Metin Uzunoğlu 9 Aralık 2022 Paylaş 9 Aralık 2022 Metin Akbal yazdı: Abi tesisatta oynama yapmıştık etkisi olabilir mi? Banyo havlupan yeri falan değişti o zamandan beri bu mevzu oluştu. Hocam havlupan bende taktım iç hacmi biraz fazla olabilir. su basınç ekranı yeşil bölgenin üst sınırına yakın olsun yeterli olur. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık 2022 Paylaş 9 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama ben bisiklete 8 bar basıyorum, onu demeyi unuttum İyi ki aklına gelmiş 😄 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Aralık 2022 Paylaş 10 Aralık 2022 Metin Akbal yazdı: Lastik basınç ölçer var ama temelli havasını kaçırırsak diye korkuyorum bu seferde Memnun olurum öğrenirsen. Abi sordum 1 bar olması gerekiyor dedi. Kombi su giriş vanası kapatılıp sıcak su dönüş vanası kapatılıp üstündeki filtre sökülüp sonrasında tanka hava basmak gerekiyormuş. Bastığımızda tank içerisinden su geleceği için sıcak su vanasının üstündeki filtre yerinden su geleceğinden kova koyulsun dedi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Aralık 2022 Paylaş 10 Aralık 2022 Arif Aykın yazdı: Abi sordum 1 bar olması gerekiyor dedi. Kombi su giriş vanası kapatılıp sıcak su dönüş vanası kapatılıp üstündeki filtre sökülüp sonrasında tanka hava basmak gerekiyormuş. Bastığımızda tank içerisinden su geleceği için sıcak su vanasının üstündeki filtre yerinden su geleceğinden kova koyulsun dedi. Uğraştırıcı 😅 Çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Aralık 2022 Paylaş 10 Aralık 2022 Metin Akbal yazdı: Uğraştırıcı 😅 Çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts