Ahmet Sait Akten 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Merhaba, Ardahanda sınır kapısına yakın bir yerde yaşadığım için Gürcistana rahatlıkla aracımla girip çıkabiliyorum. Gürcistanda çok uygun fiyata yedek parça satan yerler buldum, aracımla gidip alabilirim ama dönüşte gümrükte bir sorun olur mu emin değilim. Yolcu beraberinde getirilebilen eşyalar içerisine yedek parça girer mi? Daha önce aracıyla yurt dışına çıkıp yedek parça getiren var mı? Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Ahmet Sait Akten yazdı: Orada taktirin bence kafa rahat olur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 rahat rahat girebilse sektörün gidişatı değişirdi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Parçayı parça olarak getiremezsiniz. Arabanızda bozuk bir şey varsa orada değiştirin. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Tam hibritlik memleket. Bol bol prius var. Parça bol ama nanet şey, bozulmuyor ki 🙂 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 (düzenlendi) Gündüz girip gece karanlığında çıkın. Kaputun altına vidalayin birseyler. Fazlasına girmeyin opel astraya üç tane ön cam takip gece geri gelen kaportacı arkadaşım var :))) 4 sene önce sam beyni motor tesisatı 12 buji kablosu ve ıvır ziviri artvinli bir çocuğa kazık yemeyi göze alıp 800 TL yollayıp getirmiştim. Burada sadece motor tesisatının çıkmasına 2000 TL demişlerdi 22 Kasım 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Sait Akten 22 Kasım 2022 Yazar Paylaş 22 Kasım 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sürekli mi yapacaksınız bu işi Gürcistana çok gittim ama ilk kez yedek parça fiyatları dikkatimi çekti. Hyundai, Toyota, Audi, BMW, Mercedes Türkiyedeki parçalarla karşılaştırdım, arada büyük fiyat farkı var. Benim niyetim eşe dosta birkaç parça getirmek. İki üç parça bir şey olsa sıkıntı çıkarmazlar diye düşünüyorum. Bu cumartesi kapıdaki gümrük polislerine bir sorucam. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tam hibritlik memleket. Bol bol prius var. Parça bol ama nanet şey, bozulmuyor ki 🙂 Aynen valla adım başı Prius var her yerde. Priusdan bol bir şey yok 22 Kasım 2022 tarihinde Ahmet Sait Akten tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Kendi adınıza kayıtlı aracınız için parça getirtebiliyorsunuz bildiğim kadarı ile. Ancak sağa sola getirmek olmaz. Sağlam risk içerir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 İşin ticaretine girerseniz bugün olmasa bile yarın yakalanırsınız. Yasal olmayan şeyler. Ama arada sırada bir parça şey getirebilirsiniz. Kontrolde bagaja falan bakıyorlar ama öyle aman aman kontrol yok biliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Gelir gelmesine de parçaların adetleri önemli . Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Kasım 2022 Paylaş 23 Kasım 2022 Ayni parcadan adetli olursa sikinti olur. Ticari olur yani. Kendi araciniz icin parca almis olabilirsiniz. Ama bildigim kadariyla ikinci el yedek parca getirmek serbest degil. Ya faturali olacak ve vergiye tabi yada tamamen yasak. Yeni parcada ise degeri yuksek ise yine fatura sorulabilir ve vergisi talep edilebilir. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Tasis te boyle yakalanan bir suru parca var benzer durum leva dusukken cok getirmeyi deneyen oldu sonra zor kurtardilar kendiniz icin araba ile gidip orada degisim yapmak mantikli ese dosta gelecekse bir parcayi gecmeyin beyin de falan sorun olmaz birde ne getirecekseniz saklamadan getirin bagajda kenarda dursun arac alti koltuk alti olayina girerseniz is buyur 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Getireceğiniz parçanın bozuk olanını bagaja koyup götürün. Orada yenisini alıp bozuk olanı atın. Olur mu acep Yorum bağlantısı
Recommended Posts