Ali Darbaz 18 Kasım 2022 Paylaş 18 Kasım 2022 Nazi Almanya'sının futuristik savaş makinesi Jagdpanter. Koleksiyoncu bir süredir aradığı eksik parçaları , eski bir tank fabrikasının temellerinde buldu. Restorasyona başladığı ve bu güzel tankı eski haline getirdi. Hadi hep birlikte izleyelim. Nazi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım 2022 Paylaş 19 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: Nazi Almanya'sının futuristik savaş makinesi Jagdpanter. Koleksiyoncu bir süredir aradığı eksik parçaları , eski bir tank fabrikasının temellerinde buldu. Restorasyona başladığı ve bu güzel tankı eski haline getirdi. Hadi hep birlikte izleyelim. Nazi koleksiyoncuda top atışına hazır tank mı var şimdi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Kasım 2022 Yazar Paylaş 19 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: koleksiyoncuda top atışına hazır tank mı var şimdi? habere gel… https://www.savunmasanayist.com/italya-turkiyeden-siha-talep-etti/ Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2022 Paylaş 19 Kasım 2022 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Nazi Almanya'sının futuristik savaş makinesi Jagdpanter. Koleksiyoncu bir süredir aradığı eksik parçaları , eski bir tank fabrikasının temellerinde buldu. Restorasyona başladığı ve bu güzel tankı eski haline getirdi. Hadi hep birlikte izleyelim. Nazi çok kullandım, fena değildir 19 Kasım 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım 2022 Paylaş 19 Kasım 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: çok kullandım, fena değildir Hatırlıyor musun abi çarşı iznine skorski ile çıkıyordun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2022 Paylaş 19 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Hatırlıyor musun abi çarşı iznine skorski ile çıkıyordun aha az öncede bir iki tur attım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım 2022 Paylaş 19 Kasım 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: aha az öncede bir iki tur attım Tabi ipsalada mastika ucuz 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2022 Paylaş 19 Kasım 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Tabi ipsalada mastika ucuz Yücel ve Barış arıtma damıtma tesisleri olduktan sonra akşam bekçiyi bıraktım sahaya, yolda diyorki şu ilerki köye uğrayalımda bana 2 adet arpa suyu alıver, hadi hatırımı kırma ben termosa çay doldurduydum, şuan onu içiyorum, işim olmaz arpayla darıyla 19 Kasım 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım 2022 Paylaş 19 Kasım 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Yücel ve Barış arıtma damıtma tesisleri olduktan sonra akşam bekçiyi bıraktım sahaya, yolda diyorki şu ilerki köye uğrayalımda bana 2 adet arpa suyu alıver, hadi hatırımı kırma ben termosa çay doldurduydum, şuan onu içiyorum, işim olmaz arpayla darıyla Barış tıkamadan beton üretmeyi öğrendi mi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Kasım 2022 Paylaş 19 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Barış tıkamadan beton üretmeyi öğrendi mi su tutup duruyor ama şuan 2 çıktı diyor ama çıkan 1.5 şeklinde bir yöntem deniyor, sanırım tıkanma var 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 19 Kasım 2022 Paylaş 19 Kasım 2022 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: çok kullandım, fena değildir Beşe tek kaldığım halde 6 kill atmisligim var 19 Kasım 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts