Ümit Türk 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 (düzenlendi) Evet fahri müfettiş tarafından yazılan bir ceza. 196 TL. Yine skandallarla dolu bir fahri müfettiş cezası. Çok saçmaladılar artık. Bu kaldırılmalı. https://www.haberler.com/guncel/start-stop-ozellikli-aracin-surucusune-motor-15459146-haberi/ 29 Kasım 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Evet fahri müfettiş tarafından yazılan bir ceza. 196 TL. Yine skandallarla dolu bir fahri müfettiş cezası. Çok saçmaladılar artık. Bu kaldırılmalı. https://www.haberler.com/guncel/start-stop-ozellikli-aracin-surucusune-motor-15459146-haberi/ Detayı linkten okudum. hakikaten bunu da kaptırmadık . ben bu fahri müfettiş olayını destekleyenlerdenim. ama müfettişin de eğitilmesi gerekli. fahri müfettiş korkusu bir çok şoförün yayaya yol vermesini kırmızıda durmasını sağlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Hiç bir yerde cezanın detayını göremedim. Haber biraz çarpıtılmış gibi geliyor. @Önder Özcan da bu haberi okuyordu az evvel. Gördüklerini bi anlatabilir mi lütfen? 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Herhalde 57/1-e maddesinden ceza yazmışlar, normal clio'nun tamponunda olan gündüz ledine sis farı cezası yazan ftm gibi bilinçsiz bir ftm'dir. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 29 Kasım 2022 Yazar Paylaş 29 Kasım 2022 Murat Sürmeli yazdı: Nasıl bir ceza? Biraz detay alsak link bıraktım. haberi orada Murat Azalma yazdı: Detayı linkten okudum. hakikaten bunu da kaptırmadık . ben bu fahri müfettiş olayını destekleyenlerdenim. ama müfettişin de eğitilmesi gerekli. fahri müfettiş korkusu bir çok şoförün yayaya yol vermesini kırmızıda durmasını sağlıyor. Hiç o şekilde araç kullanmıyorum. Yani korkuyla. Geçmem gereken yerde geçer ya da dururum. Kırmızından ftm ceza yemişliğim var yalan yok. Ama bomboş yol deyip bastım geçtim. Arkamdan gelip ceza yazmış. Kuralı ihlal ettim kabulümdür. Ama o kadar çok saçma sapan cezalar var ki sırf egosunu tatmin etmek için yazanlar var. Sani Gerşon yazdı: Hiç bir yerde cezanın detayını göremedim. Haber biraz çarpıtılmış gibi geliyor. @Önder Özcan da bu haberi okuyordu az evvel. Gördüklerini bi anlatabilir mi lütfen? Sani Gerşon yazdı: Hiç bir yerde cezanın detayını göremedim. Haber biraz çarpıtılmış gibi geliyor. @Önder Özcan da bu haberi okuyordu az evvel. Gördüklerini bi anlatabilir mi lütfen? Ben inanırım. Örnekler çok. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Ama o kadar çok saçma sapan cezalar var ki sırf egosunu tatmin etmek için yazanlar var. Buna bir örnek trabzon ilinde olmuştu. dükkanın önüne oturup gelene geçene ceza yazmıştı. eğitim ve denetim şart. Ümit Türk yazdı: Hiç o şekilde araç kullanmıyorum. Yani korkuyla. Geçmem gereken yerde geçer ya da dururum. belki siz kullanmıyorsunuz ama çevremde duyduğum bir çok insan ceza yememek için daha tedbirli davranıyor. özellikle şirkette olan şoförler bir kaç kez ceza yiyince çok daha dikkatli davranmaya başladılar. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Hiç bir yerde cezanın detayını göremedim. Haber biraz çarpıtılmış gibi geliyor. @Önder Özcan da bu haberi okuyordu az evvel. Gördüklerini bi anlatabilir mi lütfen? Az önce aynı haber tvde de çıktı, İşyerinde ses kısık olduğundan dinleyemedim. Olay gerçek yani. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Hiç bir yerde cezanın detayını göremedim. Haber biraz çarpıtılmış gibi geliyor. @Önder Özcan da bu haberi okuyordu az evvel. Gördüklerini bi anlatabilir mi lütfen? alalım bu arkadaşı detay istemiş Yorum bağlantısı
Ümit Türk 29 Kasım 2022 Yazar Paylaş 29 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: alalım bu arkadaşı detay istemiş Teşkilattan enişte numarası da istermisiniz 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Önder Özcan yazdı: Az önce aynı haber tvde de çıktı, İşyerinde ses kısık olduğundan dinleyemedim. Olay gerçek yani. Ses açma problemi varsa desteğimiz olsun dedik.. 3 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 57/1-e maddesinin içeriği sadece motoru durdurmak değilmiş tam içeriği kavşaklarda sebepsiz yere durmak, motoru durdurmak, yavaşlamak ve araçtan inmekmiş. Bende altında başka hikaye olabileceğini düşünüyorum. Start-stop 10 günlük mevzu değil ki. Hadi o yazdı. Bunu sisteme bir memur giriyor. O da mı uyanmamış. Hepsi o memurun ismiyle giriliyor sisteme. Murat Azalma yazdı: Buna bir örnek trabzon ilinde olmuştu. dükkanın önüne oturup gelene geçene ceza yazmıştı. eğitim ve denetim şart. Bunu hatırlıyorum. makas atanlara ceza yazıyordu sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Bizim sokakta vardı bir fahri müfettiş, sokaktan baştan aşağı ceza yazdığı bir gün yandaki bakanlık lojmanı araçlarına da ceza yazmıştı, müfettişin hakknda ciddi şikayet gittikten sonra hiç ceza gelmedi bizim sokaktaki araçlara . Sanırım iptal ettiler müfettişliğini 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Sosyal medyada takılırken karşıma çıktı bu haber. 😆😆 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Arkadaşlar kanun böyleyse adamın ceza yazmasımı garip yoksa kanunu revize etmeyenlermi hatalı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 gündüz farlı lar yandı o zaman laayına ceza yağar? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: gündüz farlı lar yandı o zaman alayına ceza yağar? Kapanmıyor 😫 Kodlamam lazım 😥 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 İyi ki start stop yok kibritte 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İyi ki start stop yok kibritte Sana seyir halinde kontak kapatmaktan da ceza kesmek gerek. 😅 1 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Serkan Toker yazdı: Ses açma problemi varsa desteğimiz olsun dedik.. Fmpvw Mehmet Ozyurek yazdı: Sana seyir halinde kontak kapatmaktan da ceza kesmek gerek. 😅 En azından cebi yanar da ısınır belki 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Sana seyir halinde kontak kapatmaktan da ceza kesmek gerek. 😅 Etrafa negatif elektrik yapmaktan da ceza kesilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Fahri voltaj belgem var. Buluşmada dikkat edin kendinize Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Önder Özcan yazdı: Az önce aynı haber tvde de çıktı, İşyerinde ses kısık olduğundan dinleyemedim. Olay gerçek yani. Serkan Toker yazdı: Ses açma problemi varsa desteğimiz olsun dedik.. Kısık olan televizyonun sesiydi ama olsun. Sayende benim de sesim bayağı bi açıldı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Haber "ben yalanım" diye bağırıyor. Evet birçok kez FTM'ler haksız yere ceza yazıyor ama bu olayın yaşanması mümkün değil. Akşam bi kanalda Ana Haber Bültenini açtığınızda şöyle bi izleyin haberleri. Artık hep böyle boş boş şeyler. TV'ye çıkmak isteyen herkes WhatsApp ihbar hattına mesaj atıp birkaç bişey sallayıp çıkıyor işte. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 Kasım 2022 Yazar Paylaş 30 Kasım 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: Haber "ben yalanım" diye bağırıyor. Evet birçok kez FTM'ler haksız yere ceza yazıyor ama bu olayın yaşanması mümkün değil. Akşam bi kanalda Ana Haber Bültenini açtığınızda şöyle bi izleyin haberleri. Artık hep böyle boş boş şeyler. TV'ye çıkmak isteyen herkes WhatsApp ihbar hattına mesaj atıp birkaç bişey sallayıp çıkıyor işte. Yani bunu haber yapan kanal kaynağına bakmadan mı haber yapıyor diyorsun ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts