Muhittin Kaplan 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Yağmur yağmayınca sensör nasıl çalışıyor ? Yorum bağlantısı
Deniz Bora 24 Kasım 2022 Yazar Paylaş 24 Kasım 2022 Muhittin Kaplan yazdı: Yağmur yağmayınca sensör nasıl çalışıyor ? Silecek kolunu bir kere aşağı indirdiğimde otomatik cam silme aktif diye yazı çıkıyor ve benim de anlam veremedigim şekilde her zaman 6 saniye aralikla sileceği çalıştırıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Deniz Bora yazdı: Silecek kolunu bir kere aşağı indirdiğimde otomatik cam silme aktif diye yazı çıkıyor ve benim de anlam veremedigim şekilde her zaman 6 saniye aralikla sileceği çalıştırıyor Bu durumda, yetkili servise gitmelisiniz.. Muhtemelen sorun bunları kontrol eden beyindedir. Belki de bildikleri bir arizadır. Yorum bağlantısı
Deniz Bora 29 Kasım 2022 Yazar Paylaş 29 Kasım 2022 (düzenlendi) Deniz Bora yazdı: Yağmur sensörünü aktif ettiğimde yağmur yağsın yagmasin veya şiddetli olsun olmasın hep 6 saniye araliklarla sileceği çalıştırıyor. Sensor yüzeyinin temiz ve cama tam yapistigindan eminim. Yağmur sensörü arızalı diye yeni bir sensör aldım ancak aynı durumu tekrar yaşadım. Elektrikçiler de çözüm bulamadı. Sorunu ne olabilir. 1. Manuel kademede 4.9 saniye aralikla sileceği çalıştırıyor. Otomatiğe alsam 5.7 saniye araliklarla sileceği çalıştırıyor. Cam yan sanayi Olimpia diye bir marka. Ancak benim otomatik far sensörü çalışıyor. Yağmur sensörü ile otomatik far sensörü aynı devrede. Cam yan sanayiden kaynaklı olsa far sensörüne de etki etmesi lazım . Bir usta tavsiyesi aldım ona göstereceğim olmazsa böyle idare edeceğim ileride yetkili servise verene kadar. Benim için yağmur sensörü büyük bir konfordu 29 Kasım 2022 tarihinde Deniz Bora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Bence modül arızası C5'ten anlayan biri bakmalı. Ben tekrar yetkili servis öneriyorum. Sensör ve cam sorunununa benzemiyor bu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts