Ali Darbaz 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: yedek lastik yahu yahu ne alaka "Schiebedach" (şipidak) Almanca Sunroof anlamına gelir. Mercedesci herkes bilir yahu. Yedek lastik zaten "step tyre" yani Türkçeye stepne olarak geçmiş. Ne alaka şipidak yedek lastik yahu. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: aaa davet bence bu Yoo yoo nalakası var? 35 çeşit menülü sofra filan kurmam pisleşirim 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: Yoo yoo nalakası var? 35 çeşit menülü sofra filan kurmam pisleşirim balkonda mi stik hazır olsun ayaamı uzatıp kave içerken maç seyrredecem Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: Kedinin mekanı tikkat ol saygılar, taze ciğer ikramımızdır hörmetler 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kasko firmamiz gol atti . Var kararını bekliyorum yazicam onu da. Golu iptal ettirebilirsek iyi yoksa yine altin kapılarımiz kan oldu Tayfun modunda geziyom sabahtan beri Tanıdık sigortacı var, yönlendireyim istersen. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: Yoo yoo nalakası var? 35 çeşit menülü sofra filan kurmam pisleşirim hafta sonu da yaklaşıyor bi şehir dışı yapmak lazım dimi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Ali Darbaz yazdı: yahu ne alaka "Schiebedach" (şipidak) Almanca Sunroof anlamına gelir. Mercedesci herkes bilir yahu. Yedek lastik zaten "step tyre" yani Türkçeye stepne olarak geçmiş. Ne alaka şipidak yedek lastik yahu. https://www.llanellich.org.uk/files/40-the-stepney-spare-wheel Stepney marka büyük ihtimalle buradan geliyor bize. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 hayırlı olsunnnn. Gözün de aydın olsunnn Mustafa Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bir de menüden doğru seçeneği açamlı, arkadaışımız mpg açmıştır, ingiliz stayla Aynen öyle olmuş Çağlar abi. sağ olsun, Fatih kardeşim gerekli ayarları yaptı. 1 Aralık 2022 tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Serhat Işık yazdı: Aynen öyle olmuş Çağlar abi. sağ olsun, Fatih kardeşim gerekli ayarları yaptı. lastiğe hava da bassın, 2 de çay Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Hava basıldı. çaylar hazır. uzun zamandır da yolun düşmüyor. bekleriz... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Fatih Keskin yazdı: hafta sonu da yaklaşıyor bi şehir dışı yapmak lazım dimi Vazgeçtim. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız cezasız İnşallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Servet Aydın yazdı: Vazgeçtim. biz geçeriz anektar cepte Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Unuttum ya la. Ekmek dolabı ardına gizli şişelerin yerini söylemem zorlama 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Kasko maceramiz oldu @Mehmet Ozyurek yorduk hakkını helal etsin. Allah Anadolu sigorta ile imtihan etmesin kimseyi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Selim Bilgin yazdı: Tanıdık sigortacı var, yönlendireyim istersen. Yaa dandik şirketler ile uğraşıp duruyor. 😅 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Mensuba bunu yapan müşteriye neler yapmaz. Trafik 4700 kasko 6500 tuttu. Ama sor bide bana nasıl tuttu. Eldeki kasko policemi kurtarcam diye cok uğraştık ki hata kasko şirketinin idi . İptal ettikleri policemi nerdeyse 5 şahit ile geri duzeltebildik Mehmet Ozyurek yazdı: Yaa dandik şirketler ile uğraşıp duruyor. 😅 Karttaki son limite 300 lira benzin aldim. Bir ay ac oturcam artık. Bunların yaptığını Çorumlu yapmaz 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kasko maceramiz oldu @Mehmet Ozyurek yorduk hakkını helal etsin. Allah Anadolu sigorta ile imtihan etmesin kimseyi. Amin 😅 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Mensuba bunu yapan müşteriye neler yapmaz. Trafik 4700 kasko 6500 tuttu. Ama sor bide bana nasıl tuttu. Eldeki kasko policemi kurtarcam diye cok uğraştık ki hata kasko şirketinin idi . İptal ettikleri policemi nerdeyse 5 şahit ile geri duzeltebildik Karttaki son limite 300 lira benzin aldim. Bir ay ac oturcam artık. Bunların yaptığını Çorumlu yapmaz Senin eve tek maaşmı giriyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Hayırlı olsun Mustafa, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Aralık 2022 Yazar Paylaş 5 Aralık 2022 Ali Darbaz yazdı: Senin eve tek maaşmı giriyor. Kac girecek? 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts