Mehmet Ozyurek 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Kitapyurdu'nda geçerli 75 lira. Benim çocuklar 4 hakkımızı da kullandı.. Kullanın kalmasın. Flo'da % 15 Goldlar için Migrosta geçerli 75 lira.. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Kitapyurdu'nda geçerli 75 lira. Benim çocuklar 4 hakkımızı da kullandı.. Kullanın kalmasın. Flo'da % 15 Goldlar için Migrosta geçerli 75 lira.. bana 125 veriyor kitapyurdunda, Migros 150, seninki de lengri fötür ama biraz eski Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Furkan Avcı yazdı: bana 125 veriyor kitapyurdunda, Migros 150, seninki de lengri fötür ama biraz eski Baktım.. kendime 6 bin liralık daha poliçe yaparsam benim fötür de seninkinden olur.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Flo'da % 15 hediye yollasa almam, flo dan kışlık bot aldık yaza doğru gelebilir itiraz hakkmız da yokmuş hatta sonraki kışa kadar yolu varmış 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Çağlar Bayur yazdı: hediye yollasa almam, flo dan kışlık bot aldık yaza doğru gelebilir itiraz hakkmız da yokmuş hatta sonraki kışa kadar yolu varmış O zaman 1 numara büyük söylemeye gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Shell club smart üzerinden 500 tl yakıt hediyesi var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Evet dün herkese sms gitti. Herkes faydalansın diye her şeyi yazıyorum ben. Faydalanın arkadaşlar. Allianz 365 içindekileri sömürün. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Shell club smart üzerinden 500 tl yakıt hediyesi var. Mehmet Ozyurek yazdı: Evet dün herkese sms gitti. Herkes faydalansın diye her şeyi yazıyorum ben. Faydalanın arkadaşlar. Allianz 365 içindekileri sömürün. 250 lira yazıyordu uygulamada. 500ü nasıl alıyoruz? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: 250 lira yazıyordu uygulamada. 500ü nasıl alıyoruz? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: 250 lira yazıyordu uygulamada. 500ü nasıl alıyoruz? Valla bana açmıyor.. Acenteye vermediler galiba Kurcalasana Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Hocam ben silver üyeyim. Sanırım siz gold üyesiniz o yüzden 500 veriyor. Aynı ekranda 250 yazıyor bende 😄 Mehmet Ozyurek yazdı: Valla bana açmıyor.. Acenteye vermediler galiba Kurcalasana Bu ara sıkı takipteyim uygulamayı. Seturda 1500 lira indirim var. Geçenlerde birşey vardı her üyeye vermedikleri. Yakıt aynı şekilde sanırım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Hocam ben silver üyeyim. Sanırım siz gold üyesiniz o yüzden 500 veriyor. Aynı ekranda 250 yazıyor bende 😄 Bende silver üyeyim ama 3 poliçem var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Evet dün herkese sms gitti. Herkes faydalansın diye her şeyi yazıyorum ben. Faydalanın arkadaşlar. Allianz 365 içindekileri sömürün. app i açtım zeyil borcun var didi bana 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Bende silver üyeyim ama 3 poliçem var. Poliçe farkından sanırım. Yarın babamın telefondanda bakayım ne veriyor ona acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: app i açtım zeyil borcun var didi bana Kartla ödeme yapılmayanlar için sistem bir süre bekler ve sonra benim cariye yazar. Hala yazmamış mı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Kartla ödeme yapılmayanlar için sistem bir süre bekler ve sonra benim cariye yazar. Hala yazmamış mı yazmamış lazımmış acilmiş Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Valla bana açmıyor.. Acenteye vermediler galiba Kurcalasana Mehmet abi kabul edersen benim 250 yi kardeş payı yapalım. Sana kurbanı gitsin ( karadenizde söylenen bir terim) 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Emin Önal yazdı: Bronz muşum Bunu yazdığımın ertesi günü bir bildirim geldi silver olmuşum Yorum bağlantısı
Aydın Sert 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Teknosa için 4000 TL üzeri 200 TL indirim aldım. Kullanıma hazır hale getirmek için tüm yönergeleri yaptım fakat mağazada ve web sitesinde kullanamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak Aydın Sert yazdı: Teknosa için 4000 TL üzeri 200 TL indirim aldım. Kullanıma hazır hale getirmek için tüm yönergeleri yaptım fakat mağazada ve web sitesinde kullanamadım. 3800 lira harcamanı istememiş. Teknosa ile görüş. Hallederler Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Aldım 500 ü bilgilendirme mesajı bekliyorum 😊 Benzine zam gelmeyeydi iyiydi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts