Turgut Hüseyn 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Sürekli kaza yapıyorum. Hep arka demir tampona sinek gibi yapışıyorlar. Araca görünürde bir şey olmuyor orası ayrı. Ama haliyle araç biraz sallanıyor darbeden. Bu durumda alt takım parçaları zarar görüyor mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Alt takımdan ziyade bence tampon demiri, şası uçları vs kontrol edin derim. Alt takıma gelene kadar çok var. 3 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Turgut Hüseyn yazdı: Sürekli kaza yapıyorum. Hep arka demir tampona sinek gibi yapışıyorlar. Araca görünürde bir şey olmuyor orası ayrı. Ama haliyle araç biraz sallanıyor darbeden. Bu durumda alt takım parçaları zarar görüyor mu? Sol arka jant göbeğinden bir araba çarpmıştı. Jant yamulmuştu. Alt takımlara hiç bir şey olmamıştı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Cavit Çırakoğlu yazdı: Sol arka jant göbeğinden bir araba çarpmıştı. Jant yamulmuştu. Alt takımlara hiç bir şey olmamıştı. Gözümün önünde oldu hoca hanımınki ise. Okula ben haber etmiştim diye. Hey gidi herhalde bi 7-8 sene oldu. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Bu arabaya arkadan çarpacaklar alt takım bozulacak imkansız gibi bişey bence arazi aracı değilmi bu arazi araçlarının diğer araçlara döre alt takımının daha dayanıklı olması gerekmez mi Bu arada sürekli "sürekli kaza yapıyorum" cümlesini okuyunca hobi olarak mı yapıyor acaba diye içimden geçti Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Kazanın şekli, çarpan araç, vurma açısı ve şiddeti üzerinden oldukça farklı varyasyonlar var lakin belirttiğiniz şekilde oluşan tampon temaslı kazalarında alt takıma zarar vermesi zor gözüküyor. Bu arada araç üzerindeki lastiklerle ve kaliperlerle nasıl zınk diye durup arkadakileri presliyor orası da ayrı konu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Sürekli kaza yapıyorum kısmını merak ettim kaç defa nasıl oldu bu olaylar Bişe olmaz.alt takıma arkadan vurmayla bu arabaya Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Hızlı kullanıp sert fren mi yapıyorsunuz ? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Birgün axorun biri denk gelmesin de. Fren dozajınız sert galiba. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Birgün axorun biri denk gelmesin de. Fren dozajınız sert galiba. Tır sanırım @Sami Demirpaz’ın arabaya (bizon)çarpmıştı arkadan, sami araçla gitti, tır çekiciyle:) Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Cem Işık yazdı: Tır sanırım @Sami Demirpaz’ın arabaya (bizon)çarpmıştı arkadan, sami araçla gitti, tır çekiciyle:) @Ali Gök ' tü o abi. 3.7 KJ ile. Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Cem Işık yazdı: Tır sanırım @Sami Demirpaz’ın arabaya (bizon)çarpmıştı arkadan, sami araçla gitti, tır çekiciyle:) arkadaki yedek lastik ön panjura denk gelmiş axorun radyatörü patlatmıştı yağ soğutucuyla öyle olunca boşaldı yere sonrasında çekiciyle gittiydi 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Sami Demirpaz yazdı: @Ali Gök ' tü o abi. 3.7 KJ ile. Yaşlılık işte, hatırlayamadım bir an:) 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Cem Işık yazdı: Yaşlılık işte, hatırlayamadım bir an:) Bizdeki axorlar yüksek ağır hizmet tipi. Far göğüs hizasında. Alçak olanlar doğru dediğin gibi. Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Bizdeki axorlar yüksek ağır hizmet tipi. Far göğüs hizasında. Alçak olanlar doğru dediğin gibi. büyük araçlar sıkıntı uzun süre aynaya bakarken tedirgin oldum 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: büyük araçlar sıkıntı uzun süre aynaya bakarken tedirgin oldum Motordan kalan alışkanlık var bende. Kırmızı yandı duracağım mesela önce aynaya bakıyorum. Duramayacak bir kütle var mı arkamda diye. Tabi bu en öndeysem geçerli. Öndeki durduktan sonra pek seçenek kalmıyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Haziran 2023 Paylaş 17 Haziran 2023 jeep Zj varken, korkuteli'nde arkadan çarptılar kaportada minör hasar oluştu ama araba sağa çekmeye başladı. çünkü şaseyi eğimişti darbe. çektirdik düzeldi. olmaz değil yani. Yorum bağlantısı
Recommended Posts