Ersen şahin 20 Kasım 2022 Paylaş 20 Kasım 2022 Araca ilk gaza bastığımda tepkiyi geç veriyor kaputu açıp gaza elimle gaz verdiğimde bi fıslama sesi geliyor ve motor stop edecekmiş gibi yapıp sonradan gaz yiyor videoya çektim fakat yükleyemedim acaba neden yapar bunu Arabanın sıcak soğuk olması benzinde yada LPG'de olması farketmiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2022 Paylaş 20 Kasım 2022 emmeye kontrolsüz hava girişi / vakum kaçağı 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 20 Kasım 2022 Yazar Paylaş 20 Kasım 2022 Çağlar bey Fıs sesi gaz kelebeğinin oradan geliyor nereyi kontrol etmem gerekiyor yada motorun arka tarafına doğru geliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım 2022 Paylaş 20 Kasım 2022 kelebek en dar yer sesin ordan gelmesi doğal yani o birşey ifade etmiyor. herhangi bir vakum hortumunda kaçak olabilir ilk bunu elemeli 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 21 Kasım 2022 Yazar Paylaş 21 Kasım 2022 Haftasonu ilk hotumları bi gözden geçireyim o Zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 21 Kasım 2022 Paylaş 21 Kasım 2022 aynı problem benim araçtada var, mareada. tüm tesisat, boğaz kelebeği, ateşleme sistemi elden geçti sorun devam edince geriye beyin kaldı, farklı bir aracın beynini taktık ve gördük ki beyin ile rolanti motoru arasında iletişim yokmuş, ondan yapıyo ilk gaz yememe olayını. bilginiz olsun, bu ihtimali de gözden geçirin Yorum bağlantısı
Ersen şahin 21 Kasım 2022 Yazar Paylaş 21 Kasım 2022 Mehmet Zincirkıran yazdı: aynı problem benim araçtada var, mareada. tüm tesisat, boğaz kelebeği, ateşleme sistemi elden geçti sorun devam edince geriye beyin kaldı, farklı bir aracın beynini taktık ve gördük ki beyin ile rolanti motoru arasında iletişim yokmuş, ondan yapıyo ilk gaz yememe olayını. bilginiz olsun, bu ihtimali de gözden geçirin Peki sizin aracı çözdünüzmü yani sıkıntı giderildimi Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 21 Kasım 2022 Paylaş 21 Kasım 2022 @Ersen şahinilk fırsatta yaptıracam hocam, beyin lehimleri tazeleniyo. diğer beynin tepki verdiğini gözümle gördüğüm ve de kalan tüm aksam elden geçtiği için sadece müsait zamanı bekliyorum hocam. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts