakanlık lojmanı araçlarına da ceza yazmıştı, müfettişin hakknda ciddi şikayet gittikten sonra hiç ceza gelmedi bizim sokaktaki araçlara . Sanırım iptal ettiler müfettişliğini 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

Sosyal medyada takılırken karşıma çıktı bu haber.

JHPjaN.jpeg

😆😆

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Arkadaşlar kanun böyleyse adamın ceza yazmasımı garip yoksa kanunu revize etmeyenlermi hatalı. :)   

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Çağlar Bayur yazdı:

gündüz farlı lar yandı o zaman alayına ceza yağar?

Kapanmıyor 😫

Kodlamam lazım 😥

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İyi ki start stop yok kibritte :) 

Sana seyir halinde kontak kapatmaktan da ceza kesmek gerek. 😅

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Serkan Toker yazdı:

dudak_okuma.jpg

Fmpvw :crazy:

Mehmet Ozyurek yazdı:

En azından cebi yanar da ısınır belki :oghk:

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Etrafa negatif elektrik yapmaktan da ceza kesilebilir. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Fahri voltaj belgem var. Buluşmada dikkat edin kendinize :) 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Önder Özcan yazdı:

Serkan Toker yazdı:

dudak_okuma.jpg

Kısık olan televizyonun sesiydi ama olsun. Sayende benim de sesim bayağı bi açıldı :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan

Haber "ben yalanım" diye bağırıyor. Evet birçok kez FTM'ler haksız yere ceza yazıyor ama bu olayın yaşanması mümkün değil. Akşam bi kanalda Ana Haber Bültenini açtığınızda şöyle bi izleyin haberleri. Artık hep böyle boş boş şeyler. TV'ye çıkmak isteyen herkes WhatsApp ihbar hattına mesaj atıp birkaç bişey sallayıp çıkıyor işte.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ahmet Çalışkan yazdı:

Haber "ben yalanım" diye bağırıyor. Evet birçok kez FTM'ler haksız yere ceza yazıyor ama bu olayın yaşanması mümkün değil. Akşam bi kanalda Ana Haber Bültenini açtığınızda şöyle bi izleyin haberleri. Artık hep böyle boş boş şeyler. TV'ye çıkmak isteyen herkes WhatsApp ihbar hattına mesaj atıp birkaç bişey sallayıp çıkıyor işte.

Yani bunu haber yapan kanal kaynağına bakmadan mı haber yapıyor diyorsun ? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...