Bahattin Akkaya 18 Kasım 2022 Paylaş 18 Kasım 2022 Selamlar saygilar. Arada cikip bir selam vereyim ki benu unutmayin. Neyse konuya dönecek olur isek Isvec"te hava azcik soguk yarin kar yagacak diyolar bakalim görecegiz. Isvec te yasam ile ilgili videolar cektigim icin buradan basinizi agritmayacam. Bir selam vereyim dedim. Bide sunu yapmadan duramayacam hep istiyordum Turkiye cennet vataninizin giymetini bilin Selamlar Saygilar. Ha benim yutip kanalida paylasayim belki heves eden olur https://www.youtube.com/c/BahattinAKKAYA 8 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 18 Kasım 2022 Paylaş 18 Kasım 2022 Takipteyiz zaten. Bu yutuplar ,videolar falan hep kıskançlıktan demi.. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Kasım 2022 Paylaş 18 Kasım 2022 Misafir olarak çağırın da ben de kaçak kalayım orada 😀 2 Yorum bağlantısı
Bahattin Akkaya 19 Kasım 2022 Yazar Paylaş 19 Kasım 2022 Metin Mankal yazdı: Takipteyiz zaten. Bu yutuplar ,videolar falan hep kıskançlıktan demi.. Avrupa bizi kıskaniyee Oğuzkan Erışık yazdı: Misafir olarak çağırın da ben de kaçak kalayım orada 😀 ben çağırsamda vize vermileer. Geri dönmüyonuz deyip Yorum bağlantısı
Recommended Posts