Furkan Avcı 10 Aralık 2022 Paylaş 10 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: L de d e hidrolik vardı diye hatırlıyorum, bal köpüğü renkli kahverengi torpidolu olsa da alsak 1991 yılının sonunda , 92 model sıfır almıştık bizde vardı, 95 krizinde babam satmak zorunda kalmıştı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Bugün depodan 1 teneke kauçuklu gres fazla geldi. Ln yoksa 🥴 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: harika olmuş 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2022 Yazar Paylaş 14 Aralık 2022 @Yunus Gökhan Ay 2. SL imiz hayırlı olsun. 3. S imiz de banttan inecek nerdesin @Mert Can Üzger 2 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 14 Aralık 2022 Paylaş 14 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: @Yunus Gökhan Ay 2. SL imiz hayırlı olsun. 3. S imiz de banttan inecek nerdesin @Mert Can Üzger Sağolsun mustafa bizide egea sahibi yaptı, Hakkın ödenmez ☺️ Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Aralık 2022 Yazar Paylaş 15 Aralık 2022 Mert Gülkokan yazdı: hayırlı olsun ekonımi kötü diyorlar birde E iyi mi 2015 de bu paraya Maserati Quattroporte kovaliyorduk. Aha dayiya sor @Yunus Gökhan Ay 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Egonomi eyi yha Şuan ayvalıktaki daire parasına 4 sene önce sarıyerde yol yalısı alınıyordu vay be.. 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: E iyi mi 2015 de bu paraya Maserati Quattroporte kovaliyorduk. Aha dayiya sor @Yunus Gökhan Ay Dün akşam yaptığımız muhabbet ben öğrenci zamanımda sıfır focus, golf almıştım, şimdi 2 mühendis , bir egea yı zor aldık nasıl iyi..yahu.. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun Gökhan Teşekkür ederim.. Mert Gülkokan yazdı: hayırlı olsun ekonımi kötü diyorlar birde Bomba gibi teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Mustafa merhaba, paspasları nereden aldın? bana da lazım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Aralık 2022 Yazar Paylaş 15 Aralık 2022 Serhat Işık yazdı: Mustafa merhaba, paspasları nereden aldın? bana da lazım. Sahler marka. Pazarama uygulaması var hepsi burada tarzi oradan 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sahler marka. Pazarama uygulaması var hepsi burada tarzi oradan Sahler yerli. Rizline da yerli. Rizline’ı elif tuning üretiyor. Gebze’de büyük bir üretim tesisi var. İkisi de iyidir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Serhat Işık yazdı: Mustafa merhaba, paspasları nereden aldın? bana da lazım. bana da lazım ama araban eski dediler yok dediler Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Aralık 2022 Yazar Paylaş 15 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: bana da lazım ama araban eski dediler yok dediler Yerli ise dukkana git kalip alsın yaparlat :∆ 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Oh oh miss egea çok güzel araba . Türk aile yapısına göre tasarladık ama, siz ikinizde neden cross almak varken sedan aldınız. Bambaşka bir araba cross.. nasipmi olmadı nedir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Ali Darbaz yazdı: nasipmi olmadı nedir. sıfırı hazırla gelip alalım hangi bayide buluşuyroz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: sıfırı hazırla gelip alalım hangi bayide buluşuyroz Sahinindende çok var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Ali Darbaz yazdı: Sahinindende çok var bayiye alışığız, sokaklarda araba mı alınır kavemi içierken ruhsat hazırlanıp gelir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Aralık 2022 Yazar Paylaş 15 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: sıfırı hazırla gelip alalım hangi bayide buluşuyroz Yılmadık bayiden de cikaricaz inşallah. Urban bulursam bozdurcam vavacars letgo falan alicam. Dün bi tane easy plus a kaçırdım bayiden Picassoyu versek onu da alırdım. Neyse yabancıya gitmedi o da. Uzayan kol bizden olsun 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 Ali Darbaz yazdı: Oh oh miss egea çok güzel araba . Türk aile yapısına göre tasarladık ama, siz ikinizde neden cross almak varken sedan aldınız. Bambaşka bir araba cross.. nasipmi olmadı nedir. Yüksek olduğu için rüzgar direnci fazla çok yakar dediler o yüzden sedana döndük. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 15 Aralık 2022 Paylaş 15 Aralık 2022 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: @Yunus Gökhan Ay 2. SL imiz hayırlı olsun. 3. S imiz de banttan inecek nerdesin @Mert Can Üzger Nasip… Belki de bi korsan taksi durağı acariz 🤪 @Yunus Gökhan Ay kardeşim iyi günlerde kullan. Allah tekerine taş değdirmesin. Gözü olanın gözü çıksın 😎 15 Aralık 2022 tarihinde Mert Can Üzger tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts